Black, Death & Extreme metal

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Τι δεν σου αρέσει, Χαρούλη μου;:)
Aυτό λές wizzy ; ή κάποιοι που δεν έμπαιναν εδώ στο Σάπιο ,είδαν AKARL και έτρεξαν ξοπίσω να δούν τι πόσταρε!
:lolsign:
Καμιά Μουσικάρα πάλι;
Ή μήπως κανένα review για Crown;:lol::lol:

Celtic Frost - Synagoga Satanae 2006 Century Media Records.

6 μπουκάλες αίμα ,πληρωμή στην είσοδο. Το ΚΤΗΝΟΣ διψάει.:rolleyes:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.474
Aυτό λές wizzy ; ή κάποιοι που δεν έμπαιναν εδώ στο Σάπιο ,είδαν AKARL και έτρεξαν ξοπίσω να δούν τι πόσταρε!
:lolsign:
Καμιά Μουσικάρα πάλι;
Ή μήπως κανένα review για Crown;:lol::lol:
Αν και καθήμενος, ορθώς εμίλησες!

6 μπουκάλες αίμα ,πληρωμή στην είσοδο. Το ΚΤΗΝΟΣ διψάει.:rolleyes:
Το αυτό!

Reaction score
30.452
Τι δεν σου αρέσει, Χαρούλη μου;:)
Περαστικός ήμουν βρε σεις!
Είδα σκοτάδι και μπήκα!:D

A

AKARL

Guest
Επειδή τα παλληκάρια τα σπάνε στην κυριολεξία, ιδού:

Decapitated Saint- Demo 2013- 3 full tracks

wizzy

Reaction score
21.474
Ρε συ @AKARL, καλοί οι Decapitated Saint, αλλά επαναλαμβάνεσαι μωρ' αδερφάκι μου! Κάνε μια "βόλτα" στο thread να πάρεις ιδέες!

@haris1308: stay a little more, we have cookies...:devilish:

A

AKARL

Guest
Ρε συ @AKARL, καλοί οι Decapitated Saint, αλλά επαναλαμβάνεσαι μωρ' αδερφάκι μου! Κάνε μια "βόλτα" στο thread να πάρεις ιδέες!
Αρχιμάγιστρε και Κουράτορα του Σάπχιου ... Εβλόγηcον! :hi:

Κρίνεται σκόπιμο να σε πληροφορήσω για ένα ... κουσούρι μου. Όταν αρέσκειν μου κάτι πολλλλλλλλά το ... τερματίζω το γκάζι. :sneaky:

Έτσι, από τους αγαπημένους καλλιτέχνες μου έχω τα πάντα όλα: επίσημη δισκογραφία, συμμετοχές και συνεργασίες, μπούτλεγκζ, βιβλία, περιοδικά και ό,τι άλλο βάνει ο νους σου. :boast:

Εδώ, λοιπόν, υπάρχει περίπτωση συγκροτήματος που έχουν στο ενεργητικό τους άζμα με τίτλο "Defy the Sophist"!!!!! Θα έπρεπε, αφτοδικαίως, το εν λόγω άζμα να είναι στίκυ σε κάθε σελίδα του Σάπχιου. Το Κτήνος επίσταται και ομονοεί. :thumbsup: :devilish:

Έννοια σου και περιδγιαβαίνω στα σκοτεινά σοκάκια του θρεντ και λαμβάνω ποικίλα ερεθίζματα ... προς διερεύνηση. 8-)

ΥΓ: η ίδγια η διαδικασία του ... Defying the Sophist είναι απείρως πιο επικίνδυνο διανοητικό εγχείρημα και από το πλέον ακραίο περιεχόμενο του Σάπχιου (ιφ γιου φόλλοου μάϋ ντριφτ). :sneaky:

Last edited by a moderator:

wizzy

Reaction score
21.474
Νέα δουλειά από τους Monotheist (album "Scourge", Prosthetic Records, 2018)

Monotheist - Scourge

wizzy

Reaction score
21.474
Anal Vomit :whistling: - Demoniac Flagellations (2004) From Beyond Productions :rolleyes:

Punkish, trashy, deathy black metal απο την Λίμα του Περου. Με αρκετά μεγαλη και καλη δισκογραφια, ενεργοί μεχρι και σημερα, Μαύρη μαγεία, σεξουαλικη βλασφημία, σατανιστικά βασανιστήρια και μερικά riffs που θα σας στείλουν εύκολα, και με φορα, στον τοιχο.
Συνέχεια στην ανα(λ)σκόπηση της δισκογραφίας των Anal Vomit.

Anal Vomit - Peste Negra, Muerte Negra (2015)

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Polish black/death overlords BEHEMOTH have announced to release a brand new live DVD/Blu-ray entitled Messe Noire on April 13, 2018

Behemoth - O Father O Satan O Sun! (Official Video)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.548
Members
38.195
Νεότερο μέλος
Polatof