BMW E90

Reaction score
24.789
Απάντηση: BMW E90

εσυ πρεπει να βλεπεις το 90 στον υπνο σου δεν εξηγειται αλλιως!!!

στο θεμα της πηγης ειναι πργματικα ποσο μακρυα θες να φτασεις
με το 88 πας μακρυα . εχει καλο ηχο , πολλες δυνατοτητες και αν αποφασισεις να βαλεις κανα ενισχυτακι περιοπης και κανα ηχειακι (βεβαια το αυτοκινητο ειναι αντιαθλητικο - δεν πολυβολευει) φτιαχνεις συστημα αξιωσεων
με το 99 πας παρα πολυ μακρυα. θα το διαλεγα αν ειχα σκοπο να τα χωσω στο ολο συστημα και να το ξεζουμησω. το να παρεις ενα 99 και απλα να βαλεις εναν φθηνο 4καναλο επειδη δεν εχει πανω του τιποτα, δεν εχει νοημα. με το 88 στα ιδια χρηματα θα εχεις πιο σωστο ηχο. αν απο την αλλη βαλεςι ενισχυταρες το 99 θα υπερεχει εμφανως ( η μαλλον ακουστως)

Reaction score
41

εσυ πρεπει να βλεπεις το 90 στον υπνο σου δεν εξηγειται αλλιως!!!
Μη σου πω πως έχει προσπέκτους του Ρ90 και είναι το τελευταίο πράγμα που βλέπει το βράδυ και το πρώτο το πρωί :116:

Reaction score
41

Πάνο πρόσεχε.....
Μη του πεις πως υπάρχουν Ρ90 κινέζικα ή Μαλαισίας γιατί προβλέπω....χωρισμούς :116: :138:

Reaction score
9

Σας ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις.Έχει αρχίσει και μπαίνει το μικρόβιο πάλι.Το focus μου είχε ρουφήξει πολλά λεφτά(όχι μόνο το ηχοσυστημα).Κρατιέμαι δυο χρόνια τώρα με νύχια και με δόντια.Αν ξεκινήσω θα το ολοκληρώσω.

Reaction score
24.789

εχεχεχεχχε
ελα να σε γραψουμε στο club και εσενα
μπουυυυυυυχαχαχχααχαχαχαχαχ!!!!!!!!!!!1

Reaction score
41

Ωχχχ.....Ξυπνήσαμε κι άλλο μικρόβιο :138:

Ετοιμάσου κι εσύ για....group therapy!!
Ξεκινάμε:
«Με λένε Γιάννη και (νομίζω) είμαι καλά!!» :142:

Reaction score
1.844

Ψηφίζω P88

μου κάνει περισσότερο αισθητικά στο ταμπλό που είδα, αλλά και οικονομικά. :403:
Για καμιά Μαλαισία μπορεί να είναι αλλά παίζει και Japan ...
Η Μαλαισία είναι η 2η ποιοτικά σχιστομάτικη χώρα, εγγύηση. :444: Καμιά σχέση με κινέζικα - ταϊβανέζικα, έστω και επώνυμα. Επίσης, όταν διαβάζετε Ινδονησία ή Φιλιππίνες, μακριά, ούτε χάρισμα! :126:

Με λένε Δημήτρη και είμαι καλά! :142:

Reaction score
245

Μη σου πω πως έχει προσπέκτους του Ρ90 και είναι το τελευταίο πράγμα που βλέπει το βράδυ και το πρώτο το πρωί :116:
Το τελευταιο πραγμα που βλεπω το βραδι και το πρωτο το πρωι......ειναι η κ@@@@@@@να μου βρε:143:

Οσο για το προσπεκτους του p90 που θα το βρω στα ιντερνετια????Ετσι για να αρχιζουμε σγα-σγα να το μαθαινουμε και πως δουλευει γιατι το p88 rs ii που εχω τωρα το βαρεθηκα και μου πεφτει και κοματακι λιγο.:137:

Reaction score
41

Οσο για το προσπεκτους του p90 που θα το βρω στα ιντερνετια????Ετσι για να αρχιζουμε σγα-σγα να το μαθαινουμε και πως δουλευει γιατι το p88 rs ii που εχω τωρα το βαρεθηκα και μου πεφτει και κοματακι λιγο.:137:

Γεια σου ρε HiENDά :142:

Όπως σου ανέφερα και αλλού, για το Ρ90 έχουμε μόνο τα χαρακτηριστικά
Αν βρω προσπέκτους ή manual θα σε ενημερώσω......

Αν σε ενδιαφέρει το RS-D7RII τσίμπα manual & prospect
στα Ελληνικά :126:

Reaction score
41

Το Ρ99 είναι τελικά (και επίσημα) ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ του Ρ90

The DEX-P99RS is designed to replace (and advance the performance of) the award-winning DEX-P90RS and DEQ-P90RS Pioneer CD tuner and processor package, which is highly popular with enthusiasts. Its visual cues, comprising a high-quality plexiglass and black brushed aluminum finish with two large dials at either end, and a three-line crisp OEL display, exude timeless elegance. Looks are twinned to performance with the intuitive rotary commander enabling users to simply enjoy exquisite audio created by the latest innovations in car audio.
Πηγή

Reaction score
0
Re: Απάντηση: BMW E90

Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν υπάρχει επιλογή για να σηκώσω φώτο.:121:
Καλησπέρα Iσίδωρε
Δέν θέλω να σε απογοητέυσω αλλά , για να βάλεις άλλη πηγή στο e90 δεν είναι κάτι ευκολο στην απόφαση που θα πάρεις .

1ον εάν έχεις ραδιοcd professional ή navi basic ή navi professional και εξτρα εξοπλισμο τηλέφωνο μετά δεν θα σου δουλευει το τηλέφωνο γιατί είναι συνδεμένα μεταξύ τους με οπτική ίνα.(δεν σου λέω για ενισχυτή τοπ hifi που είναι και αυτός πανω στην οπτική ίνα γιατί θα άλλαξεις έτσι και αλλιώς πηγή.

2ον και απλό ραδιο cd να έχεις επειδή είναι συνδεμένο και αυτο σε έναν δίαυλο που λέγεται K-CAN high/low, όποτε θα θες να προγραμματίσεις κάποιον εγκέφαλο πάνω στο αυτοκίνητο δεν θα σε αφήνει επειδή δεν θα βρίσκει το original radio cd και θα χρειαστεί να το διαβάσει για να προχωρίσει σε προγραμματισμό.

Η αποφάση είναι δική σου για τυχόν ταλαιπωρία πάνω σε αυτό.

Reaction score
0

Λιγο παλιο το θεμα αλλα υπαρχει λυση με το CAN του αυτοκινητου. Αν προτιμησεις επωνυμη κατασκευη μπορεις να προμηθευτεις και ειδικη καλωδιωση απο την ιδια εταιρια για την Ε90 για να μην εχεις "προβλημα". Ετσι δεν χανεις τα χειριστηρια του τιμονιου και αν εχει και αισθητηρες οπισθεν το αυτοκινητο τοτε παιρνεις εξτρα καλωδιωση που συνδεεται εν σειρα με την προηγουμενη...

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.131
Members
38.412
Νεότερο μέλος
FotisLam