stathis
Ultra Home Theater
- Reaction score
- 36.424
Mystifier - Wicca (1992) Satanism from Brazil.MASTERPIECE of dark black art.
![](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fi1258.photobucket.com%2Falbums%2Fii525%2Fbestialnecromancer%2Fwicca_zpseed9e442.jpg&hash=71681c28d718be76af004bc295e3ccc1)
Γαλλε εχεις ξεκινήσει πολυ δυνατά και μεστά θα μας ξεχειμωνιάσεις στην κόλαση φέτοςMystifier - Wicca (1992) Satanism from Brazil.MASTERPIECE of dark black art.
![]()
Και φέτος μας κρατάει ζεστούς και μας καθοδηγεί το Κτήνος φυσικά ,αντίθετα απ'το δίπλα νήμα που βλέπω περιπλανόμενους στο χαμό.Γαλλε εχεις ξεκινήσει πολυ δυνατά και μεστά θα μας ξεχειμωνιάσεις στην κόλαση φέτος![]()
Το απόλυτο ρέμα, βαλτος, βούρκος λεμε. Εδω βγάζουμε ζέστη χολή και πριονιδια με πύον και δίνουμε στον λαό.Και φέτος μας κρατάει ζεστούς και μας καθοδηγεί το Κτήνος φυσικά ,αντίθετα απ'το δίπλα νήμα που βλέπω περιπλανόμενους στο χαμό.![]()
Εύγε!Thanx!Το απόλυτο ρέμα, βαλτος, βούρκος λεμε. Εδω βγάζουμε ζέστη χολή και πριονιδια με πύον και δίνουμε στον λαό.
Για πάρτυ σου Γαλλε κατι πολυ σπέσιαλ
Carnivorous Vagina- Isle Of The Dead / Rough from LP "Strage Cannibale" (2008) Redrum Records
Ιταλικό grindcore death πρώτης κλάσης. Drum machine, υπερβολικά παραμορφωμένες κιθάρες, ταχύτητες οπλοπολυβόλου σε εναλλαγές με ταχύτητες κινούμενης άμμου, αχαρακτήριστα φωνητικά, samples απο Italian horror movies και τον Argento λουσμένο στο αίμα να τριγυρνάει στο στούντιο. Έξοχο.
Ξαμολησον!SHUB NIGGURATH (blackened death from Mexico)
- March of Mephistopheles/The Evil Always Prevails (2011) LP ''A Deadly Call from the Stars'' Lux Inframundis Productions.
- Ode to the Ancient Ones
- Son of Primordial Chaos
The Black Goat of the Woods with a Thousand Young.Ξαμολησον!![]()
Georgesoda που'σαι χαμένος ρε μόρτη ,νόμιζα σε κατάπιε το μαύρο Σκότος εδώ μέσα.Όλο black παίζετε ρε αλάνια...
Βελουδινε Γαλλε, αν και ξέρεις δεν είμαι του είδους, αλλα η ταπεινή μου γνώμη ειναι ότι ειναι μακραν το καλυτερο νήμα του forum.Georgesoda που'σαι χαμένος ρε μόρτη ,νόμιζα σε κατάπιε το μαύρο Σκότος εδώ μέσα.![]()
Έτσι Πολωνέ ούτε και γώ είμαι του είδους να σου πώΒελουδινε Γαλλε, αν και ξέρεις δεν είμαι του είδους, αλλα η ταπεινή μου γνώμη ειναι ότι ειναι μακραν το καλυτερο νήμα του forum.
Ο Γιωργοσοδας κυνηγάει γκομενακια που καιρός για Black Death extreme.![]()
Βελουδινε Γαλλε, αν και ξέρεις δεν είμαι του είδους, αλλα η ταπεινή μου γνώμη ειναι ότι ειναι μακραν το καλυτερο νήμα του forum.[...]
Guys, get a room!Έτσι Πολωνέ ούτε και γώ είμαι του είδους να σου πώ
Συμμφωνώ,οσο σκοτεινό είναί μακράν το καλύτερο μουσικό νήμα .![]()
Guys, get a room!![]()
CataCombo by PauseHIFI4ever λέμε!Κάσα wizzy, κάσα!![]()