Black Friday 2024

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.470
Ψάχνοντας διάφορα στο αλιμπαμπα, δεν περίμενα να δω να πουλάνε και ψυγεία νεκροτομείων για πτώματα.
Αυτό είναι που λένε ότι βρίσκεις τα πάντα.

morgue.jpg

Επίσης έχουν φέρετρα, σάκους πτωμάτων, τεφροδόχους και άλλα ωραία χρήσιμα.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.492
Αλήθεια, ξέρει κανείς αν θα έχει αυξημένη €πιστροφή η Eurobank σε Γερμανό ή Πλαίσιο όπως άλλες χρονιές; Μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάτι.
Screenshot_20241126_144028.jpg

Edit: μετά το είδα. Άντε καλά παιχνίδια. 🙂

Reaction score
4.144
Τώρα πλέον την g923 την βγάζει 269 ευρώ . Τι παίζει με την εξτρά έκπτωση;
Ευτυχώς που πρόλαβα με 219.

Reaction score
2.464
Τώρα πλέον την g923 την βγάζει 269 ευρώ . Τι παίζει με την εξτρά έκπτωση;
Ευτυχώς που πρόλαβα με 219.
Εκπτωση 50 ευρω απο logitech αν ξεπερνουσες αγορες των 250.
Τωρα, σιγουρα δεν την παιρνω.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.105
Δηλαδη αξιζει ή οχι;
Για μένα όχι. Οι Samsung είναι ιδιαίτερες τηλεοράσεις. Έχω την 77s90c. Υπέροχο QD-PANEL, calibration controls που δεν ακούνε, μέτριος scaler.
Αν δεν ήταν το panel, δε θεωρώ ότι θα υπερτερούσε κάπου της LG.
Καμία B4, C4 δεν παίζει;

symos

You're not worthy!
Reaction score
7.880
Marantz Cinema 70s στα 620€ (από >1.000€ στην Ελλάδα).

Δεν νομίζω πως παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον σαν μηχάνημα, αλλά σε περίπτωση που εξυπηρετεί κάποιον.

Reaction score
1.559
Ίσως να μην είναι το σωστό μέρος να σχολιάσω εδώ, παρέλαβα σήμερα το PS VR 2, πέρασα καμία ωρίτσα να το στήνω και χαζεψα - έπαιξα κανένα δίωρο. Πρώτη μου εμπειρία με VR, το κεφάλι μου γυρίζει λίγο, αλλά ειλικρινά πρόκειται για μαγεία. Ειδικά σε αυτήν την προσφορά είναι αμαρτία κάποιος που έχει PS5 και το σκέφτεται να μην κάνει το βήμα.

Επαναλαμβάνω, είναι γενική προσφορά της Sony για το black Friday και παντού έχει 399. Τόσο το σκέτο, όσο και το πακέτο με κωδικό που δίνει το Horizon (βασικά το κυριότερο παιχνίδι της κονσόλας). Ειδικά όμως ο Γερμανός δίνει επιπλέον και 15% επιστροφή σε πόντους σε όσους κάνουν αγορά με Eurobank , δηλαδή καταλήγει να κοστίζει 340€.

Μέχρι να παίξω αμφιταλαντευομουν, μήπως έκανα μαλακια για κάτι που θα παίξω πέντε φορές και θα το φάει η σκόνη. Πλέον δεν έχω καμία αμφιβολία, πρόκειται για εκπληκτική εμπειρία και το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Reaction score
1.387
1732829651595.jpeg

μου δώσανε ένα παλιό κουμπαρα που είχα και καταφερα να τον ανοιξω, πωπω μπατζετ για black friday, 36.15€ . αποταμιεύμενα μεσα σε.. Δεν εχω ιδέα ποτε είχε αδειάσει τελευταία φορά, σίγουρα ομως πριν απο 10 χρόνια απο οτι θυμαμαι, αυτο επιβεβαιονεται και απο τα ιστορικά χαρτονόμισματα.. :Lolsign:

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.323
Στο ευρωπαϊκό site της Logitech έχει μπόλικες, και μερικές πολύ καλές, προσφορές με τιμές που μειώνονται κι άλλο αφού μπουν στην καλάθα.
Ψώνισα.
:party:

Στο ελληνικό, στον κόσμο τους.

Reaction score
127
H Triangle κάνει εκπτώσεις μέχρι και 45% από την τιμή καταλόγου. Δεν ξέρω αν δίνει και ο τοπικός αντιπρόσωπος την ίδια έκπτωση, φαίνεται όμως να μπορείτε να παραγγείλετε απευθείας από το site αρκεί να αλλάξετε την χώρα από Ελλάδα σε Γαλλία. https://trianglehifi.fr/en/pages/black-friday-2024

Προσφορές έχει και η XTZ αλλά μικρότερες 8-24%, με δεδομένο όμως το καλό vfm εξαρχής, ευπρόσδεκτες κι αυτές. https://www.xtzsound.eu/store#!/BLACK-WEEK/c/123259515

Reaction score
1.559
Marantz Cinema 70s στα 620€ (από >1.000€ στην Ελλάδα).

Δεν νομίζω πως παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον σαν μηχάνημα, αλλά σε περίπτωση που εξυπηρετεί κάποιον.

Στο Elektrowelt βγαίνει 642€ με ελληνικό ΦΠΑ και έξοδα αποστολής. Νομίζω σε αυτά τα λεφτά δεν παίρνεις τίποτα καλύτερο (βασικά μέχρι πρότινος ούτε μεταχειρισμένο δεν έβρισκες με Atmos και πολυκάναλες εξόδους Line).

ΒΕΒΑΙΑ

Στο Elektrowelt24 έχει και τον 3800Η, o οποίος με ελληνικό ΦΠΑ και έξοδα αποστολής βγαίνει στα 850€!!! Αυτός παίρνει και Dirac!

1732870556080.png

Γμτ, αν δεν είχα ήδη ξηλωθεί τις προηγούμενες μέρες θα τον είχα ήδη χτυπήσει.

BTW και πέρυσι στο BF πάλι στο Elektrowelt τον είχαν ρίξει πολύ, πέρυσι νομίζω έβγαινε 40-50€ παραπάνω. Και αμέσως μετά πίσω στο χιλιάρικο.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.608
Members
38.204
Νεότερο μέλος
john-john