B&o Beovox s45 & s55

Reaction score
1
Γνωριζει καποιος η εχει ανμνησεις απο απο τα ποιο πανω ηχεια, ειδικα εαν ειχε η ετυχε να τα ακουση με τον Beomaster 1900 η Beomaster 2400-2,

Reaction score
38
Καλησπέρα, είχα τα Beovox S50 με ενισχυτή Beomaster 1600 και πικάπ Βeogram 1700 με κεφαλή ΜΜC20 και θυμάμαι οτι ο ήχος ήταν πολύ απαλός και ξεκούραστος, ό,τι μουσική και να του έβαζα να παίξει.Το μπάσο ήταν δυνατό αλλά χωρίς να μπουμάρει, τα πρίμα ήταν απαλά ακόμη και σε heavy metal.Tα ηχεία δεν ήταν σωστά στημένα, ήταν χωμένα στην βιβλιοθήκη, οπότε για στερεοφωνική εικόνα και εστίαση, δεν μπορώ να σου πώ

Reaction score
1
Καλημερα Armak, την ιδια αποψη εχω αλλα ποιο φρεσκια απο Beovox s45-2 με τον Beomaster η Beosystem 1900 και CD player NAD 525, η στερεοφωνικη εικονα ειναι πολυ καλη αλλα πολυ δυσκολη να την πετυχεις, πρεπει να <<παιξεις>> με τις αποστασεις
αλλα γινεται, o ηχος ειναι πολυ καθαρος το μπασο δεν μπουμαρει με τιποτα και το πριμο δεν σου τρυπαει τα αυτια. Οταν <<φρεσκαρω>> τον ρ/ενισχυτη απο πυκνωτες και λοιπα θα συνδεσω και το Beogram 1500 η 1900 και θα ενημερωσω.

Reaction score
460
Eχω τα s45 σε πολυ καλη κατασταση,πωλουνται κι'ολας......τωρα που ειδα το θεμα τα θυμηθηκα.....

Attachments

Reaction score
201
Εχω τα s45 αλλά και τα s55 μαζί με τον ραδιοενισχυτή 2400-2 της B&O. Μπορώ να σου πω ότι τα 55 είναι πολυ πιο ισορροπημένα από τα 45, με ένα γλυκό και ξεκούραστο ήχο, όταν όμως συνδυαστουν με τον 2400, γιατί με άλλο ενισχυτή χάνουν αρκετά από το ξεκούραστο χαρακτήρα τους. Προσπάθησε να συνδυάσεις τα ηχεία με κάποιο ραδιοενισχυτή της b&o. Αν θέλεις πολύ ευχαρίστως να τα ακούσεις!

Reaction score
1
Προσφατα απεκτησα το εξης σετ, Beomaster 1900, Beovox s45-2 & Beocord 2400. Λοιπον οι εντυπωσεις ειναι παρομοιες, ο συνδιασμος ειναι πολυ καλος ακομη και με τα σημερινα δεδομενα. Περιμενω επιστροφη του 1900 απο φρεσκαρισμα για να <<παιξει>> με το Beogram 1500(απο συμφορουμιτη) το οποιο με τους AUDIOLAB & CASTLE KNHITE 4 παιζει πολυ καλα.

Reaction score
1
Εχω τα s45 αλλά και τα s55 μαζί με τον ραδιοενισχυτή 2400-2 της B&O. Μπορώ να σου πω ότι τα 55 είναι πολυ πιο ισορροπημένα από τα 45, με ένα γλυκό και ξεκούραστο ήχο, όταν όμως συνδυαστουν με τον 2400, γιατί με άλλο ενισχυτή χάνουν αρκετά από το ξεκούραστο χαρακτήρα τους. Προσπάθησε να συνδυάσεις τα ηχεία με κάποιο ραδιοενισχυτή της b&o. Αν θέλεις πολύ ευχαρίστως να τα ακούσεις!
Ευχαριστως δεχομαι την προσκληση και ανταποδιδω στον δικο μου χωρο,εισαι Αθηνα?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515