- Reaction score
- 96.561
Άλλοι τρώνε μπακαλιάρους κι άλλοι καφέδες! 

Kώστα την τερμάτησες την sylvia χίλια μπράβοRancilio Sylvia V4
Gaggia MDF Grinder
Στο 1ο βίντεο θα δείτε τις 10 τροποποιήσεις που έκανα ο ίδιος στη μηχανή μετά από overhaul.
Και στο 2ο βίντεο την εκχύλιση και το αφρόγαλο με απλό φρέσκο παστεριωμένο γάλα.
o καφες το φαγητο οπως και πολλα αλλα ειναι καθαρα υποκειμενικα.Παιδιά αυτό το θέμα ομολογώ ότι δεν το παρακολουθώ καθόλου, διότι πίνω απλώς νεσκαφε φραπέ και αν παραγγείλω από έξω μ' αρέσει ο φρέντο καπουτσίνο με κρέμα και κανέλλα.
Δεν είμαι ο τύπος που θα κάτσει να ασχοληθεί με μηχανές, φίλτρα, εξαρτήματα, ποικιλίες, αρώματα κ.λ.π.
Άσε που δεν θέλω να ακούω για συντήρηση και καθαρίσματα μηχανών.
Όμως ρε παιδιά βλέπω πολλή ανάπτυξη και τεράστια έπαρση στον καφέ γενικώς.
Τα μαγαζιά που πουλάνε καφέδες είναι κάθε 100 μέτρα.
Λες και οι μισοί Έλληνες, πουλάνε καφέ στους άλλους μισούς.
Διαφημίσεις στην TV για καφέδες, με μια σοβαρότητα, ένα τουπέ, κάτι διαφημιστικές υπερπαραγωγές, κάτι ατάκες, λες και ξαφνικά όλος ο νταλκάς μας και το βασικό μας πρόβλημα, είναι ο καφές.
Και λες και αν πιούμε καλό καφέ θα έρθει η λύτρωση.
Μ' αρέσει ο καφές δε λέω και ειδικά το πρωί αν δεν πιώ, δεν μπορώ να λειτουργήσω, κυριολεκτικά.
Αλλά τόση σημασία πια στον καφέ;
Το μήνυμα αυτό το έγραψα με αφορμή μια συζήτηση με έναν φίλο ετών 34, που θέλει να ανοίξει καφέ και σκέφτεται αν θα κάνει μαγαζί Todaylicious ή τα πιο γκλάμουρ Mikel.
Εγώ του είπα τη γνώμη μου, να μην το κάνει και να διαθέσει τα λεφτά του, που με τόσο κόπο μάζεψε δουλεύοντας χρόνια, σε κάτι άλλο πιο παραγωγικό και όχι τόσο εφήμερο, έως τυχοδιωκτικό θα έλεγα, όπως ένα franchise μαγαζί καφέ .
Θα ήθελα και την δική σας γνώμη ώστε να του την μεταφέρω.
Μάλλον θα του είναι χρήσιμη.
Παιδιά αυτό το θέμα ομολογώ ότι δεν το παρακολουθώ καθόλου, διότι πίνω απλώς νεσκαφε φραπέ και αν παραγγείλω από έξω μ' αρέσει ο φρέντο καπουτσίνο με κρέμα και κανέλλα.
Δεν είμαι ο τύπος που θα κάτσει να ασχοληθεί με μηχανές, φίλτρα, εξαρτήματα, ποικιλίες, αρώματα κ.λ.π.
Άσε που δεν θέλω να ακούω για συντήρηση και καθαρίσματα μηχανών.
Όμως ρε παιδιά βλέπω πολλή ανάπτυξη και τεράστια έπαρση στον καφέ γενικώς.
Τα μαγαζιά που πουλάνε καφέδες είναι κάθε 100 μέτρα.
Λες και οι μισοί Έλληνες, πουλάνε καφέ στους άλλους μισούς.
Διαφημίσεις στην TV για καφέδες, με μια σοβαρότητα, ένα τουπέ, κάτι διαφημιστικές υπερπαραγωγές, κάτι ατάκες, λες και ξαφνικά όλος ο νταλκάς μας και το βασικό μας πρόβλημα, είναι ο καφές.
Και λες και αν πιούμε καλό καφέ θα έρθει η λύτρωση.
Μ' αρέσει ο καφές δε λέω και ειδικά το πρωί αν δεν πιώ, δεν μπορώ να λειτουργήσω, κυριολεκτικά.
Αλλά τόση σημασία πια στον καφέ;
Το μήνυμα αυτό το έγραψα με αφορμή μια συζήτηση με έναν φίλο ετών 34, που θέλει να ανοίξει καφέ και σκέφτεται αν θα κάνει μαγαζί Todaylicious ή τα πιο γκλάμουρ Mikel.
Εγώ του είπα τη γνώμη μου, να μην το κάνει και να διαθέσει τα λεφτά του, που με τόσο κόπο μάζεψε δουλεύοντας χρόνια, σε κάτι άλλο πιο παραγωγικό και όχι τόσο εφήμερο, έως τυχοδιωκτικό θα έλεγα, όπως ένα franchise μαγαζί καφέ .
Θα ήθελα και την δική σας γνώμη ώστε να του την μεταφέρω.
Μάλλον θα του είναι χρήσιμη.
Ναι φίλε, έχει διαφορά με την μόνωση και φυσικά τεράστια θερμοκρασιακή ισοροπία με το PID.Είδες διαφορά στην σταθερότητα της θερμοκρασίας με την μόνωση; Γιατί προτίμησες τέτοιο γιγάντιο pid ?
θα περιμένεις...Πρόταση για κανα σοκολατοειδή καφέ εκτός taf?
ποιον από όλους παίρνεις απο taf;Πρόταση για κανα σοκολατοειδή καφέ εκτός taf?