- Reaction score
- 163
Όντως, η αρχική τους τιμή δεν είχε καμία σχέση με την τωρινή λιανική!Φαντάζομαι ο gonis να ευχαριστεί τη συγκυρία που του επέτρεψε ν'αποκτήσει τουλάχιστον τα αρχικά Kii Three σε προσιτή τιμή...
Χρήστο, εσύ είσαι ο πλέων ειδικός να απαντήσεις στην ερώτηση. Τα Kii με τα BTX στην έκθεση ήταν στημένα να παίξουν όσο καλά μπορούσαν ή λόγω χώρου κάτι δε σου άρεσε;Τα BXT τα απόκτησα πριν 2+ χρόνια,εποχή covid,με αρκετή καθυστέρηση και συγκριτικά αυξημένη τιμή.
Στην έκθεση κάθισα 10-15 λεπτά στο δωμάτιο και έπιασα κουβέντα με τον τοπικό αντιπρόσωπο.Τα άκουσα ελάχιστα γιατί και το πρόγραμμα εκείνη την ώρα δεν ήταν του γούστου μου.Χρήστο, εσύ είσαι ο πλέων ειδικός να απαντήσεις στην ερώτηση. Τα Kii με τα BTX στην έκθεση ήταν στημένα να παίξουν όσο καλά μπορούσαν ή λόγω χώρου κάτι δε σου άρεσε;
Να αυτό το πρώτο αναφέρθηκα ότι ήταν - δυο φορές που πηγα - πολύ χαμηλά σε ένταση επιπέδου ψιθύρου και ενώ καταλάβαινες ότι όντως ήταν κάτι πάρα πολύ καλό δεν μπορούσες να το επιβεβαιώσεις στον ευατό σου. Μιλάμε ήταν τόσο χαμηλά που ούτε τον όγκο δεν έπιανε των οργάνων για να καταλάβεις. Και η μουσική ήταν πάντα έτσι πολύ ήσυχη , με πολές παύσεις. Στο βίντεο σου είναι και καλά , έχει και πιάνο χα χα αλλά πάλι χαμηλά. Πάλι εάν είναι να καταλάβεις καταλαβίνεις και έτσι αλλά όπως και να έχει εγώ έχω συνηθίσει πιο δυνατά να ακούω. Ιδίως που ήταν και τεράστιο το δωμάτιο και δίπλα είχε έναν επίσης τεράστιο χώρο (ένα χώρος ήταν βασικά ήταν όλος) που ήταν αρκετός κόσμος που μιλούσε οπότε κάλυπτε και την μουσική ακόμη περισσότερο.
Πάλι καλά που δεν ανέβαινε... η τιμήΝαι ειναι το stellar, ακριβούτσικο. Όταν καθόταν εκεί ο Μωραΐτης ανέβαινε η στάθμη.
Εδώ αξίζει η συμβολή σου στο να διευκρινιστεί κάτι... Άμα οι αναιμικοί τελικοί με τις απαραμόρφωτες υποδιαιρέσεις Watt που παίζουν υποτίθεται ΄΄μαγικά΄΄ σε πολύ χαμηλές στάθμες - ελέω πολύ μικρής τιμής στην ωφέλιμη ισχύ - θα είναι τελικώς απαραίτητοι ή περιττοί ...Να αυτό το πρώτο αναφέρθηκα ότι ήταν - δυο φορές που πηγα - πολύ χαμηλά σε ένταση επιπέδου ψιθύρου και ενώ καταλάβαινες ότι όντως ήταν κάτι πάρα πολύ καλό δεν μπορούσες να το επιβεβαιώσεις στον ευατό σου. Μιλάμε ήταν τόσο χαμηλά που ούτε τον όγκο δεν έπιανε των οργάνων για να καταλάβεις. Και η μουσική ήταν πάντα έτσι πολύ ήσυχη , με πολές παύσεις. Στο βίντεο σου είναι και καλά , έχει και πιάνο χα χα αλλά πάλι χαμηλά. Πάλι εάν είναι να καταλάβεις καταλαβίνεις και έτσι αλλά όπως και να έχει εγώ έχω συνηθίσει πιο δυνατά να ακούω. Ιδίως που ήταν και τεράστιο το δωμάτιο και δίπλα είχε έναν επίσης τεράστιο χώρο (ένα χώρος ήταν βασικά ήταν όλος) που ήταν αρκετός κόσμος που μιλούσε οπότε κάλυπτε και την μουσική ακόμη περισσότερο.
Να μου πεις γιατί δεν ζήτησες να το δυναμώσει. Δεν με ένοιαζε κάποια αγορά. δεν με ενδιαφέρει να ψηφίζω τον καλύτερο ήχο χα χα, δεν ανακατεύομαι στις επιλογές των άλλων πως θα παρουσιάσουν τα μηχανήματα τους εκτός εάν είναι να με ενδιαφέρει κάτι για κάποιον συγκεκριμένο λόγο ή αγορά.
Πόσο κάνειΤελικά οι αναιμικοί αυτό το ηχείο ; Ακριβό ;
Άμα παίζεις σε χαμηλές στάθμες είναι απαραίτητοιΕδώ αξίζει η συμβολή σου στο να διευκρινιστεί κάτι... Άμα οι αναιμικοί τελικοί με τις απαραμόρφωτες υποδιαιρέσεις Watt που παίζουν υποτίθεται ΄΄μαγικά΄΄ σε πολύ χαμηλές στάθμες - ελέω πολύ μικρής τιμής στην ωφέλιμη ισχύ - θα είναι τελικώς απαραίτητοι ή περιττοί ...
Εδώ όμως ο φίλτατος thva μας περιέγραφε πόσο υποβαθμιζόταν η ακροαματική εντύπωση από την πολύ χαμηλή στάθμη...Άμα παίζεις σε χαμηλές στάθμες είναι απαραίτητοι
Ναι αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να καταλάβει ότι πρόκειται για κάτι πάρα πολύ καλό όπως λέειΕδώ όμως ο φίλτατος thva μας περιέγραφε πόσο υποβαθμιζόταν η ακροαματική εντύπωση από την πολύ χαμηλή στάθμη...
Τέτοια συμπεράσματα όμως είναι άτοπο να μη συνοδεύονταν με πλήρη απόλαυση αντί υποβάθμισής της για την πλευρά του εμπλεκόμενου ακροατή.Ναι αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να καταλάβει ότι πρόκειται για κάτι πάρα πολύ καλό όπως λέει
Δεν βγάζει νόημα ο συλλογισμός του φίλου μας. Ένα κομμάτι που μιξαρεται στα 85ντιμπι και παίζεται κατόπιν σε πολύ χαμηλές εντάσεις πόσο να σε βοηθήσει να κρίνεις το οποιοδήποτε σύστημα.Τέτοια συμπεράσματα όμως είναι άτοπο να μη συνοδεύονταν με πλήρη απόλαυση αντί υποβάθμισής της για την πλευρά του εμπλεκόμενου ακροατή.
Τα εισιτηρια ηταν ολα που αγοραστηκαν online;Καλησπέρα.
Έγιναν οι κληρώσεις των δώρων με βάση τα barcode των εισιτηρίων!
Κληρώσεις Δώρων - Blackbox Show
blackboxshow.gr
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!!