- Reaction score
- 11.758
Σσσσσσ....
Φτου σου Κρητικο ζαγαρι!!!!!!!!!!!:142::143:και να μην καιγεται χωρις λογο.:114:
εννοειται οτι εκανα πλακα παραπανω.Ας παρω θεση λοιπον........
Αρχικα φιλε μου τα 802 που λες η θα ειναι 802 Nautilus που ειναι παλιοτερη σειρα οπως τα δικα μου η 802 D (diamond)που ειναι νεωτερη και το κυριοτερο ποιο ευκολη στην οδηγηση του απο διαφορους τελικους!!!!
Αν τα ακουσματα σου εχουν να κανουν με ---minimal tech--prograssive tech-prograssive house ---Detroit tech house--techno ---dub house----πιστεψε με τοχω και ακουω και γω....δεν υπαρχει μονο η Περιστερω και η Κραλλ στο σπιτι... δυο 400αρια HyPEX με βαρβατο αναλογικο τροφοδοτικο θα τους λιανισει τα στεφανια του σασσι των γουφερς και οι μποτιες που θα φας θα σε κανουν να παραμιλας και φυσικα να χαμογελας απο το αποτελεσμα---ασε που οι φιλοι σου αμα παιξεις 95-100 dbs δεν θα ξεκολλανε απο το σπιτι σου και θα γραψουνε και το γκομενακι !!!!!!
MC δεν θα επαιρνα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ειλικρινα........δοκιμασμενοι οι MC -501 monos νομιζαμε οτι ξεχασαμε σε καμια γωνια καμια 200αρια watts..........you know what the f@ck is mean....μακρια και αλλαργα?
Πιστεψε με οτι απο τα δικα μου 802 εχουν περασει 7 τελικοι ενισχυτες και μονον ο Κρελλ τα σηκωσε στον αερα .......ξεκαθαριζω οτι στο συστημα μου δεν εχω ακουσει τους Hypex που σου προτεινω......τους εχω ομως ακουσει με 801 Nautilus με το 15ιντσο και εψαχνα να δω μηπως καπου υπηρχε sub κρυμμενο ......
Οχι Ice Power .......με κλειστα ματια ομως Hypex !!!!!!!!!!!!
Επισης μαγικος συνδυασμος ειναι ο Classe 401 --2x400 watt στα 8 και αν γουσταρεις παρε στο καταστημα Stereo epiloges -ζητα τον Γιωργο τον Στριφτο που ειναι συντονιστης εδω μεσα και ρωτα τον ποτε μπορεις να ακουσεις τον 401 με τα 802 D(και τα δυο τα εχουν πραγματικα σε τρομερη προσφορα-DEMO )και ετσι μπορει να βγαλλεις πολυ ασφαλη συμπερασματα για αυτο που σου προτεινω........................πιστεψε με...παιζω με τα Ναυτιλια 8 χρονια και τα ξερω τα γαμ@μενα καλλιτερα και απο την μαμα εταιρια !!!!!!!!!!
Τωρα επιτρεψε μου να πω γενικα οτι δεν μπορω να ακουω μαλακιες σχετικα με τον Κρελλ....επειδη δηλαδη απο μια στραβη καηκαν 4 τρανζιστορς θα κρεμασουμε ταμπελες οτι οι τελικοι της Κρελλ ειναι μουφες και καιγονται?????
Ελα μια βολτα Κορινθο να δεις η μαλλον να ακουσεις τι σημαινει η εκφραση---αστραψε και βροντηξε ...η μποτια......επειτα γραψε μας τα συμπερασματα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θες και αλλα???