B&W 683 ή Klipsch RF-82 II

Reaction score
6
Απάντηση: B&W 683 ή Klipsch RF-82 II

για δωστε και κανενα μοντελο, να δω τι παιζει απο θεμα τιμων.

το klipsch το επελεξα για να ειναι ολα ιδια, απο πλευρας μαρκας, και πηγα στο 12αρι, μιας και η τιμη ανεβαινει αρκετα μετα. σε ταινιες μεχρι τωρα παντως, το μπασο που βγαζουν τα ηχεια, με κανει καποιες φορες να ξεχναω πως λειπει το σαμπ, οποτε μηπως με καλυπτει το 12αρι;

επισης, επειδη δεν ηξερα καν πως γινεται η συνδεση, πηρα τηλεφωνο σε marantz και klipsch, σαν υποτιθεμεος κατοχος του sw112, και απο τη marantz μου ειπαν πως ειτε βαλω μονο, ειτε διπλο rca, θα ειναι το ιδιο. απο την klipsch, μου ειπαν να βαλω διπλο rca στο L και R του σαμπ.

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Απάντηση: B&W 683 ή Klipsch RF-82 II

χαχα, μ' αρεσει η αντιδραση σου. βλακειες μου ειπαν; μου εξηγησαν οτι το σαμπ ειναι μονοφωνικο κλπ, αλλα οτι θα ηταν καλυτερα να βαλω διπλο. επισης μου ειπαν πως με ενα εντελως απλο καλωδιο θα κανω δουλεια, αλλα υπαρχουν και ειδικα καλωδια που ειναι καθαρα για σαμπγουφερ.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

για δωστε και κανενα μοντελο, να δω τι παιζει απο θεμα τιμων.

το klipsch το επελεξα για να ειναι ολα ιδια, απο πλευρας μαρκας, και πηγα στο 12αρι, μιας και η τιμη ανεβαινει αρκετα μετα. σε ταινιες μεχρι τωρα παντως, το μπασο που βγαζουν τα ηχεια, με κανει καποιες φορες να ξεχναω πως λειπει το σαμπ, οποτε μηπως με καλυπτει το 12αρι;

επισης, επειδη δεν ηξερα καν πως γινεται η συνδεση, πηρα τηλεφωνο σε marantz και klipsch, σαν υποτιθεμεος κατοχος του sw112, και απο τη marantz μου ειπαν πως ειτε βαλω μονο, ειτε διπλο rca, θα ειναι το ιδιο. απο την klipsch, μου ειπαν να βαλω διπλο rca στο L και R του σαμπ.

τα καθε ηχεια (σχεδον) ποτε δεν θα γινουν σαμπ

οταν ταιζεις με διπλο rca το ρευμα στο in κανει το σαμπ να παιζει λιγο δυνατοτερα......
Αν εχεις αναγκη για κατι τετοιο βεβαια.....
Γενικα γινονται καποια παιχνιδια.......σωστα και λαθος ενιοται......ται ται ται....

Reaction score
6

το ξερω οτι τα ηχεια ουτε ειναι, ουτε θα γινουν σαμπ, απλα λεω πως χωρις σαμπ, και μονο με το μπασο των ηχειων, το αποτελεσμα ειναι αρκετα καλο. οποτε, μηπως με καλυπτει σαν σαμπ το 12αρι της klipsch, ή και καποιας αλλης μαρκας 12αρι;

με καλωδιο σαν αυτο δηλαδη, το σαμπ θα παιξει δυνατοτερα απο οτι με αυτο; τι απο τα δυο να ακολουθησω για καλυτερα, μονο ή διπλο; ή ο,τι κι αν βαλω, δεν θα αλκουσω καποια τρομερη διαφορα;

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

ακριβα
μετα βαλε ενα μετρο ultralink subsonix, και απλα θα εχεις λιγο καλυτερο μπασο.Οχι σπουδαια πραματα, σε αυτες τις κατηγοριες δεν αξιζει να χωσεις ακριβοτερο καλωδιο (καποια ειναι και φολε)
Το τι θα δωσει το δευτερο καλωδιο ειναι κατι που μονο εσυ ξερεις αν αξιζει, και αυτο μετα απο ακροαση.
Στα καλωδια των σαμπ συνηθως σφιγκει το μπασο , (λιγο) ή το μπουμπουνιζει (λεγε με αναλισις )........
Το ultra εχει λιγα ευρω, και το τεσταρεις με καλωδιο πολαπλασιας αξιας.

Reaction score
6

αν εκανα σωστη αναζητηση, τα earthquake ξεφευγουν σε τιμη, για 12". η αγορα θα γινει οπωσδηποτε απο Ελλαδα, οποτε μαλλον θα καταληξω στο sw112.

η ρυθμιση του sub, το που θα κοβονται τα ηχεια κλπ, πως ακριβως θα γινει, γιατι δεν εχω ιδεα.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

ψαξε καλα τα μαγαζια , για μετρητα , βρισκεις αλλες τιμες ειδικα μετα τις 20 του μηνα που σκανε επιταγες ..............

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis