Ποδήλατο

Reaction score
17.404
Ryzen είναι AMD, rizen ούτε το ίδιο δεν ξέρει τι ακριβώς είναι (ταινία; μουσική; κάτι τέλος πάντων! :geek:

Reaction score
1.145
Όταν το κράνος που θα σε σώσει τη ζωή στοιχίζει λιγότερες παράδες από τα τακάκια View attachment 357920

Έκανα μια παραγγελία τις προάλλες, τώρα κοιτούσα τη παραγγελία και σκάλωσε το μάτι σε αυτό
Έχω πάρει και εγώ αυτά τα τακάκια αλλά δεν τα έχω βάλει ακόμη. Θεωρητικά θα έχεις καλύτερο φρένο αλλά μάλλον και θόρυβο. Εμένα προσωπικά δεν με πειράζει ο ήχος.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.321
Αύριο έχω τον 4/6 αγώνα στο grand fondo, 40km με αρκετά υψομετρικά, δεν τη ξανά πατάω σαν το προηγούμενο αγώνα που έκλασα μπάμιες, έχω ετοιμάσει μαντζούνι με υδατάνθρακα, ηλεκτρολύτη με γλυκογόνο, καρνιτίνη και δεν συμμαζεύεται.
Το δοκίμασα εψέ σε ένα group ride παρέα με μπόλικους κομπλεξικούς ποδηλάτες και πετούσα, φαντάς τώρα χαζαμάρα που έχει ο κόζμος ακόμα και στο virtual του πράγματος. Το group ride δεν είναι αγώνας, μαζευόμαστε κόζμος και τρέχουμε μια διαδρομή ανά το κόζμο που θα επιλέξει κάποιος συνδρομητής-Leader, όταν ξεκαθαρίσει το τοπίο και ανάλογα τις δυνατότητες κολλήσεις σε κάποιο group, υπάρχουν άνθρωποι που κολλάνε μόνιμα από πίσω εκμεταλλευόμενοι το draft, αυτό συμβαίνει από τη αρχή και σε όλη τη εξέλιξη της προπόνησης, ο λόγος είναι για να πάνε γρήγορα και σχετικά ξεκούραστα σε όλη τη πορεία και στο τέλος να πατήσουν ώστε να βγουν πρώτοι. Τι κακό είναι αυτό ρε φίλε, είναι group ride αφού, δεν έχς να αποδείξεις κάτι, σε πατάω το κουμπί για αλλαγή 5 λεπτά και συ στα @ρχίδιας εκεί κολλημένος από πίσω...
Μιλάμε τραβούσα τα βυζιάμ από τα νεύρα... Ρε τι κακό είναι αυτό, όλοι οι βλαμμενοι καβαλα σε ένα ποδήλατο...
Screenshot_2025-02-08-09-26-01-301_com.android.chrome-edit.jpg

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.321
5 & 8/140 οι Ελληνικές συμμετοχές στο Asheville USA, ο Ουκρανός μας πήδηξε όλους, είναι πραγματικό κτήνος!!
1000002251.jpg

1000002253.jpg

Η τελική κατάταξη μετράει με τους χρόνους στα split, δεν γνωρίζω ακόμα τη θέση μου, τα πήγα όμως πολύ καλά!!

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.321
Ναι Σώτο, φιλαράκι από Θεσσαλονίκη, είναι στη ηλικία σου και αθλητής στη ομάδα της Καστοριάς.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.346
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent