Black Box Audio Video Show 2022


Μηνύματα
3.065
Reaction score
4.657
Όλα εγώ;
 





rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Μηνύματα
48.212
Reaction score
100.930
Επειδή φαίνεται ότι υπάρχει πρόβλημα κατανόησης κειμένου, να επαναλάβω ότι τα μηνύματα που δεν αφορούν την έκθεση θα διαγράφονται και η επιμονή θα...ανταμείβεται αναλόγως.

Όποιος ενδιαφέρεται, ας ανοίξει νέο θέμα με τα παρεπόμενα της έκθεσης. :wink:
 

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Μηνύματα
40.768
Reaction score
82.442
 


Μηνύματα
1.157
Reaction score
1.999
Κρυστάλλινες, θεικές και ολύμπιες θα έλεγα χροιές.
αχ να ειχαν και την ίδια τιμή..... xD εάν συνέβαινε αυτό λογικά θα χρεοκοπούσε η εταιρία χαχαχ
 


Μηνύματα
1.157
Reaction score
1.999
Αντε ανεβασατε ενα βιντεο στο yellowbox, πάμε να ανεβουνε οι ομιλίες.. Αντε άντε σαββατοκύριακο αύριο παλι χαχαχαχαχ
 



Μηνύματα
3.065
Reaction score
4.657

Χεχεχεχεχεχ απολάυστε!
Με πρόλαβες σύντροφε.
Ωραίο αυτό το…

“ ο εγκέφαλος καταφέρνει να διαπιστώνει διαφορές μέσα απ΄ το πιο μη γραμμικό σύστημα που υπάρχει στην φύση (την ακοή) οι οποίες δεν μετριούνται”
Γ. Μουρτζόπουλος

Αυτό δεν μου ακούστηκε και πολύ καλό… πάω να χτυπήσω μια μέτρηση
:biggrin:

Αμ ο άλλος… ο Μαστεράς…. να λεει τα σαμπς κ το dsp τρίχες μετα συγχωρησεως.
Δεν παμε καθόλoυ καλά μου φαίνεται
:roflmao:
Όπως τα είχα γράψει περιληπτικά. Βέβαια θα περάσουν στο ντούκου. Ε ρε γλέντια..
 

Μηνύματα
1.157
Reaction score
1.999
αυτό είναι που είχε αναφέρει ο Κ.Μουρτζόπουλος; Δεν ήξερα πως υπάρχει καποια υλοποίηση αλλα σήμερα είδα αυτό έτσι όπως σκρολαρα.
Ν
αυτό είναι που είχε αναφέρει ο Κ.Μουρτζόπουλος; Δεν ήξερα πως υπάρχει καποια υλοποίηση αλλα σήμερα είδα αυτό έτσι όπως σκρολαρα.
 
Last edited:

Μηνύματα
1.157
Reaction score
1.999
Νομίζω οχι απο οτι θυμαμαι ο Κ.Μουρτζόπουλος είχε μιλήσει για λέιζερ, ενω αυτά απο οτι διάβασα δουλεύουν με πλάσμα. Και επίσης παράγουν όζον, που τα κανει βλαβερά για την υγεία του ακροατή. Very well. (Μάλλον για αυτό θέλει να χρησιμοποιήσει λέιζερ αντί για πλάσμα.)

Επίσης η Εταιρία τα ονομάζει corona :)
 
Last edited:

Μηνύματα
3.065
Reaction score
4.657
Υπαρχουν διάφορες νέες τεχνολογίες στα σκαριά. Σίγουρα αυτή που θα επικρατήσει θα είναι κάτι τελείως διαφορετικό από τα σημερινά καλούδια που υπαρχουν.
 


Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
17.830
Reaction score
58.993
Τεχνολογικό κόσμημα το δίχως άλλο, όμως δεν βλέπω να επικρατεί σε consumer επίπεδο, τουλάχιστον όχι στο άμεσο μέλλον. Αυτή η μελέτη περιγράφει την Αρχή Λειτουργίας σε μετατροπή ενέργειας αμιγώς ψηφιακή, αφού απουσία μεγαφώνων θα εξέλιπε και το μέχρι τώρα υποχρεωτικό τελικό αναλογικό στάδιο.

Φαντάζομαι όσους βγάζουν σπυράκια στα class-D ενισχυτικά που στην πλειοψηφία τους δεν είναι ούτως ή άλλως ψηφιακά να παθαίνουν εγκεφαλικά στην προοπτική ηχείων που θα λειτουργούσαν τα ίδια ολοκληρωτικά σε ψηφιακό πεδίο.Πλάκα θα έχει οι ΄΄λυχνίες΄΄ του μέλλοντος να εκπέμπουν LASER.

Οραματίζομαι επίσης ΄΄νέα τάξη πραγμάτων΄΄ στο πεδίο των παρελκομένων-βελτιωτικών , αφού από τα καλώδια θα μεταβούμε σε συσκευές που θα υπόσχονται σταθεροποίηση από εξωγενείς συνθήκες (λ.χ. υγρασία,βαρομετρικές πιέσεις,αιωρούμενα σωματίδια κτλ) των αέριων μαζών όπου θα εκτελείται η ηχητική αναπαραγωγή.
 


Τελευταια Μηνυματα

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.108
Μηνύματα
3.001.511
Members
38.411
Νεότερο μέλος
G1fotis
Top