- Reaction score
- 6.803
Οι μικροαλλαγές που έκανα ήταν ότι διόρθωσα τον αχταρμά που είχα στα καλώδια ρεύματος και ηχείων και xlr.Χρονια πολλα φιλε μου!
Δηλαδη τι ακριβως εκανες ή τι αλλαγη επεφερες;
Οι δικες μου αλλαγες αφορουν τα μηχανηματα και οχι τον χωρο ή το στησιμο των ηχειων.
Τα καλυτερα μηχανηματα μου αναδεικνυουν καλυτερα τις αρετες του καθε κομματιου αλλα ξεμπροστιαζουν και τα μειονεκτηματα αυτων.
Μηπως εκανες κατι που χαλασε την αντηχηση ή την ικανοτητα αναλυσης του χωρου σου;Η μηπως κατα τυχη επεσες σε καλη μουσικη;Η εποχη της jazz που ακουω πιο πολυ,εχει πολλα ακουστικα προβληματα-κατα κανονα.Γενικα ομως η πιο συγχρονη μουσικη παιζει ως συνηθως καλυτερα...
Όταν μπήκαν όλα αυτά πάνω ( belden και vandamme μη φανταστείς τρέλες ) συνέβει αυτό που ανέφερα πιο πάνω. Αβίαστα η μουσική στις στάθμες που είπα. Τραγούδια που τα έχω ακούσει εκατοντάδες φορές και ξέρω πως έπαιζαν πριν και πολλές ροκιές επίσης , όχι μόνο τζαζ.
Το ότι μετά άδειασα τον χώρο που επικοινωνεί με το σαλόνι για να το κάνω καθιστικό εκεί ναι, μαμήθηκε η αντήχηση μαμήθηκαν όλα. Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
Αυτό που θέλω να σου πω ότι ενώ είχα κάποτε την ίδια άποψη με εσένα για τις καλές και τις κακές παραγωγές κάτι το οποίο το αναφερω και το υποστηρίζω εδώ στο φόρουμ σε κάποιο άλλο θέμα παλαιότερα.
Αυτή η αντίληψη μου άλλαξε τώρα γιατί το βίωσα. Κακές παραγωγές που τις γνώριζα έπαιζαν σε πολύ δυνατές στάθμες και δεν με κούραζαν. Αυτά