B&W 804N Cherry

Status
Not open for further replies.
Reaction score
75
B&W 804N χρώματος Cherry.
Αγορασμένα το 2002 για κυριως ηχεια, κατι που έπραξαν αξιοπρεπέστατα εως και το Μάρτιο του 2015 που αγόρασα απο το συμφουριτη Αντώνη απο Κατερινη τα 802.

Τα ηχεια ειναι χωρις σημάδια με μοναδικό θεματάκι, απο τα πολλα βάλε βγάλε, τα δυο απο τα έξι πλαστικά κουμπώματα στη μια σίτα και ενα στην άλλη, να εχουν σπάσει.
Οποίος ξέρει τα συγκεκριμένα ηχεια γνωρίζει οτι αυτο δεν αλλοιώνει ούτε οπτικά και φυσικα ούτε ηχητικά τη λειτουργία τους.

Μετά την αγορα των 802 έγινε "τιμητική ακρόαση" μιας ημέρας και έκτοτε αποθηκεύτηκαν στα κουτιά τους.

Τιμη 1500€
Για προσωπικούς λόγους δεν θα ηθελα να δημοσιεύω το κινητο μου τηλεφωνο οπότε θα παρακαλούσα τον οποιο ενδιαφερόμενο να ξεκινήσουμε την επικοινωνία μεσω p.m. και κατόπιν τα λέμε και τηλεφωνικά.
Ευχαριστω.

Reaction score
75
Ας κάνω λοιπόν και εγώ το επιτρεπόμενο ανά μήνα up!

Επιπροσθέτως, στο μελλοντικό αγοραστή θα δωθεί και ενα γνήσιο ανταλλακτικό woofer αξίας 140- 150€ περίπου.
Μπορείτε να το δείτε εδώ:
http://reconingspeakers.com/speaker-repair/bw-repairs/nautilus-series/
Είναι αυτό με το κωδικό ZZ11304 που ειναι και ο κωδικός της B&W.

Και για προλάβω κάποιες ερωτήσεις, του γιατί και του πως, να πω οτι παραγγέλθηκε πριν χρονια στο Σέρβις της B&W στην Καλλιθέα ώστε οταν θα πήγαινε το ηχείο με το πρόβλημα που εγω θεωρούσα ότι είχε, να είναι εκεί το ανταλλακτικό για να μη χρειαστεί άλλη μετακίνηση (λεφτά άλλωστε υπήρχαν)!
Τελικα δε χρειάστηκε η αλλαγη και έμεινε το ανταλλακτικό αχρησιμοποίητο, κάτι που εύχομαι να μείνει μονίμως.

Τελος να ευχαριστήσω όλους για τις προσφορές τους, μικρές μεγαλύτερες δεν εχει σημασία!

Last edited by a moderator:

Reaction score
75
Ισχύουν τα παραπανω.
Μειωση τιμής σύμφωνα με τους όρους του φορουμ στα 1350€.

Εάν δε βρεθεί αγοραστής σε αυτη τη τιμή θα κρατηθούν και θα αποσύρω την αγγελία.
Ευχαριστω και παλι όσους επικοινώνησαν μαζι μου αλλα ας είμαστε λιγάκι ρεαλιστές βρε παιδια!

Reaction score
75
Τα ηχεια "μου" βρήκαν ξανά ζεστο και φιλόξενο σπιτι, και ετςι θα συνεχίσουν να ταξιδεύουν το νεο τους πια ιδιοκτήτη!
Του εύχομαι ολόψυχα να τα χαρεί!
Ευχαριστω το σάιτ για την φιλοξενία της αγγελίας.
Παρακαλώ να κλείσει.

• Like
Reactions: PPG

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.050
Members
38.526
Νεότερο μέλος