best value!!!!!

Reaction score
0
Απάντηση: best value!!!!!

Εγω ακουω πολυ heavy metal και στη θεση του φιλου θα αγοραζα ενα σετ ηχειων βασης Hyperion 586
τα εχω ακουσει... πολυ καλα αλλα δεν ειχαν μπασα. τα ακουσα στο sirius και ο ανθρωπος μου τα εβαλε με τη βοηθεια ενος woofer!

Reaction score
4

αμα θες μπασα, κοιταξε προς Heco μερια, θα σου τιναζουν το στομαχι αλλα θα θυσιασεις καπως τη λεπτομερεια

οσο για τον Vincent, ναι ευχαριστημενος ειμαι, εχει και δυνατοτητα τονικης ισοσταθμισης για μπασα/πριμα αν χανεις καπου λογω χωρου, ηχειου κλπ

απ'οσο ξερω εχει αντικασταθει απο περσι με το ΜΚ μοντελο που βγαζει πλεον 150βαττ στα 8ωμ, και αν τον ακουσεις και σ'αρεσει ο ηχος του, σιγουρα θα καλυπτει τις απαιτησεις σου για δωματιο ή ενα σαλονι 15-20τμ με αντιστοιχα ηχεια βεβαια

Reaction score
675

τα εχω ακουσει... πολυ καλα αλλα δεν ειχαν μπασα. τα ακουσα στο sirius και ο ανθρωπος μου τα εβαλε με τη βοηθεια ενος woofer!
εαν τα ακουσες σε μεγαλο χωρο καλα εκανε και σου εβαλε subwoofer...
μαλλον ομως σε χωρο 10 τμ θα ακους οσο μπασο θες ....
τα 586 κατεβαινουν εως τα 50Hz που ειναι οσο κατεβαινουν σε μπασο και τα περισσοτερα ηχεια βασης...
σε τοσο μικρο χωρο ομως σα τον δικο σου εαν πας σε δαπεδου θα εχεις μαλλον προβλημα οπως λενε και οι περισσοτεροι αλλα εαν μπορεις να δοκιμασεις καποια ηχεια σπιτι σου θα ηταν καλυτερα...

Reaction score
10
Και ένα πρώην ηχείο μου κατέβαινε μέχρι τα 30Hz αλλά το έψαχνες το μπάσο με τα κιάλια.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

δεν το εχω μετρησει ποτε... περιπου 3Χ3.
Μου αρέσει που συζητάτε για μπάσο βρε παιδιά... :121:
Εδώ ο άνθρωπος θέλει ένα καλό μεσαίο/πριμο ηχείο, γιατί το μπάσο δεν... ότι και να κάνετε...

G60

Reaction score
0

καλησπερα.... ειμαι σχετικα νεος στο χωρο και οχι ιδιαιτερα ψαγμενος σε hi-end κ.τ.λ. θα ηθελα τη βοηθεια σας σαν πιο εμπειροι στο χωρο να μου βγαλετε ενα ζευγαρι ενισχυτη και ηχειων maximum κοστος 2500€ περιπου!!!! επειδη εχω κοιταξει μερικα ποστς, απο ηχεια νομιζω οτι εχω καταληξει στα audio spectrum artemis. ευχαριστω εκ των πρωτερων!!!!

υ.γ. συγνωμη αν ειναι ακυρο το θεμα με την ενοτητα αλλα δεν ηξερα που να το ανοιξω!!!!!!!
Ροκιές είπαμε εε?
Και θέλουμε ηχεία βάσης λόγου μικρού χώρου?

http://www.jbl.com/home/products/pr...e=ENG&Country=GR&Region=EUROPE&cat=CLA&ser=LS

http://www.yamaha.com/yec/products/productdetail.html?CNTID=5015420&CTID=5002300

Mε 2 χιλιάρικα σχόλασες και κράτα το 500ρικο καβάντζα μήπως,λέω μήπως για κάνα sub έχτρα....

Reaction score
4

ΟΧΙ!! :125:

Μακρια απο τον AS-1000 για ροκ/μεταλ!

τον ακουσα σε δυο διαφορετικες περιπτωσεις και εβγαλε τον πιο αδιαφορο και πλαδαρο ηχο που πετυχα στις ακροασεις μου οταν εψαχνα για συστημα...

ο haralas υποστηριζει οτι ο AS-2000 ειναι κλασσεις ανωτερος σε αυτο το θεμα, οποτε για κοιτα προς τα κει αν ειναι

το jbl ηχειο φαινεται μια χαρα παντως :D

G60

Reaction score
0

ΟΧΙ!! :125:

Μακρια απο τον AS-1000 για ροκ/μεταλ!

τον ακουσα σε δυο διαφορετικες περιπτωσεις και εβγαλε τον πιο αδιαφορο και πλαδαρο ηχο που πετυχα στις ακροασεις μου οταν εψαχνα για συστημα...
Δηλ οι κιθάρες ακουγόταν σαν μαντολίνο?

ΥΓ.Είσαι σίγουρος ότι ο ενισχυτής που άκουσες ήταν yamaha κι όχι.....yamahakawa?

Reaction score
4

χαχαχα

οχι ρε συ, δεν εννοουσα αυτο, απλα το αποτελεσμα ηταν ανευρο, ειδικα το μπασο

παντως τον ενισχυτη τελευταια φορα τον ακουσα στο Νακα στο κεντρο της Αθηνας

καπακι εβαλαν τον Nad C372 και ηταν η μερα με τη νυχτα

δε λεω οτι γενικα ειναι κακος ο Γιαμαχα, αλλα δε μου εκατσε καλα με αυτη τη μουσικη

ισως καποιος που ακουει φωνες, εντεχνα, και γενικα πιο απαλα πραγματα να τον εκτιμουσε, ιδιως αν εχει και τπτ "χροιες", παντως για τα γουστα μου δε ροκαρε επαρκως

Reaction score
150
Re: Απάντηση: best value!!!!!

βασικα εχω πολλα να μαθω :126:.. δεν μου αρεσει να ακουω απο pc.
ειμαι περισοτερο του βινυλιου!!!
Μάλλον δεν σου αρέσει να ακούς από το PC σου...:613: Αυτό δεν σημαίνει ότι έτσι παίζουν όλα και θα σε συμβούλευα φιλικά να το ψάξεις λίγο παραπάνω μιας και ακόμα και αυτοί που παράγουν βινύλια σήμερα από PC παίζει να ακούν στο σπίτι τους.

Reaction score
4

βασικα εχω πολλα να μαθω :126:.. δεν μου αρεσει να ακουω απο pc.
ειμαι περισοτερο του βινυλιου!!!
Αυτό και μόνο πετάει ότι ενεργό και monitor ηχείο.-ΙΜΟ.

Εδώ ψάχνουμε κάτι γλυκόοο.... :616:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Re: Απάντηση: best value!!!!!

Μάλλον δεν σου αρέσει να ακούς από το PC σου...:613: Αυτό δεν σημαίνει ότι έτσι παίζουν όλα και θα σε συμβούλευα φιλικά να το ψάξεις λίγο παραπάνω μιας και ακόμα και αυτοί που παράγουν βινύλια σήμερα από PC παίζει να ακούν στο σπίτι τους.
Για ξαναπέστο λίγο αυτό, με καλύτερη... σύνταξη... :143:

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: best value!!!!!

Ναι αλλάααα........, από τι πικάπ ακούει, από Αληθινό ή του χιλιάρικου :144:

Reaction score
0

επειδη δεν ξερω και θα ηθελα να μπω στο νοημα ποια ειναι τα χαρακτηριστικα που σου λενε οτι ενα ηχειο η ενας ενισχυτης ειναι καλος??? τι ειναι αυτο που κοιτας???

Reaction score
4

επειδη δεν ξερω και θα ηθελα να μπω στο νοημα ποια ειναι τα χαρακτηριστικα που σου λενε οτι ενα ηχειο η ενας ενισχυτης ειναι καλος??? τι ειναι αυτο που κοιτας???
Αυτό που κοιτάς είναι να μάθεις μερικά πράγματα ώστε να κρίνεις μόνος σου.

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=37672

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=49516

και γενικά διάβασε την κατηγορία
Τεχνικά Άρθρα και Reviews (read only)

:126:

Reaction score
150
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: best value!!!!!

Άστο καλύτερα εσείς μόνο με μαζικό ψεκασμό ή εμβόλιο θα γατρευτείται από την αρώστεια...αλλά αν σας ικανοποιεί αυτό φτάνει.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • spylab
    Shalom
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.211
Members
38.431