21 Απριλίου 2019 #1 PERITEXNIS Μηνύματα 79 Reaction score 77 Πωλείται το ζευγάρι ηχείων σε Άριστη!!! εμφανισιακή και λειτουργική κατάσταση έχουν παίξει πολύ Λίγο έως ελάχιστα ,πρώτος ιδιοκτήτης. Τιμή 150 ευρώ . Δεκτός έλεγχος και ακρόαση.
Πωλείται το ζευγάρι ηχείων σε Άριστη!!! εμφανισιακή και λειτουργική κατάσταση έχουν παίξει πολύ Λίγο έως ελάχιστα ,πρώτος ιδιοκτήτης. Τιμή 150 ευρώ . Δεκτός έλεγχος και ακρόαση.
23 Απριλίου 2019 #3 S SeasideGR Μηνύματα 292 Reaction score 155 Εχω παραλάβει τα ηχεία. Ακριβής περιγραφή και άριστη κατάσταση. Ευχαριστώ πολύ.
23 Απριλίου 2019 #4 PERITEXNIS Μηνύματα 79 Reaction score 77 SeasideGR said: Εχω παραλάβει τα ηχεία. Ακριβής περιγραφή και άριστη κατάσταση. Ευχαριστώ πολύ. Click to expand... Τα ηχεία επωλήθησαν ,εύχομαι στο φίλο Φίλλιπο καλές ακροάσεις..!!! Ευχαριστώ το Avsite για την φιλοξενία . Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση σε όλους !!!
SeasideGR said: Εχω παραλάβει τα ηχεία. Ακριβής περιγραφή και άριστη κατάσταση. Ευχαριστώ πολύ. Click to expand... Τα ηχεία επωλήθησαν ,εύχομαι στο φίλο Φίλλιπο καλές ακροάσεις..!!! Ευχαριστώ το Avsite για την φιλοξενία . Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση σε όλους !!!