Black Box Audio Video Show 2022

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.406
Α, γίνεται τώρα ε ; Βέβαια ο thva λέει όλο βλακείες. :D :D
Κοίτα τα kEF στη φωτό εαν τα πας πίσω είναι σε ύψος όσο τα δυο κάτω ράφια μόνο. :D
Δεν ξέρω αν γίνεται, ούτε θα προχωρούσα σε αγορά αν δεν έπαιρνα το ΟΚ από την KEF. Είναι δική μου υπόθεση η παραπάνω συνδεσμολογία.

Ποτέ δεν με ενδιέφεραν τα συστήματα σε 500 ράφια. Το ίδιο μου κάνει αν είναι σε 1 ή σε 10 ράφια. Από αδιάφορο μέχρι και αντιαισθητικό.

Για μένα το "κανένα ράφι" είναι το καλύτερο.

Last edited:

Reaction score
1.951
Να τα πεις στον Χατζηστάμου αυτά Δημήτρη γιατι οτι δικαναλο εστεινε στο Athens Mastering δημιουργούσε 3D σκηνή που δεν θα ακούσεις σε συμβατικό οικιακό χώρο είτε από στερεο είτε από γραμμόφωνο είτε από πυραυλοκίνητο πολυκαναλο:p
Καραμπολες όντως υπήρξαν,υπάρχουν και θα υπάρχουν με καλώδια, στηρίξεις,ρεύματα,πολύμπριζα,πίνακες όπου όλα αυτα κάνουν διάφορες,τυχαίες μεν αλλά διάφορες!
Αυτη είναι όμως η «τρέλα» του χόμπι όπου κάποιοι ξεφεύγουν είτε γιατί το βαρέθηκαν είτε γιατί στέγνωσαν οικονομικά είτε γιατί έκαναν την τέλεια τρισποντη8-)
Βάλε ένα Lyngdorf room correction να δεις ποσο εύκολο είναι να ακούσεις μια τεράστια/ ακλονητη σκηνή σε οποιαδήποτε ένταση και απόλυτα διακρικτές θέσεις οργάνων, δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο.

Ndis

Titika
Reaction score
4.750
Σας έχω γράψει το μέλλον ειναι ηχεία σαν αυτό :

1668153833321.png

7 τέτοια στο σαλόνι σας + μια τετράδα παρόμοια πάνω απο τα κεφάλια σας.

Σαμπφουγερς σαν αυτά

1668154032232.png

Σε 4αδες ή 8αδες.

Ολα ασύρματα, με δυνατότητες ισοστάθμισης, φως, νερό, τηλέφωνο. Τα έχουμε πει ηδη 1000 φορές.

Reaction score
18.605
Δεν ξέρω αν γίνεται, ούτε θα προχωρούσα σε αγορά αν δεν έπαιρνα το ΟΚ από την KEF. Είναι δική μου υπόθεση η παραπάνω συνδεσμολογία.
Εσυ δεν κάνεις ποτέ λάθος.

Υ.Γ. : Ναι βρε το κατάλαβα απο το αρχικό αρχικό πόστ σου. Απλώς ήθελα σε περίπτωση που γίνεται .... να σε σταματήσω απο την αγορά. :D Εξάλλου υπάρχουν φθηνότερα για αυτή τη δουλειά , θα σου βρεί ο Ιαρ καμια δεκάρια μάρκες εκεί που κάνουν την ίδια και καλύτερη δουλειά χα χα αλλά θα είναι άσχημα και δεν περνάνε ΕΠΑΕ χα χα. Έχεις και το αισθητικό εσυ, που είναι πρόβλημα.:D

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.529
Μρε Δημητρη εφτακοσιαεφταρη:) μπορεις να με πεις πως ειναι δυνατον να εχς πολυκαναλο σε πολυκατοικια;) ουτε δικαναλο μπορεις να εχεις;) τηλεοραση ηχομπαρα και τερμα:)
Εκτος Μαρκησιου που εχει μονοκατοικια;) ρει ξεχασα τον Χερ Ντοκτορ ατοπημα ΜΕΓΑ:)
Τα σεβη μου χερ ντοκτορ :drinks:
Απλό.. :biggrin:

Πριν τους τελειώσεις όλους
En0R70rXYAUEA9Y.jpg
στην πολυκατοικία παίζεις μόνο με τα Logi, sub off..
Όταν με το καλό ''καθαρίσεις'' ανοίγεις τα πάντα.. :biggrin:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.112
Εάν ο αντιπρόσωπος πουλάει και μονά τεμάχια , υπάρχει δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε master και slave ; >

Reaction score
20
Ηχειάκια δυο πλαστικά φτηνιάρικα, μάρκα "μέκαψες" ("Logi" γράφουν, τρεχαγύρευε), μέγεθος όσο ένα κουτάκι αναψυκτικού.
Logi = Logitech. Αντίστοιχης ποιότητας με τα Creative.

Έβγαζαν μέχρι πρόσφατα και ωραία remote controls, τα Harmony (και φυσικά πληκτρολόγια / ποντίκια).

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.529
Logi = Logitech. Αντίστοιχης ποιότητας με τα Creative.

Έβγαζαν μέχρι πρόσφατα και ωραία remote controls, τα Harmony (και φυσικά πληκτρολόγια / ποντίκια).
Τα Logitech είναι hi end..
Logi λέμε, βρωμιά.. :roflmao:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
83.986
Να τα πεις στον Χατζηστάμου αυτά Δημήτρη γιατι οτι δικαναλο εστεινε στο Athens Mastering δημιουργούσε 3D σκηνή που δεν θα ακούσεις σε συμβατικό οικιακό χώρο είτε από στερεο είτε από γραμμόφωνο είτε από πυραυλοκίνητο πολυκαναλο:p
Καραμπολες όντως υπήρξαν,υπάρχουν και θα υπάρχουν με καλώδια, στηρίξεις,ρεύματα,πολύμπριζα,πίνακες όπου όλα αυτα κάνουν διάφορες,τυχαίες μεν αλλά διάφορες!
Αυτη είναι όμως η «τρέλα» του χόμπι όπου κάποιοι ξεφεύγουν είτε γιατί το βαρέθηκαν είτε γιατί στέγνωσαν οικονομικά είτε γιατί έκαναν την τέλεια τρισποντη8-)
Ξαναδιάβασε τι έγραψα. Προσεκτικά.
Καραμπόλες=ανακλάσεις.

Αυτά τα ξέρει ο Χατζηστάμου σίγουρα, δεν χρειάζεται να τα μάθει απο εμένα, προφανώς.
Όλοι όσοι έχουν διαβάσει λίγο, ξέρουν πως το envelopment του δικάναλου είναι τεχνητό και στηρίζεται στις ανακλάσεις του χώρου και στην αλληλεπίδραση του με την διασπορά του ηχείου. Φυσικά στα χέρια ενός έμπειρου και γνώστη σαν τον Χατζηστάμου το τεχνητό αυτό αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό.

Αυτό που δεν ξέρουν όσοι δεν έχουν εμπλακεί σοβαρά με τον πολυκάναλο ήχο (όχι συστηματάκια home cinema για ταινίες) είναι πως το envelopment στην αναπαραγωγή πολυκάναλης και δη immersive ηχογράφησης είναι πραγματικό, όχι ψευδαίσθηση. Στηρίζεται πολύ στον άμεσο ήχο και ελάχιστα στον έμμεσο (έως καθόλου). Η χωρική πληροφορία που περιέχεται στην ηχογράφηση ειναι τρισδιάστατη και έτσι αναπαράγεται.

Reaction score
3.077
Απλό...Να είσαι ο ιδιοκτήτης ολόκληρης της πολυκατοικίας...
Άλλοι αγοράσανε σε πολυκατοικία τον πάνω και κάτω όροφο σε σχέση με το σπίτι τους για να ακούνε δυνατά μουσική. Χιχι

Reaction score
53
Αν ήμουν πιτσιρικάς δε θα με χάλαγε καθόλου το παρακάτω για το πισι μου

View attachment 269734

Κοντα στα 250 ευρω ειναι μια χαρα επιλογη.
Είχα το προηγούμενο μοντέλο πολλά χρόνια πριν. Με μια καλή κάρτα ήχου στο PC είχα τρομερό ήχο...!!!

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.247
Αυτά τα ξέρει ο Χατζηστάμου σίγουρα, δεν χρειάζεται να τα μάθει απο εμένα, προφανώς.
Όλοι όσοι έχουν διαβάσει λίγο, ξέρουν πως το envelopment του δικάναλου είναι τεχνητό και στηρίζεται στις ανακλάσεις του χώρου και στην αλληλεπίδραση του με την διασπορά του ηχείου. Φυσικά στα χέρια ενός έμπειρου και γνώστη σαν τον Χατζηστάμου το τεχνητό αυτό αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό.
:hi:Ναι ετσι εχω σιαξει και εγω το θκομ δικαναλο:):drinks:

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.529
Βρωμόστομε θες να πεις, αφού μιλάμε περί...΄΄βρώμικων΄΄ ακροαμάτων. :biggrin:
Γκουρού τώρα τελευταία σε βλέπω χαλαρό, δεν έχεις ανοίξει καμμιά νέα θεματική..
Πάρε δανεικιά καμμιά 12άδα Logi και κάνε τα μαγικά σου με στησίματα-μετρήσεις να καεί το πελεκούδι.. :p

Υ.Γ.
Αν δεν σου βγαίνει με τίποτα απόσταση ακρόασης άνω των 15 πόντων παραιτήσου.. :biggrin:

:hi:Ναι ετσι εχω σιαξει και εγω το θκομ δικαναλο:):drinks:
Φυλάξου μαέστρο, μην ανοίγεσαι.. :lolsign:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.478
Members
38.187
Νεότερο μέλος
kotsos134