B&W 802D Nautilus

Reaction score
1
Σκέφτομαι την αγορά των 802D.
δεν έχω ενισχυτή/ενισχυτές.
Τι προτείνετε για την ενίσχυση τους???
Μιλάμε για 2καναλο πάντα.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: B&W 802D Nautilus

...θα σου πει επακριβως ο vlasis που με τα ιδια ηχεια, μετα απο διαφορα ενισχυτικα που περασαν απο το συστημα του κατεληξε σε Krell.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

....καμια σοβαρη υλοποιηση ψηφιακου με καμια 500αρια βατ στο καναλι κ κοστος στο 1/3 ενος krell, αυτο θελει να πει κ εχει τα δικια του.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.577

....καμια σοβαρη υλοποιηση ψηφιακου με καμια 500αρια βατ στο καναλι κ κοστος στο 1/3 ενος krell, αυτο θελει να πει κ εχει τα δικια του.
Άστον να τα πει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, που πετάγεσαι αμέσως....:136::138:

Reaction score
51
Εχω τα 802 Nautilus με Yamaha MX-D1 ψηφιακό!!!! Απλό τελειος, και έχει ..γονατίσει άλλους!!!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.000

τό'χεις, αν και στο περίπου.
ιδανικό σενάριο: κανα κιλοβάτ στο κανάλι με κόστος στο 1/10 του κρελ και ικανότητα οδήγησης έως 2 ωμ, κι ας μη "διπλασιάζει", αυτό μας μάρανε...

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Υλοποιηση με αυτη την ισχυ κ σε αυτη την τιμη που αναφερεις, απλα ξεκινας απο κει, με τις περισσοτερες πιθανοτητες να οδηγησεις σωστα αυτα τα ηχεια κ με χαμηλο κοστος. Αλλοι κανουν λαθη χιλιαδων ευρω στην επιλογη ενισχυτικων με αυτα τα ηχεια.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.577

ιδανικό σενάριο: κανα κιλοβάτ στο κανάλι με κόστος στο 1/10 του κρελ και ικανότητα οδήγησης έως 2 ωμ, κι ας μη "διπλασιάζει", αυτό μας μάρανε...
Είδες που βιαζόσουνα Παντελή? :114:

Reaction score
1

λοιπόν θα πάω το απόγευμα προς εύρεση mcintosh.
στα ξένα φορα λένε για mc και classe.
προτιμώ mc όμως.
και περιμένω ημερομηνία παράδοσης για τα 802, αν μου πούν πάνω απο βδομάδα θα τους πάρω το sculp.

Reaction score
2.051

Όχι Mcintosh, έχουν πολύ έντονο και ιδιαίτερο χαρακτήρα, καλύτερα Krell θα έλεγα εγώ.

Reaction score
1.772

και να μην καιγεται χωρις λογο.:114:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis