Bravia KDF-50E2000

Reaction score
0
Καλημερα σε ολους!!! θα ηταν ευκολο να μου δωσετε τα φωτα σας πανω στο θεμα της τεχνολογιας 3lcd? Ποια τα μειονεκτηματα - προτερηματα απεναντι στις tft-lcd οθονες? Με ενδιαφερει ποιοτητα απεικονισης , χρονος ζωης.Αφορμη της ερωτησης το παρακατω link.Μου φανηκε πολυ καλο για να ειναι αληθινο!!!!!! http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=69975783&product=894435 Ευχαριστω!!!!

Reaction score
83
:D :DΦίλε μου η SONY έβγαλε τώρα την KDS-55A2000 με το SXRD σε full hi definition 1920x1080p.Γι αυτό δεν σε συμφέρει να βλέπεις αυτό το μοντέλο. Βέβαια είναι πιο ακριβό το νέο μοντέλο έχει 2590 ευρώ. Αλλά σε συμφέρει καλύτερα και από άποψη ποιότητας της εικόνας και συνδεσιμότητας(hdmi) και από άποψης ωρών λειτουργείας της λάμπας .ελάχιστη 8000 ώρες σε σύγκριση με αυτήν που βλέπεις 3000 ώρες. Βέβαια το κόστος της λάμπας είναι περίπου 350 ευρώ και έχεις νέα τηλεόραση.Οι διαφορά με τις lcd είναι πρώτα από όλα χρηματική σε αυτές τις διαστάσεις 4500-6000 ευρώ και στις ώρες θεωριτικά 60000 ώρες. Για περισσότερα δες για την KDS-55A2000 στα θέματα με τις TV.

Reaction score
0
Καλημέρα,

Έχω την SONY KDFE50A11 (στην ουσία είναι το ίδιο μοντέλο που αναφέρεις απλά άλλαξε ο κωδικός) εδώ και ένα χρόνο περίπου, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. :p

Reaction score
0
Giwrgos said:
Καλημέρα,

Έχω την SONY KDFE50A11 (στην ουσία είναι το ίδιο μοντέλο που αναφέρεις απλά άλλαξε ο κωδικός) εδώ και ένα χρόνο περίπου, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. :p
Οντως το ιδιο μοντελο ειναι ουσιαστικα, και οντως ειναι πολυ καλη, αλλα πραγματικα αυτη τη χρονικη στιγμη δεν συμφερει εξαιτιας της τιμης της. Γιατι κανει 1500 ευρω, και στην ουσια και πριν 10 μηνες εκανε 1600....επρεπε να εχει πεσει αρκετα η τιμη της για να ειναι ανταγωνιστικη τωρα. Ειδικα απο τη στιγμη που απο την ιδια την εταιρεια υπαρχει εσωτερικος ανταγωνισμος με την KDS-55A2000 που ειπαν και τα παιδια. Τωρα βεβαια αυτη ειναι 1100 ευρω ακριβοτερη, δε μιλαμε για 200-300 ευρω, αλλα και η διαφορα στην αποδοση ειναι αισθητη...1080p, SXRD (=καλυτερο contrast/μαυρο), καλυτερα inputs, 5 ιντσες παραπανω, περισσοτερη διαρκεια λαμπας, και καινουριο μοντελο. Το σημαντικοτερο ειναι το 1080p αφου πλεον σε τιμη που αν δεν ειναι προσιτη, τουλαχιστον δεν ειναι υπερογκη, παιρνεις τηλεοραση που θα σου κρατησει 5αετια τουλαχιστον , και δε θα χασεις τιποτα απο τα bluray/hd-dvd.

Το μονο αρνητικο γι αμενα αυτων των τηλεορασεων (προβολικων) ειναι οτι αμα βλεπεις εσυ ή η υπολοιπη οικογενεια πολυ junk στην TV ετσι για να περναει η ωρα, λυπασαι που καις την λαμπα της για το junk....

VG

Reaction score
0
tv θα αργησεις παρα πολυ να δεις 1080!
dvd αν αγορασεις ταινιες και εξοπλισμο, δεν θα αργησεις πολυ,
για να το δεις σε dvdαδικα,νομιζω οποιαδήποτε προβλεψη ειναι επισφαλης απο την στιγμη που υπαρχει η κοντρα blue-ray v HDD..

HV

Reaction score
0
1080 βλεπεις ηδη με τα HD UPSAMPLING DVD PLAYERS...
TV εδω ακομα να δουμε WS στην Ελλαδα...

Reaction score
14
HV said:
1080 βλεπεις ηδη με τα HD UPSAMPLING DVD PLAYERS...
TV εδω ακομα να δουμε WS στην Ελλαδα...
ακόμα να γίνουν στέρεο τα κρατικά!!!!

Reaction score
0
Με μια dsl σύνδεση, ένα pcάκι συνδεδεμένο με την τηλεόραση ή τον προβολέα και καμιά 20αριά ευρώ τον μήνα βλέπεις μια χαρά HD. Και 720ρ και 1080ι και 1080ρ αμα αντέχει το setup σου. Και άμα έχεις και δορυφορικό πιάτο βλέπεις HD 24/7.
Δεν είναι πλέον μακρινό όνειρο, αν ασχοληθείς το έχεις μπροστά σου.
Έψησα και τον κολλητό που ψαχνόταν για 40άρα lcd και από δεκέμβρη θα βλέπει 50'' στο σαλόνι του.
Για όσους ενδιαφέρονται, ρίξτε μια ματιά στο stereopark, την έχει στα 1200.

Reaction score
376
Θοδωρη ωραια αυτα που μας λες μπορεις να μας δωσεις λεπτομερειες
ποια ειναι η 50 με τα 1200 ευρο ? το pc δινει καλυτερη εικονα απο το dvd ?
απο ηχο..? πως μπορεις να δεις σημερα 1080 εκτος απο clipakia
sorry για τις πολλες ερωτησεις.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.286
Members
38.293
Νεότερο μέλος
Μάρη Τ.