- Reaction score
- 907
Τα μισά να γίνουν από όσα λέγονται (ή τέλος πάντων να γίνουμε με μια στοιχειώδη επάρκεια) πατήσατε κάτω την έκθεση του Ήχου για φέτος.
δε νομίζω να ήταν τέτοιος ο σκοπός.……πατήσατε κάτω την έκθεση του Ήχου για φέτος.
Θα συμφωνήσω.δε νομίζω να ήταν τέτοιος ο σκοπός.
αν κάποιος είχε τόσο κοντόφθαλμες βλέψεις, θα αδικούσε τον εαυτό του και την προσπάθεια του.
Ωραία εκπομπή. Την άκουσα. Έγινε αναφορά στα πάντα που αφορούν την έκθεση και το περιοδικό. Δίνονται και προσκλήσεις για την έκθεση μέσω του σταθμού. Τονίστηκε η αναγκαιότητα των συσκευών ήχου ως μέσο για την απόλαυση της μουσικής.Σήμερα, στις 23.00, η ραδιοφωνική εκπομπή X Music Files ανοίγει τον Φάκελο "Υψηλή Πιστότητα" και με αφορμή την έκθεση Black Box, φιλοξενεί τον εμπορικό διευθυντή του περιοδικού Yellow Box κο Γιάννη Μήτσου.
Μία ώρα συζήτησης για τη μουσική, τα συστήματα υψηλής πιστότητας και φυσικά την έκθεση και τις εκδηλώσεις της. Η εκπομπή μεταδίδεται ιντερνετικά από τον σταθμό PolisView (www.polisview.com).
Και αν ακυρωνόταν η έκθεση του black box πάλι καλύτερη θα ήταν από του ήχου.Τα μισά να γίνουν από όσα λέγονται (ή τέλος πάντων να γίνουμε με μια στοιχειώδη επάρκεια) πατήσατε κάτω την έκθεση του Ήχου για φέτος.
Ναι, φυσικάΕισιτηρια μπορουμε να αγορασουμε και στο ξενοδοχειο?
Ναι, θα έχουμεΠαλαιοτερα τεύχη Yellowbox προς πώληση θα έχει στην εκθεση;
Αγορασα το τεύχος 16 και διαπίστωσα ότι μου λείπει το 15
View attachment 268645
Και μένα μόνο αυτά μού λείπουν.εγώ διαπίστωσα οτι μου λείπει ένα bxt , το αριστερό
(και το δεξί)
(και το αποπάνω τους)
(και τα δυο)
(και το πωςτολεν που τα ελέγχει)