B&W 800D

Reaction score
150

Reaction score
150
Επειδή η αγγελία τρέχει και στο εξωτερικό κι έχω ριξει την τιμή θεωρώ σωστό να την ριξω κι εδώ.

9,500 Ευρώ λοιπον και μεταφορά δική μου.

Reaction score
150
Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, η μεταφορά είναι δωρεάν για Αθήνα ενώ για τις υπόλοιπες περιοχές θα υπάρξει συννενόηση.

Reaction score
150
Επίσης:

Αν κάποιος πάρει και το HTM1D τότε τα δίνω και τα 3 13,500 Ευρώ.

Άντε να τελειώνω να πάω γι'άλλες θάλασσες.

OPTIMIST

"Επαγγελματίας"
Reaction score
188
Απάντηση: B&W 800D

Θα μου επιτρεψεις την παρεμβαση ! Χαιρομαι που γινεται μια συναλλαγη υψηλης αξιας.
Ας ξορκισουμε ολοι την κριση κανοντας αυτο που μπορουμε για να ακουμε καλυτερα την αγαπημενη μας μουσικη.
Αισιοδοξες προσεγγισεις στην ζωη, εξ ου και optimist !

Reaction score
150
Βασικά έφυγαν στο εξωτερικό όσο κι αν θα ήταν ένα καλό σημάδι να πουληθούν εδώ. Δυστυχώς πλέον εδώ η αγορά είναι σχεδόν ανύπαρκτη για πιο ακριβά αντικείμενα.

Reaction score
2
βεβαια απο την αλλη μερια, αρχισαμε να εξαγουμε και να ερχετε φρεσκο χρημα στην αγορα!

gonis

Luger
Reaction score
12.502
Απάντηση: Re: B&W 800D

Βασικά έφυγαν στο εξωτερικό όσο κι αν θα ήταν ένα καλό σημάδι να πουληθούν εδώ. Δυστυχώς πλέον εδώ η αγορά είναι σχεδόν ανύπαρκτη για πιο ακριβά αντικείμενα.
Χωρις να υπαινισομαι κατι για την τιμη(δεν εχω γνωση και αποψη για τα συγκεκριμενα) πιστευω οτι στη σωστη τιμη υπαρχει αγοραστης και στην Ελλαδιτσα της κρισης και της καταθλιψης.
Ποια ειναι η σωστη τιμη για ενα second hand προιον;;;

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Re: B&W 800D

Χωρις να υπαινισομαι κατι για την τιμη(δεν εχω γνωση και αποψη για τα συγκεκριμενα) πιστευω οτι στη σωστη τιμη υπαρχει αγοραστης και στην Ελλαδιτσα της κρισης και της καταθλιψης.
Ποια ειναι η σωστη τιμη για ενα second hand προιον;;;
Η σωστη τιμη ειναι αποτελεσμα του χρυσου κανονα της προσφορας και ζητησης.
Συναισθηματικη,ιστορικη αξια, κ.α αλλαζουν τα δεδομενα χωρις λογικη..

Reaction score
5.704
τι θεωρεις σωστη τιμη δηλαδη σε κατι με τιμη καταλογου 20000 ?
ποσο επρεπε να τα κατεβασει για σενα ?
εκτος εαν θεωρεις σωστη τιμη μονο οταν κατεβαινει κατι στο 1/4 της τιμης καταλογου ...
μηπως παιζει σοβαρο λογο οτι για 1 τετοιο ηχειο θελεις συνοδα 3πλασιας τιμης ????

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.019
Members
38.523
Νεότερο μέλος
seos