christos77
Master of Diffusion
- Reaction score
- 14.247
Τυχαίνει προσωπικά να ακούω συχνά ζωντανές συναυλίες. Έχω διαπιστώσει ότι σε μεγάλα ορχηστικά έργα έργα η διαφορά με το ηχογραφημένο είναι χαώδης.
Τυχαίνει προσωπικά να ακούω συχνά ζωντανές συναυλίες. Έχω διαπιστώσει ότι σε μεγάλα ορχηστικά έργα έργα η διαφορά με το ηχογραφημένο είναι χαώδης.
... πολλα μπορει να πει κανεις για τις συναυλιες, αλλα προτιμοτερο να παρευρεθει.. και μαλιστα σεζωντανές συναυλίες θα δούμε .
Τίποτα δεν συγκρίνετε με το Ζωντανό !
....ρωτήστε και την μαμού .
-
View attachment 310137
-
Ακόμη και σε ένα όργανο η διαφορά είναι χαώδης. π.χ αν ακούσεις δίπλα από ένα ηχοσύστημα ζωντανό σαξόφωνο η διαφορά με αυτό που θα ακούσεις από όποια ηχογράφηση είναι μέρα με τη νύχτα. Στο ίδιο συμπέρασμα καταλήγεις και με την ακρόαση μιας ολιγομελούς μπάντας μουσικών του δρόμου!Τυχαίνει προσωπικά να ακούω συχνά ζωντανές συναυλίες. Έχω διαπιστώσει ότι σε μεγάλα ορχηστικά έργα έργα η διαφορά με το ηχογραφημένο είναι χαώδης.
ΒεβαίωςΕρώτηση.
Αν κάποιος έχει εισητηρια μιας μέρας μπορεί να έρθει το πρωί όσο μπορεί να φύγει και να επανέλθει το απόγευμα για τα υπόλοιπα και τα live?
Μπουρμπουτσαλα...Αν παίζει πώληση και μάλιστα σε αρκετά χιλιάρικα μέχρι και πόρτα θα κλειδώσει. Δεν τον αδικώ.
ο μπρουκλης
Μάστορα ο μπρούκλης που φυσσάει χαρτί πάντα θα είναι ευνοούμενος . Παντού.Τι έγινε δλδ? Μπήκε μέσα ο μπρουκλης και απαίτησε πριβε ακρόαση και ο αντιπρόσωπος το δέχτηκε?