Bower Wilkins Matrix 2 βάσεις. ενισχυτης Κenwood KA1500. γενικά

Reaction score
0
τα έχω αλλά δεν εχω τις βάσεις τους ωραίες ηχειάκια αλλα νομίζω κάνουν από το κοπάνημα στο ξυλινο δάπεδο υπάρχουν τίποτα τρόποι handmade να το αποφύγω;

η B&W λέει 30εκατοστά at least για καλό αποτέλεσμα.

Ξέρω πως δεν θέλω να μπλέξω στο ταξίδι του ηχου και της τελειώτητας γιατί ποτέ δεν θα φτάσει στο τέλος του αλλά τουλάχιστον να χω αξιοπρεπή αποτελέσματα.

τον ενισχυτή μου τον κάνανε δώρο. πιστευεται αξιοποιουνται τα ηχεία απο τον Kenwood αυτον η να κοιτάξω κάτι άλλο;

Επίσης τα matrix 2 έχουν στο μανουαλ μέχρι 150watt ο Kenwood ειναι στα 220v τώρα να τον κατεβασω ε;

αλλά δεν έχει ρυθμίσεις για τα ωμ.

αυτά.

ακούω από αναλογική πηγή (project audio carbon πικαπ) και digital

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
76.996
Επίσης τα matrix 2 έχουν στο μανουαλ μέχρι 150watt ο Kenwood ειναι στα 220v τώρα να τον κατεβασω ε;
Ο Kenwood αποδίδει 30 watts ανα κανάλι. :)

Reaction score
0
Ο Kenwood αποδίδει 30 watts ανα κανάλι. :)
το έλεγα γιατι έχει ενα κουμπάκι από πι΄σω και ειναι στα 220 να μην πειράξω τίποτα;

σαν συδνιασμό πιστευεις ειναι καλός ο ενισχυτής η θα ηθελε κάτι ποιο καινούργιο;

Reaction score
30.455
σαν συδνιασμό πιστευεις ειναι καλός ο ενισχυτής η θα ηθελε κάτι ποιο καινούργιο;
Με συνιστώμενη από τον κατασκευαστή ισχύ 50W minimum (αν ισχύουν τα specs που είδα στο vinyl engine) και ευαισθησία 87db , φοβάμαι πως τα 30Watts του Kenwood δεν φτάνουν ούτε για να γαργαλησουν τα ηχεία σου...

Reaction score
0
έχετε να πρωτείνεται καποιον value for money 100-150ευρώ;

κυριώς ακούω free jazz/spiritual αρκετές λατινιές και κούμπιες αλλά και αρκετά συγχρονοα minimal wave/synth pops/wave/electronica

Reaction score
0
Δυστυχώς όχι.
στα πόσα πρέπει να παίξω (παντα για μεταχειρισμένο)

έχεις να πρωτείνεις κάποιους ενισχυτές σε λογικές τιμές που ταριάζουν στα ακουσματα μου (μεγάλο φάσμα αλλά έδωσα ένα παράδειγμα περίπου.)

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
86.465
Εχω τα ηχεία σου εδώ και πολλά χρόνια.
Χρειαζεσαι βάσεις οπωσδήποτε, και ενισχυτή πάνω απο 2Χ200 watt για να ξυπνήσουν.

Reaction score
5.614
Ακου με αυτο που εχεις και μαζεψε χρηματα για κατι που να εχει καλο, καθαρο,ρευμα. Καποιο rotel ολοκληρωμενο η καποιο sansui απο 80 watt και πανω θα αρχισει να παιζει ομορφα. Απο 30 μεχρι 40 ποντους βασεις ειναι οκ.

Reaction score
0
ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις
αν έχετε να πρωτείνεται κάπια σειρά απο μοντέλα θα το εκτιμουσα ιδιαιτέρος γιατι ειναι τωρα σαν να ψάχνω ψίλους στα άχυρα.

για τις βάσεις ότι βλέπω αισθητικά δεν μου αρέσουν, ψάχνω κάτι σαν να ολοκρηρώνει αγκαλιαζει απο κάτω το ηχειο και να ειναι compact σαν τετραγωνο δλδ ενιαιο

Dimifoot

Editor
Reaction score
86.465
Γίνεται να ανεβάσεις λίγο το μπατζετ για τον ενισχυτή; για να εχει νόημα η συζήτηση

Reaction score
0
να το πάμε 200-300 πιστευεται ειναι οκ;

επειδή δεν έχω ξανα επενδύσει ποτέ τόσα χρυματα για το συστημα
η διαφορά θα ειναι παραπάνω απο εμφανής για να καταλάβω.

Dimifoot

Editor
Reaction score
86.465
Βάσεις μπορεί να σου φτιάξει ο Μιχάλης Μελίδης, μέλος του φόρουμ.

Ψάξε στις αγγελίες μήπως βρεις κάποιον ισχυρό ενισχυτή στο μπάτζετ σου.

Reaction score
5.531
..... νομίζω κάνουν από το κοπάνημα στο ξυλινο δάπεδο υπάρχουν τίποτα τρόποι ..... να το αποφύγω;

η B&W λέει 30εκατοστά at least για καλό αποτέλεσμα.

Ξέρω πως δεν θέλω να μπλέξω στο ταξίδι του ηχου και της τελειώτητας γιατί ποτέ δεν θα φτάσει στο τέλος του αλλά τουλάχιστον να χω αξιοπρεπή αποτελέσματα.

τον ενισχυτή μου τον κάνανε δώρο. πιστευεται αξιοποιουνται τα ηχεία απο τον Kenwood αυτον η να κοιτάξω κάτι άλλο
Ήδη έχεις μπλέξει...αφού θες να ακούς καλύτερα είναι δρόμος χωρίς επιστροφή χα χα..Αλλιώς κάτσε όπως είσαι με όλα τα πιθανά προβλήματα.
Τα ηχεία σου είναι 4ωμα..οπότε κοιτάζεις πόσα βατ αποδίδει ο ενισχυτής στα 4Ω...αν η εταιρεία λέει μέχρι 150 βρες κάποιον ενισχυτή (μεταχειρισμένο φυσικά στο budjet σου) που να αποδίδει κάπου εκεί 120-150 βατ/4Ω...ή ακόμη καλύτερα 200 που πρότεινε και ο dimifoot.

Reaction score
370
να το πάμε 200-300 πιστευεται ειναι οκ;

επειδή δεν έχω ξανα επενδύσει ποτέ τόσα χρυματα για το συστημα
η διαφορά θα ειναι παραπάνω απο εμφανής για να καταλάβω.
Ολοκληρωμένος ενισχυτής καινούργιος με 150-200 WRMS/8Ω στα λεφτά που διαθέτεις δεν υπάρχει πουθενά. Ακόμα και έναν καλό μεταχειρισμένο δεν βρίσκεις εύκολα. Παρόλα αυτά αν δεν βρεις μεταχειρισμένο στα λεφτά που διαθέτεις, με 224 ευρώ υπάρχει καινούργιος 100 WRMS/8Ω με τηλ/μό και είσοδο ΜΜ που την χρειάζεσαι για το πικάπ σου, ο Sherwood AX-5505 και φυσικά 2 χρόνια εγγύηση. Το βάρος του είναι 9 κιλά που υποδηλώνει ικανοποιητικού μεγέθους μετασχηματιστή. Αν δεν σου κάνει αυτή πρόταση τότε παραμένεις ως έχεις μέχρι να μαζέψεις χρήματα ώστε να πάρεις κάτι πιο ταιριαστό για τα ηχεία σου(όπως είπε και ο coolmind πιο πάνω) και έτσι να μείνεις για πολύ καιρό ευχαριστημένος. Κακά τα ψέμματα...στο HI-FI αρχίζοντας με έναν χαμηλό προ'υ'πολογισμό(Βudget επι το ελληνικότερον), οι συμβιβασμοί στην ηχητική ποιότητα είναι αναπόφευκτοι και σε βάθος χρόνου τους αντιλαμβάνεσαι και τους πληρώνεις ακριβά αλλάζοντας συνεχώς μηχανήματα.

Reaction score
0
αυτός τι λέει;

τον βρηκα στα 200€
έχει εισοδο για phono για το πικάπ;

Pioneer vsx924

Reaction score
30.455
Αφού διαθέτεις το 200αρι , βάλτο στην ακρη και μάζεψε να το κάνεις 400αρι-500αρι.
Καλώς ή κακώς, μόνο έτσι θα έχει κάποιο νόημα η αλλαγή που θες να κάνεις.
Μην βιάζεσαι...άλλωστε προσωρινά κάνεις τη δουλειά σου με τον Kenwood.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.289
Members
38.293
Νεότερο μέλος
Μάρη Τ.