Black Friday 2024

Reaction score
1.553
Οι προσφορές είναι της Sony, όχι των μεγάλων. Διεθνώς έχουν ανακοινωθεί εδώ και εβδομάδες ότι για τη φετινή BF η τιμή του PS5 θα πέσει 75€, και του VR2 θα πέσει στα 399€ (από 599€ παντού στον πλανήτη και 649€ στην Ελλάδα).

Αλήθεια, ξέρει κανείς αν θα έχει αυξημένη €πιστροφή η Eurobank σε Γερμανό ή Πλαίσιο όπως άλλες χρονιές; Μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάτι.

98άρες η TCL έχει αρκετές, εκτός της βασικής LED με τα 1599€ (!!!) έχει και μία mini led με 2.999€ και άλλη μία mini led με 3.499€.

Έχει και μία mini led στις 115" με 19.999€.

symos

You're not worthy!
Reaction score
7.875
Αλήθεια, ξέρει κανείς αν θα έχει αυξημένη €πιστροφή η Eurobank σε Γερμανό ή Πλαίσιο όπως άλλες χρονιές; Μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάτι.
Αν πιστέψεις τα διάφορα σχόλια που έχω διαβάσει (κάποιοι λένε πως είναι και από πληροφόρηση εκ των έσω) ναι, θα υπάρξει. Για τον Γερμανό τουλάχιστον.

Αλλά και πέρυσι δεν ίσχυε για όλο το διάστημα, στο τέλος το είχαν βγάλει.

Reaction score
1.553
Άρα αναμονή, έστω και 15% που είχε πέρυσι (αντί για 20% που είχε παλιότερα) είναι σημαντικό ποσό.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.101

Reaction score
124
Weber Spirit ΙΙ E-310 GBS 559euros praktiker.
Καλό εργαλείο.
Εγώ ψάχνω μια kettle style καρβουνιάρα ψησταριά σε προσφορά, αν δείτε τίποτα σφυρίξτε μου.
Ακόμα καλύτερα στον Κωτσόβολο, δίνει στην ίδια τιμή και μαντεμένια πλάκα Weber αξίας 80 ευρώ. https://www.kotsovolos.gr/kipos-erg...ies-ugraeriou/195915-weber-spirit-ii-e310-gbs

Reaction score
1.553
Αν πιστέψεις τα διάφορα σχόλια που έχω διαβάσει (κάποιοι λένε πως είναι και από πληροφόρηση εκ των έσω) ναι, θα υπάρξει. Για τον Γερμανό τουλάχιστον.

Αλλά και πέρυσι δεν ίσχυε για όλο το διάστημα, στο τέλος το είχαν βγάλει.
Ανακοινώθηκε το Σάββατο με ισχύ από την Κυριακή.

Με το που πήγαν μεσάνυκτα, χωρίς καθυστερήσεις, έκανα τις κινήσεις μου για φέτος. Κατά κύριο λόγο το PS VR2 στην παγκόσμια μείωση τιμών της Sony για το φετινό BF, από 649€ για το πακέτο με το Horizon - Call of the Mountain, στα 399€. Μαζί με την 15% Επιστροφή της Eurobank το πακέτο καταλήγει να κοστίζει από 649 μόλις 340€.

Το παρατήρησα και πέρυσι, με το PS5: Η τιμή των 429€ που είχε πέρυσι το disc edition PS5 δεν έχει επαναληφθεί μέχρι σήμερα (ακόμη και φέτος, το PS5 slim disc edition βγαίνει 474€) σε καμία ενδιάμεση προσφορά. Πακέτο με το 15% της επιστροφής από τη Eurobank για αγορές από Γερμανό η τιμή είναι ασυναγώνιστη.

Αν ήμουν και λίγο πιο θαρραλέος θα τα έκοβα και τιμολόγιο, να γλυτώσω το ΦΠΑ, αλλά είπα να μην ζορίσω την τύχη μου.

Reaction score
1.553
Εχει βγαλει η logitech την τιμονιερα g923 μαζι με το λεβιε ταχυτητων 219.
Που?

Στο site της 439 την έχει χωρίς το λεβιέ.

Reaction score
2.462
Που?

Στο site της 439 την έχει χωρίς το λεβιέ.

1000014115.jpg
1000014114.jpg

Λες να τα τσιμπησω;
Δεν ξερω βεβαια αν θα τα χρησιμοποιησω αλλα τα σπαει η προσφορα.

Reaction score
1.553
Η προσφορά είναι εκπληκτική, μισή τιμή (από την τρέχουσα, του επίσημου σαιτ της logitech για την Ελλάδα - εγώ με το που μπω με βάζει στο ελληνικό κατάστημα με την τιμή που σου είπα - κατά τα άλλα λίγους μήνες πριν η τιμονιέρα είχε 269€, σύμφωνα με την εξέλιξη τιμής του Σκρουτζ, αλλά χωρίς το λεβιέ).

Νομίζω αξίζει. Χρειάζομαι και εγώ μια τιμονιέρα καινούρια, η δική μου είναι αρχαιολογία και μάλλον δεν παίζει με το PS5. Εξάλλου το PS VR2 κατά κύριο λόγο για το GT7 το πήρα.

Reaction score
1.553
Θα μάθουμε σε 2-3 μέρες (τόσο λέει κάνει η παράδοση!)

Φίλε @bonepeeler σε ευχαριστώ θερμά, θα πάρω από τώρα με 219€ κάτι που πιθανώς να τσιγκουνευόμουν να πάρω στις γιορτές με 400€!!! Να είσαι καλά, όταν με το καλό μου έρθει το πακέτο θα κάνω μερικές βόλτες προς τιμήν σου!

ΜΑ 219€ η 923 ΜΕ ΤΟ ΛΕΒΙΕ?????????

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.566
Members
38.201
Νεότερο μέλος
Alex Nik