- Reaction score
- 4.119
Αν δείτε κανα σαμπ genelec με 2 12ιντσα έστω και μεταχειρισμένο στο 1000 ρικο πείτε μου !
@costas EAR
@costas EAR
Άνετα μια μέρα πασπάτεμα, έχει πολύ καλή μπαταρία, δες και κάνα reviews άμα έχς εστιάσει σε αυτό.η μπαταρία πόσο κρατάει?
Αχχχ!
Αυτές τις "εγγυήσεις" των καταστημάτων κι αν δεν εμπιστεύομαι.με +200 ευρώ παίρνεις και την 5ετή εγγύηση για τα πάντα.
Για οικονομία ρεύματος θα είναι ιδανική (όταν είναι κλειστή)98ρα, ασχέτως απόδοσης πάνελ, στα 1.600; Ω ρε πού πάμε. Ούτε όσο 10 τενεκεδες λάδι.
Μέχρι πριν 3-4 χρόνια κόστιζαν όσο σχεδόν 100 τενεκεδες.
Έχει μια η Sony, 2-3 η Samsung, 1-2 η LG νομίζω, και 1-2 η TCL.Ποσά μοντέλα 98’ υπάρχουν στην αγορα και από ποιες εταιρείες;
Στην δική μου περίπτωση πάντως όταν χρειάστηκε μου την αντικατέστησαν με το αντίστοιχο τρέχον μοντέλο, εύκολα και γρήγορα.Αυτές τις "εγγυήσεις" των καταστημάτων κι αν δεν εμπιστεύομαι.
Είναι σαν τις ασφαλιστικές όταν πρέπει να πληρώσουν...
12 έχει ο Σκρουτζ.Ποσά μοντέλα 98’ υπάρχουν στην αγορα και από ποιες εταιρείες;
Για κάθε μία θετική εμπειρία υπάρχουν πολλαπλασιες αρνητικές.Στην δική μου περίπτωση πάντως όταν χρειάστηκε μου την αντικατέστησαν με το αντίστοιχο τρέχον μοντέλο, εύκολα και γρήγορα.
Το δεύτερο σχεδόν σίγουρο είναι ότι θα επιβαρυνονται, πέραν από φπα, και με ενφιαΑπλές led παίζουν 3 κάτω από το όριο των 2000. Τώρα κατά πόσο αξίζουν δεν ξέρω , το μόνο σίγουρο ότι θα είναι εντυπωσιακές.