Barista Corner

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
39.481
Εύγε,
απλά πες μας άποψη για τον La Cabana.
Πολύ καλός, αλλά έμεινα στο άρωμα του La Pastoral, σίγουρα διαφέρει άρα και θα το θυμάμαι, επίσης ταιριάζει μάλλον καλύτερα στη γευστική μου παλέτα.

Πω πω με καταστρέψατε. Ακούς εκεί γευστική παλέτα. Λες και είμαι ο Μπομπ Ρος. Έκατσε καλύτερα στον καταπιώνα μου.

Reaction score
1.273
Διαφορά από αισθητή ως σημαντική .
Ξαναεβαλα το στοκ για πειραμα και πηγα να το πεταξω...
Από πού έκανες την αγορά; υπάρχει Ελλάδα; Δεν έχω προλάβει να ασχοληθω. Πόσες τρύπες έχει γνωρίζεις;

Reaction score
1.273
Έχω μπερδευτεί λίγο. Εγώ έχω αγοράσει το παρακάτω ένα χρόνο και τώρα από barista.
Στο site λοιπόν που το αγόρασα βγάζει πως είναι ο κωδικός που έχεις αγοράσει και εσύ. Εσένα στο κουτί επανω τι κωδικό σου βγάζει;
Σε ρωτάω γιατί όταν το πήρα είχε δύο παρόμοια και μου είπαν να πάρω αυτό
Λέγοντας μου το άλλο είναι κινεζικό
Αν είναι το ίδιο με το δικό σου το ascaso είναι κλάσεις ανώτερο μιας και έχει περισσότερες τρύπες.
Αν όχι να ψάχνω να πάρω άλλο

Attachments

Reaction score
1.570
Έχω μπερδευτεί λίγο. Εγώ έχω αγοράσει το παρακάτω ένα χρόνο και τώρα από barista.
Στο site λοιπόν που το αγόρασα βγάζει πως είναι ο κωδικός που έχεις αγοράσει και εσύ. Εσένα στο κουτί επανω τι κωδικό σου βγάζει;
Σε ρωτάω γιατί όταν το πήρα είχε δύο παρόμοια και μου είπαν να πάρω αυτό
Λέγοντας μου το άλλο είναι κινεζικό
Αν είναι το ίδιο με το δικό σου το ascaso είναι κλάσεις ανώτερο μιας και έχει περισσότερες τρύπες.
Αν όχι να ψάχνω να πάρω άλλο
Αυτό πρέπει να είναι για 58mm
Εγω έχω το w28219 (και νομίζω δεν υπάρχει άλλο)αλλά έχει λίγες τρύπες

Νομίζω ο @xfader είχε μια τέτοια;
Είναι για το 57mm. Στο λέω με βεβαιότητα γιατί το χρησιμοποιώ στη Lelit Anna που έχει 57αρι portafilter
Το έχω αγοράσει από το γερμανικό amazon

Reaction score
1.273
Είναι για το 57mm. Στο λέω με βεβαιότητα γιατί το χρησιμοποιώ στη Lelit Anna που έχει 57αρι portafilter
Το έχω αγοράσει από το γερμανικό amazon
Είναι ίδιο με αυτό που έχω και εγώ; Τι κωδικό έχει επάνω στο κουτί;

melina

Cargo 200
Reaction score
44.632
Μηχανή Sage Precision Brewer.
Και που λέτε, προχθές ραγίζει η γυάλινη κανάτα μ κάπου στον πάτο και δεν κρατάει τον καφέ, άχρηστη η κανάτα.

Εν τω μεταξύ, μετά την αγορά τότε, υπάρχει τοπική εταιρεία που αντιπροσωπεύει τις συσκευές της sage εδώ, με site .gr και όλα τα καλά.

Στέλνω mail για ανταλλακτικό καθώς δεν το βλέπω ούτε στο site τους αλλά ούτε κι έξω.

Λαμβάνω απάντηση ότι έχει καταργηθεί το μοντέλο με τη γυάλινη καράφα (πριν ένα χρόνο περίπου λένε) οπότε δεν υπάρχει διαθέσιμο ανταλλακτικό η γυάλινη καράφα (!) αλλά μόνο μια άλλη που είναι με διπλά τοιχώματα, θερμική τη λένε, και την οποία την πουλάνε €190!!!!

Στο πρώτο παράπονο μου πρότειναν έκπτωση 10% :biggrin:

Συσκευή που σταμάτησαν να κυκλοφορούν, βασικά την κανάτα σταμάτησαν - η συσκευή παραμένει ίδια, και ένα χρόνο μετά δεν έχουν ανταλλακτικά. Για ζωτικό εξάρτημα καθώς χωρίς αυτό δεν δουλεύει η μηχανή (όπως πρέπει).

Απογοήτευση από την εταιρεία, πανάκριβη μηχανή να παροπλίζεται γιατί έτσι.
Πότε ξανά sage για μένα, και εσείς είστε ενημερωμένοι πλέον.

ΥΓ θα τη μαιμουδιασω για να μπαινει μια οποιαδήποτε κανάτα από κάτω να στάζει ο καφές από το φίλτρο μέχρι να τη σιχαθώ τελείως και να πάω να πάρω μια άλλη που δεν θα κλαίω τα λεφτά μου. 🤬

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
32.435
Δεν είναι αντιπρόσωπος αλλά dealer. Το δε service το κάνει κάποιος άλλος που δεν θυμάμαι όνομα.

melina

Cargo 200
Reaction score
44.632
Καμία διαφορά, υπογράφουν ως Η ομάδα της Sage Appliances Gr, πουλάνε προϊόντα της εταιρείας και προτείνουν λύσεις όπως αυτή που ανέφερα και «δίνουν» και εξηγήσεις. Βαπτιστε τους όπως θέλετε.

melina

Cargo 200
Reaction score
44.632
Δεν μου είπαν ότι δεν είναι αντιπρόσωποι και ούτε με έστειλαν σε κάποιο σέρβις.
δεν καταλαβαίνω τι μου λες

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
32.435
Έχω Sage και δεν την πήρα από αυτούς επειδή δεν είχαν αυτό που θέλω.
Όταν μίλησα μαζί τους μου είπαν πως δεν είναι αντιπρόσωποι αλλά Mega (ή premium δεν θυμάμαι) dealers. Όταν ρώτησα αν υπάρχουν ανταλλακτικά και ποιος κάνει Service μου απάντησαν πως υπάρχουν και για service τα στέλνουν στον τάδε (δεν θυμάμαι). Δεν κάνουν αυτοί.

melina

Cargo 200
Reaction score
44.632
Μα η μλκια είναι στην sage/breville πρώτα και μετά στον κατά τόπους dealer/αντιπροσωπο (δεν υπάρχει η αυστηρή έννοια της αντιπροσωπείας εδώ και δεκαετίες, για να ξέρουμε τι λέμε, όλοι dealers είναι).
Ας βάλουν γκάζια στην εταιρεία οι dealers και αν θέλουν να σώσουν την Φ&Π δίνουν 50% έκπτωση σε τέτοιες περιπτώσεις. Απλά πράγματα.

Reaction score
25.006
Με τον κωδικό βρίσκεις εύκολα καράφα ίσως και Ελλάδα, στα ανταλλακτικάδικα οικιακών συσκευών , βέβαια το ότι δεν την έχει η φέρουσα το όνομα εταιρία είναι λίγο κάπως γτπ

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.521
Members
38.456
Νεότερο μέλος
citizen$