BLUES

Reaction score
4.176
Κύριε κατανοώ ότι μπορεί να ξυπνήσατε με νταλκάδες, αλλά πρέπει να σας πληροφορήσω, αν και μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεστε ( στοιχειωμένες bluesy κιθάρες, όλα από εκεί ξεκίνησαν και άλλα τέτοια...) για να το πω κάπως ευγενικά, ότι μολύνετε το παρόν νήμα τρόπον τινά :tongue:

Πανικό! Ε παλιοπανκιό! :roflmao:

Όπως και να 'χει, σας αφιερώνω το παρακάτω άσμα προς τέρψην και παρηγοριά! :biggrin:

Elmore James - Blues before sunrise

Reaction score
3.403
Κύριε κατανοώ ότι μπορεί να ξυπνήσατε με νταλκάδες, αλλά πρέπει να σας πληροφορήσω, αν και μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεστε ( στοιχειωμένες bluesy κιθάρες, όλα από εκεί ξεκίνησαν και άλλα τέτοια...) για να το πω κάπως ευγενικά, ότι μολύνετε το παρόν νήμα τρόπον τινά :tongue:

Πανικό! Ε παλιοπανκιό! :roflmao:

Όπως και να 'χει, σας αφιερώνω το παρακάτω άσμα προς τέρψην και παρηγοριά! :biggrin:

Elmore James - Blues before sunrise

Κυριε δεν έχετε συνειδητοποιήσει ότι εγώ αναδεικνυω το νήμα διότι τα blues ξεκίνησαν κατράμι και κατέληξαν χιονατα.Προοδος!
Κύριε μας έχετε ανάγκη για να συνεχίσετε να υφιστασθε.
The Blues Project: Back door man

Last edited:

Reaction score
3.403
Αφιερωμένο στην σκοτεινή πλευρά του Σκοτεινού Άνδρα.
Τhe Shadows Of Knight: Dark side
Βλέπετε κύριε ότι προτιμώ τις mk2 εκδόσεις.Δεν προβλέπονται εκδόσεις mk3.Το εργοστάσιο έκλεισε.

Reaction score
4.176
Τι mkii είναι αυτά που λέτε; Το βινύλιο πέθανε. Streaming μόνο! Τα ηχεία ξεκίνησαν παθητικά και δύο ανά σύστημα και έγιναν ενεργά και πολλά! Επίσης προστέθηκαν και subs πολλά. Αυτή είναι πρόοδος και όχι αυτά που λέτε εσείς.
Εκσυγχρονιστείτε επιτέλους!

Και βάλτε κανένα κατράμι και όχι αυτές τις ξασπρουλιάρικες διασκευές :roflmao:

Reaction score
3.403
Τι mkii είναι αυτά που λέτε; Το βινύλιο πέθανε. Streaming μόνο! Τα ηχεία ξεκίνησαν παθητικά και δύο ανά σύστημα και έγιναν ενεργά και πολλά! Επίσης προστέθηκαν και subs πολλά. Αυτή είναι πρόοδος και όχι αυτά που λέτε εσείς.
Εκσυγχρονιστείτε επιτέλους!

Και βάλτε κανένα κατράμι και όχι αυτές τις ξασπρουλιάρικες διασκευές :roflmao:
Επειδή εγώ είμαι ρατσιστής στη μουσική.
The Wimple Winch: Don't come any closer

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.541
Members
38.339