AZbox HD Elite ... under hard test...

Reaction score
1
Απάντηση: AZbox HD Elite ... under hard test...

Λοιπόν θα παρακαλούσα να σταματησουν εδω οι αντεκλίσεις τετοιου είδους.
Το AVSite είναι ελεύθερο για να εκφράζονται οι απόψεις του καθενός μέλους χωρίς να παραβαίνουν τους κανόνες.

Συνεπώς ψυχραιμία...

εχεις δικιο χανω το χρονο μου και πρεπει να σκαναρω τελος παντων!!

κυριε alex με τον dreambox 800 μπορεις να σκαναρεις που προτιμας συνομιλιτες υψηλου επιπεδου!!!

η θα βαλεις τα Lycra settings:142:

Reaction score
0

-Εγω μπορω να γραψω τι ακριβως κανει,και τι δεν κανει,κυριως Δορυφορικα,γιατι τον δεκτη τον εχω αρκετο διαστημα.

-Οσο για την διαφορετικη προσεγγιση,αυτη υπηρξε και στο παρελθον, σε αλλο φορουμ,και εσυ και καποιοι αλλοι ειχατε ζητησει την αποβολη μου που και πετυχατε,μαζι με τον ΑlexT ,που ηταν ο Mod της κατηγοριας ,που παρεβρισκεται τωρα και εδω.
Τωρα πως θελετε να συζητατε με ατομο,που το εχετε χαρακτηρισει αρκετα στο παρελθον,ειναι ενα θεμα.
Λυπάμαι ιδιαιτέρως για το επιθετικό ύφος σου.
Δεν σου έδωσα καμμία απολύτως αφορμή γι'αυτό. Το τι έγινε σε άλλο φόρουμ παλαιότερα δεν αφορά το Avsite. Είμαι ιδαίτερα ευγενικός στη συζήτησή μας και δεν επεδίωξα ούτε στιγμή οποιαδήποτε αντιπαράθεση. Φαίνεται όμως ότι εσύ θυμάσαι με μεγάλη ενόχληση το ότι κάποιοι δεν "μάσησαν" με τους μεγαλοπρεπείς τίτλους που είχες βάλει στην υπογραφή σου και προφανώς το κρατάς "μανιάτικο" που σε ξεμπρόστιασαν. Δεν φταίω εγώ γι'αυτό... Σου το είχα ξαναπεί αν θυμάσαι: όταν εσύ ο ίδιος αναφέρεσαι δημόσια σε ιδιότητα που λες ότι κατέχεις, πρέπει να είσαι και έτοιμος να δεχθείς δημοσίως κριτική γι'αυτή την ιδιότητα.

Οποιαδήποτε περαιτέρω συζήτηση πάνω σε αυτό το θέμα δεν έχει νόημα και δεν πρόκειται να απαντήσω. Το AVsite δεν σου ανήκει και δεν χρειάζομαι την άδειά σου για να βρίσκομαι εδώ. Ήρθα γιατί βρήκα εδώ φίλους από αλλού. Δε νομίζω ότι σου οφείλω καμμία ιδιαίτερη εξήγηση...

Αφού πιστεύεις πάντως ότι το thread σου ανήκει αφού είσαι ο μοναδικός που μπορείς να έχεις γνώμη για το συγκεκριμένο δέκτη, σου υπόσχομαι ότι δεν πρόκειται να ξαναγράψω τίποτα σ'αυτό.

Reaction score
114

Λυπάμαι ιδιαιτέρως για το επιθετικό ύφος σου.
Δεν σου έδωσα καμμία απολύτως αφορμή γι'αυτό. Το τι έγινε σε άλλο φόρουμ παλαιότερα δεν αφορά το Avsite. Είμαι ιδαίτερα ευγενικός στη συζήτησή μας και δεν επεδίωξα ούτε στιγμή οποιαδήποτε αντιπαράθεση. Φαίνεται όμως ότι εσύ θυμάσαι με μεγάλη ενόχληση το ότι κάποιοι δεν "μάσησαν" με τους μεγαλοπρεπείς τίτλους που είχες βάλει στην υπογραφή σου και προφανώς το κρατάς "μανιάτικο" που σε ξεμπρόστιασαν. Δεν φταίω εγώ γι'αυτό... Σου το είχα ξαναπεί αν θυμάσαι: όταν εσύ ο ίδιος αναφέρεσαι δημόσια σε ιδιότητα που λες ότι κατέχεις, πρέπει να είσαι και έτοιμος να δεχθείς δημοσίως κριτική γι'αυτή την ιδιότητα.

Οποιαδήποτε περαιτέρω συζήτηση πάνω σε αυτό το θέμα δεν έχει νόημα και δεν πρόκειται να απαντήσω. Το AVsite δεν σου ανήκει και δεν χρειάζομαι την άδειά σου για να βρίσκομαι εδώ. Ήρθα γιατί βρήκα εδώ φίλους από αλλού. Δε νομίζω ότι σου οφείλω καμμία ιδιαίτερη εξήγηση...

Αφού πιστεύεις πάντως ότι το thread σου ανήκει αφού είσαι ο μοναδικός που μπορείς να έχεις γνώμη για το συγκεκριμένο δέκτη, σου υπόσχομαι ότι δεν πρόκειται να ξαναγράψω τίποτα σ'αυτό.

Εμενα δεν μου ανηκει τιποτα,ουτε και εχω καποια ιδιαιτερη ιδιοτητα, που εννοεις,ουτε επαγγελματικα.
Οσο για το ξεμπροστιασμα,οι μονοι που ξεμπροστιαστηκαν για τη βλακεια τους ξερεις ποιοι ειναι.
Και συνεχιζουν......
Μηπως και αλλοι ειναι banned ?
Οσο για το φορουμ που λες,ηταν ενα τιποτα,τουλαχιστον Δορυφορικα.
Σημερα ρωταγε καποιος,μεθαυριο επαιρνε απαντηση.
Με τη συμμετοχη καποιων εγινε κατι αλλα μετα ξαφνικα αυτοι θεωρηθηκαν υποπτοι και αρνητικα στοιχεια.
Γραψεις εδω ,δεν γραψεις, δεν με ενδιαφερει.
Απλως μου κανει εντυπωση το ξαφνικο ενδιαφερον σας για το εδω φορουμ,ενω και καποιοι ειστε γραμμενοι αρκετο καιρο.

Reaction score
0

...Απλως μου κανει εντυπωση το ξαφνικο ενδιαφερον σας για το εδω φορουμ,ενω και καποιοι ειστε γραμμενοι αρκετο καιρο.
Είπα να μην απαντήσω, αλλά επειδή αναφέρεσαι στον πληθυντικό με το "είστε", πρέπει να μάθεις ότι μόλις πριν λίγες μέρες έκανα εγγραφή εδώ... Δεν καταλαβαίνω τι ύποπτο μπορεί να κρύβεται αν κάποιος δεν είναι ενεργός για κάμποσο καιρό ή αν αποφασίζει τώρα να εγγραφεί. Εκτός εάν θεωρείς ότι ο καθένας μας πρέπει να συμμετέχει αποκλειστικά σε ένα και μόνο φόρουμ...

Τα υπόλοιπα που γράφεις δεν τα σχολιάζω καν. Αποτελεί απίστευτη μικρότητα το να σχολιάζεις εδώ το τι γινόταν σε άλλο φόρουμ. Έχεις κάθε δικαίωμα να έχεις τη γνώμη σου γι'αυτό αλλά να το κακολογείς με την ασφάλεια που σου δίνει το γεγονός ότι δεν μπορούν κάποιοι να απαντήσουν αλλά και οι εδώ συμμετέχοντες δεν γνωρίζουν καν για τι πράγμα μιλάς, δεν είναι και ό,τι καλύτερο όπως ενδεχομένως καταλαβαίνεις...

Συγχαρητήρια πάντως. Είχα κάθε διάθεση να μην αναφερθώ ξανά στα παλιά αλλά φαίνεται ότι εσύ έχεις τελείως αντίθετη άποψη και διάθεση. Σταματάω εδώ και δεν πρόκειται να ακολουθήσω. Θα συμμετέχω σε συγκεκριμένα threads που πιστεύω ότι έχουν ενδιαφέρον και με λίγη τύχη ίσως δεν "ξανασυγκρουστούμε"... Έχω πολύ σοβαρότερα πράγματα να κάνω, όπως και εσύ φαντάζομαι...

Reaction score
114

Είπα να μην απαντήσω, αλλά επειδή αναφέρεσαι στον πληθυντικό με το "είστε", πρέπει να μάθεις ότι μόλις πριν λίγες μέρες έκανα εγγραφή εδώ... Δεν καταλαβαίνω τι ύποπτο μπορεί να κρύβεται αν κάποιος δεν είναι ενεργός για κάμποσο καιρό ή αν αποφασίζει τώρα να εγγραφεί. Εκτός εάν θεωρείς ότι ο καθένας μας πρέπει να συμμετέχει αποκλειστικά σε ένα και μόνο φόρουμ...

Τα υπόλοιπα που γράφεις δεν τα σχολιάζω καν. Αποτελεί απίστευτη μικρότητα το να σχολιάζεις εδώ το τι γινόταν σε άλλο φόρουμ. Έχεις κάθε δικαίωμα να έχεις τη γνώμη σου γι'αυτό αλλά να το κακολογείς με την ασφάλεια που σου δίνει το γεγονός ότι δεν μπορούν κάποιοι να απαντήσουν αλλά και οι εδώ συμμετέχοντες δεν γνωρίζουν καν για τι πράγμα μιλάς, δεν είναι και ό,τι καλύτερο όπως ενδεχομένως καταλαβαίνεις...

Συγχαρητήρια πάντως. Είχα κάθε διάθεση να μην αναφερθώ ξανά στα παλιά αλλά φαίνεται ότι εσύ έχεις τελείως αντίθετη άποψη και διάθεση. Σταματάω εδώ και δεν πρόκειται να ακολουθήσω. Θα συμμετέχω σε συγκεκριμένα threads που πιστεύω ότι έχουν ενδιαφέρον και με λίγη τύχη ίσως δεν "ξανασυγκρουστούμε"... Έχω πολύ σοβαρότερα πράγματα να κάνω, όπως και εσύ φαντάζομαι...
Eιπα ' καποιοι ' .
Παντως ειναι καταπληκτικο πως παντα καποιοι θεωρειται οτι ειστε High Society ενω οι αλλοι ειναι πολυ 'μικροι' .
Το προβλημα μου μαζι σου ειναι γιατι ανακατευτηκες με admin , mod ενος φορουμ, και αλλους που ειχαν ειδικα συμφεροντα, και συνεβαλες και εσυ στην απομακρυνση μου,αφου δεν εχεις καποιο συμφερον αλλα και επιθυμεις τωρα κουβεντα περι Δορυφορικων. ????

Reaction score
171

@john78 & teomad.
Σας είχα εξηγήσει και αλλού τους λόγους για τους οποίους δεν πρέπει να κουβαλάτε απωθημένα από άλλα φόρουμ. Εκτίθεστε και μειώνετε τη δημόσια εικόνα σας.

Την απρόκλητη επιθετικότητα σας θα την εκλάβω ως απειρία σε δημόσιες συζητήσεις.

Reaction score
114

Koιταξτε τα χαλια σας που εχετε κανει ban ολο τον κοσμο και δεν ξερετε τι σας γινεται και αφηστε την δικια μου δημοσια εικονα.

Reaction score
1

@john78 & teomad.
Σας είχα εξηγήσει και αλλού τους λόγους για τους οποίους δεν πρέπει να κουβαλάτε απωθημένα από άλλα φόρουμ. Εκτίθεστε και μειώνετε τη δημόσια εικόνα σας.

Την απρόκλητη επιθετικότητα σας θα την εκλάβω ως απειρία σε δημόσιες συζητήσεις.
η εικονα μας πισω απο εναν υπολογιστη δεν μπορει να φανει πραγματικα

εδω ειναι ενας αλλος χωρος και ο σκοπος μας δεν ειναι να τσακονομαστε

αφου σας αραισει ο χωρος εδω καθιστε να τα λεμε (δορυφορικα παντα)

δεν υπαρχει κανενας λογος να χαλασουμε ενα forum για θεματα που δεν το αφορουν

Reaction score
0

Παιδιά ας επανέλθουμε στο θέμα του φόρουμ και ας μην μείνουμε στις αντεγκλήσεις που συνέβησαν στο άλλο φόρουμ. Τις θυμάμαι πολύ καλά και καλό είναι να μην επαναληφθούν και εδώ.

Reaction score
0
Καλησπέρα

Αγόρασα πριν 3 μέρες έναν AZBox Premium με επιπλέον επίγειο ψηφιακό δέκτη, αλλά δυστυχώς έχω πολλά τρεξίματα και δεν τον έχω βγάλει ούτε από το κουτί.
Θα ήθελα την βοήθειά σας διότι δεν έχω τον τελευταίο καιρό καθόλου χρόνο για να ψάξω, αν και θα το ήθελα πολύ.

Τι ζητάω (με δυο λόγια)
Ένα κατάλογο με ενέργειες που είναι απαραίτητες/χρήσιμες

πχ

1 Βάλε το τάδε firmware
2 μην βάλεις ακόμη εκείνο το firmware αλλά έχε το υπ' όψην
3 Βάλε αυτό αυτό και εκείνο το plugin
4 Διάβασε εκείνο στην τάδε σελίδα

Ευχαριστώ προκαταβολικά
Σίμος

Reaction score
1
Απάντηση: Re: AZbox HD Elite ... under hard test...

Καλησπέρα

Αγόρασα πριν 3 μέρες έναν AZBox Premium με επιπλέον επίγειο ψηφιακό δέκτη, αλλά δυστυχώς έχω πολλά τρεξίματα και δεν τον έχω βγάλει ούτε από το κουτί.
Θα ήθελα την βοήθειά σας διότι δεν έχω τον τελευταίο καιρό καθόλου χρόνο για να ψάξω, αν και θα το ήθελα πολύ.

Τι ζητάω (με δυο λόγια)

πχ

1 Βάλε το τάδε firmware

Ευχαριστώ προκαταβολικά
Σίμος
καλως ηρθες στο forum οτι χρειαστεις τα παιδια που εχουν τον azbox θα σε βοηθησουν

κανε οτι σου λεει ο JOHN 78 και εδω ειμαστε

Θοδωρης

Reaction score
171
Απάντηση: Re: AZbox HD Elite ... under hard test...

Καλησπέρα

Τι ζητάω (με δυο λόγια)

πχ

1 Βάλε το τάδε firmware

Ευχαριστώ προκαταβολικά
Σίμος
Σίμο, καλοθέατος!
Kατεβάζεις πάντα από εδώ
http://fw.azupd.com/
το τελευταίο Image για τον δέκτη.
Το μετονομάζεις σε patch.bin το ρίχνεις σε ένα στικάκι "χύμα", το "κουμπώνεις" στον δέκτη και κάνεις της αναβάθμιση εκκινώντας τον δέκτη από το πίσω πλήκτρο on/off.
To factory reset δεν είναι χρήσιμο. Αν θέλεις καθαρή εγκατάσταση επιλέγεις πριν το update "format application area"
Τα υπόλοιπα στην πορεία.

Reaction score
2

Λοιπον, δεν ξερω αν εχει αναφερθει, αλλα η τελευταια εκδοση του Maz (ανεπισημο tool για το δεκτη, το καλυτερο κατ'εμε) εχει επιλογη για κατεβασμα καναλιων και συχνοτητων κατευθειαν απο το KingOfSat, κατι που επιτρεπει στο χρηστη να ενημερωνει τις λιστες καναλιων σε συνεχη βαση. Πολυ χρησιμο

Reaction score
5.776
FIRM KGD 4980 Take Control

Well seeing that people longed for a new version of KGD end we have developed and added new features but still needs to be done and improve it and as always as a hobby in our spare time we are just working.

In this version we have focused on the overall speed of the system both in menus, cams and media. And also in our great friend MORSE EPG is an EPG currado spectacular show in the thread that you have more information below details.

I will spell out in broad terms the changes made:

- Fix crond now works correctly from the Panel.

- Fixed formatting DOM now supports firmware changes, the main advantage is that it leaves remains of the firmware and performs the load perfectly, but more importantly is that doing a format of all settings mantiende area network OpenXCAS (cams) , PanelKGD, TelnetKGD ..., ie when getting a new firmware after formatting only have to put a list of compatible channels and set the language and resolution, and the rest will be everything you had before.

The following process is the selection in the DOM formatting PanelKGD subsequently read the instructions and click OK without doing anything else is passed to standby simplente deco just click once on the POWER button and you're in that mode, you will see a series of messages on the display to indicate what you are doing when you finish and Reboot and You will be able to put the new PATCH.BIN.

VERY IMPORTANT: The firmware currently one of the KGD tengais You will be able to use the DOM formatting option to test, you only have to download the extras PanelKGD in the Miscellaneous option and the update_format_DOM reinciais and then you will make the formatting from the panelKGD.

- Version 0.2 TCK
- Added TV and cams
- Changes in general performance
- Added more multimedia priority
- New option in config now tck improved browser

This version of the TCK has been made several tests with different media files on all MKV file for example in times of high bibrate our azbox is placed in a 98-99% CPU usage so that when it reaches 100% power cuts or freezes, we have managed to reduce by 90% so we can say that only very punctual cuts occur in the subject believe that our memory is not so bad azbox the main problem you have is the data BUS and CPU Opensat these are the Hardware Acceleration for improved overclocking which is a pure and simple, we recommend that those who use it is AT YOUR OWN RISK and we recommend that all overclocking as well azbox cools putting some extra fan.

- On the DMA in the DOM you get 30% more speed through the new command implemented.

- Removed the option premium plus fan now because of azbox menu itself can be done perfectly.

- Added a new command that we'll talk called sdparm that will optimize the HDD by USB so its on and off for lack of time we could not add more options but we leave it for you can do tests with it.

- In the Backup configuration panelKGD in being added all types of existing channel lists cable and satellite tdt.

- Removed the menu KGD panel format Formatting FAT32 and FAT has been the standard because it gave some USB problems, such as those used to put the patch.bin in the upgrade process.

- Added Patches Spanish.

- New Skin Mpiero minimalist reduces memory consumption by 70% the same here the skin is reduced to a minimum by removing graphics imnecesarios this makes the navigation of the data is very very fast and smooth, we have taken this step because we think the speed is better than aesthetics.

- Youtube OK, with the active option reproduction in TCK 0.2 is done much quicker than before.

- Added an option to install from the FTP Skins are downloaded from the same panelKGD below deco sets in standby the only change made by the skin and ultimately can return to the menu and changed the (still not exist in the new FTP skins but will be added on) will keep you informed.

- In the PanelKGD configurations can enable / disable your DaemonEGP this is the charge of carrying the EPG every day at 5 am and put two days of EPG is a default setup can modifcar in another post this all author Morser better explained.

- Added in Scripps PanelKGD manual loading of the EPG makes it instead of waiting to load the EPG at the time stipulated or default there do be patient when the process takes between 3-4 minutes.

It is an experimental firmware we are not the responsibility of the use to which it may give or cause damage, does not contain nails or Nigun emulation type, remember that the viewing platform for payment without a corresponding subscriber is a crime punishable by LAW .

And last and most importate thank all who have collaborated and developed the image, mainly Morser has been the maker of the EPG, the admin of azboxhd, Linares, Fundidum, Yersi, Mpiero, Macmanolo and hope not to forget anyone more. We also want to thank the web provides us with the EPG (hxxp://www.rytec.be

http://www.megaupload.com/?d=HZBL9QKM

Reaction score
0
Re: Απάντηση: AZbox HD Elite ... under hard test...

Λοιπον, δεν ξερω αν εχει αναφερθει, αλλα η τελευταια εκδοση του Maz (ανεπισημο tool για το δεκτη, το καλυτερο κατ'εμε) εχει επιλογη για κατεβασμα καναλιων και συχνοτητων κατευθειαν απο το KingOfSat, κατι που επιτρεπει στο χρηστη να ενημερωνει τις λιστες καναλιων σε συνεχη βαση. Πολυ χρησιμο
Το δοκίμασα εχθές το βράδυ. Είναι ΠΟΛΥ ανώριμο ακόμη.
1 Είναι λιγο δυσνόητο στην αρχή, μέχρι να το συνηθήσεις
2 Βγάζει μυνήματα λάθους εαν επιλέξεις πολλούς δορυφόρους
3 Το σημαντικότερο (σε μένα τουλάχιστο) σε ΟΛΑ τα κανάλια από ΟΛΟΥΣ τους δορυφόρους βγαίνει μήνυμα "ΧΩΡΙΣ ΣΗΜΑ". Μόλις έσβησα τις λίστες αυτές και τα περνάω manual. Μέχρι στιγμής όλα δουλεύουν. Προβληματίζομαι πάντως μην έκανα εγώ τίποτα αν και δεν το νομίζω. Απο την άλλη βεβαια τέτοιο bug να ξέφυγε ;

Το αναφέρω μην τυχόν και βγάλουμε καμια άκρη.
Σίμος

Reaction score
5.776
οταν κατεβαζεις η βαζεις λιστες αλλων στον δεκτη σου το πρωτα που πρεπει να κανεις ειναι βαλεις τις θεσεις των δορυφορων οπως ακριβως τις εχεις αποθηκευμενες στο possitioner εαν εχεις κινητο πιατο η να βαλεις την θεση των lnb οπως ακριβως τα εχεις συνδεμενα στο disecq σε περιπτωση που χρησιμοποιεις disecq

Reaction score
0
Nakata
Ευχαριστω για την απάντηση αλλά ΔΕΝ πολυκατάλαβα τι προσπαθείς να πεις. Εσύ δλδ τα κατάφερες με το Maz ; Μακάρι πάντως να γίνεται. Μεγάλη πίκρα 30 δορυφόροι, ένας ένας και την γυναίκα να γκρινιάζει.

Σίμος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.250
Members
38.163
Νεότερο μέλος
Giannis2012