Black, Death & Extreme metal

Reaction score
1.153
...κι επειδή ο φίλος μου ο PAULT κοιμάται μόνο αφού ακούσει γλυκές μελωδίες για "καληνύχτα", ας μου επιτρέψετε...

Ghost Bath - Golden Number

(παίζει και σε 4Κ ανάλυση!)
Αααααα...δεν είχα δει το video,τους άκουσα πρόσφατα.
Φιλαράκι,είναι πολύ νωρίς για να πέσω για ύπνο..

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.496
Wizzy ,ενα πράγμα πες μου,όταν κάνεις ποδηλασία ακούς μέταλ με τ'ακουστικά ; :neo:
ή καθόλου Μουσική;

Sinister - The Silent Howling (2008) LP ''The Silent Howling''
Καθόλου μουσική. Προσωπικά, κυρίως λόγω των υψηλών ταχυτήτων που αναπτύσσονται, βρίσκω την ποδηλασία με το road bike τόσο απαιτητική σε θέματα αυτοσυγκέντρωσης και διατήρησης συνεχούς επαφής με το περιβάλλον στο οποίο κινούμαι (= κυρίως αυτοκίνητα ή/και άλλους ποδηλάτες) και τους ήχους του, που η παραμικρή απώλεια προσοχής ή/και αυτοσυγκέντρωσης μπορεί να οδηγήσει σε ατύχημα - κάτι το οποίο απεύχομαι και προσπαθώ ηθελημένα και στο μέτρο του δυνατού να αποφύγω.

Οπότε, προτιμώ να "μουρμουρίζω" στίχους (είτε στο μυαλό μου είτε σιγοτραγουδώντας) από αγαπημένα τραγούδια ενώ ποδηλατώ, παρά να έχω στα αυτιά μου κάτι το οποίο δυνητικά θα με απομόνωνε από το περιβάλλον και τους ήχους του με ό,τι - αρνητικό - κι αν αυτό συνεπάγεται.

Όταν γυμνάζομαι σπίτι, προφανώς κι ακούω metal με ακουστικά!

@PAULT: :thumbsup:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.496
Doom metal από νεοεμφανιζόμενη (?) μπάντα:

Megatherium - S/T

Edit: info

Edit 2: "Bonus" επειδή το αρχικό video με όλο το ΕΡ αφαιρέθηκε.

Megatherium - Black Mountain

Last edited:

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.487
Carpe Noctem - Vitriol from LP " In Terra Profugus" (2013) Code666 Records

Βιτριολικο back metal από την...Ισλανδια. Sihtats για παρτυ σου, μεγειες τα JBL βρε...and guess which cup is mine? :rolleyes:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Carpe Noctem - Vitriol from LP " In Terra Profugus" (2013) Code666 Records

Βιτριολικο back metal από την...Ισλανδια. Sihtats για παρτυ σου, μεγειες τα JBL βρε...and guess which cup is mine? :rolleyes:

Γ-@-μ-ά-τ- ο άρχοντα του Σκότους,thank you, μεγειά και σένα τον Krell.:)

Atheist - Unquestionable Presence (1991)
:drinks:

Reaction score
1.153
Κάψιμο!

[DOUBLEPOST=1456421997][/DOUBLEPOST]
Αφού ποστάρονται και πιο «ακραία» πράγματα εδώ, όποιος ακούει death/thrash/punk, από Entombed και Death Breath μέχρι Skitsystem, κι από Repulsion και Autopsy μέχρι His Hero Is Gone, ας τσεκάρει: Miasmal Sabbath 80's dbeat death metal από Θεσσαλονίκη (με μέλη από Into The Gore, Kamikazi, Freefall)
Δυνατή παρτάρα θα γινόταν με δαύτους!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.588
Members
38.201
Νεότερο μέλος
Ants