Build Your Dreams (BYD)

Reaction score
7
Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου σχετικά με την αυτονομία τον φετινό χειμώνα. Φέτος το χειμώνα, σε συγκριση με τον περσινό, η αυτονομία του ATTO 3 έχει μειωθεί αισθητά (200Km -240km περίπου), αναφέρομαι στο μεικτό κύκλο (πόλη και αττική οδό). Θεωρώ ότι εχει παίξει σημαντικό ρόλο η έκδοση 2.0.0 όπου έχει βελτιωθεί πάρα πολύ η απόδοση της θέρμανσης (το επίπεδο πλέον είναι σαν τα θερμικά αυτοκίνητα), αλλά έχει αυξήσει την κατανάλωση αρκετά. Έχετε κι εσείς την ίδια εμπειρία;

symos

You're not worthy!
Reaction score
9.799
η έκδοση 2.0.0 όπου έχει βελτιωθεί πάρα πολύ η απόδοση της θέρμανσης (το επίπεδο πλέον είναι σαν τα θερμικά αυτοκίνητα)
Οι ρυθμίσεις είναι πλέον φυσιολογικές; Μου έλεγε ο ξάδερφος ότι πρέπει να το βάζουν στους 29 για να ζεσταθούν. Μου το είχε πει και παλιότερα και του είχα πει περίμενε update. Τώρα μου λέει έχω περάσει ό,τι updates ήταν και όταν το είπα στο service μου είπαν "είναι φυσιολογικό".

Reaction score
7
Οι ρυθμίσεις είναι πλέον φυσιολογικές; Μου έλεγε ο ξάδερφος ότι πρέπει να το βάζουν στους 29 για να ζεσταθούν. Μου το είχε πει και παλιότερα και του είχα πει περίμενε update. Τώρα μου λέει έχω περάσει ό,τι updates ήταν και όταν το είπα στο service μου είπαν "είναι φυσιολογικό".
Στους 26 βαθμούς το βάζω και βγάζει ζεστό αέρα, περίπου σαν 23 με 24 του θερμικού, κάπως έτσι θα το έλεγα
.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
34.019
Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι με το νέο update αύξησαν την απόδοση της αντλίας με αποτέλεσμα την ακόμη λιγότερη εμβέλεια;

Πάντως γενικά υπάρχουν παράπονα και στο εξωτερικό για τις ικανότητες κλιματισμού των Κινεζικων BEVs. Άλλοι μιλάνε για ανικανότητα των συστημάτων αυτών να ανταπεξέλθουν με τα υφιστάμενα software, και άλλοι ότι η χρήση αντλίας είναι "άλλο φρούτο" που θέλει εκμάθηση.

who knows.

Oι ίδιοι αναφέρονται και στην ανάγκη αφύγρανσης του χώρου για σωστή απόδοση. Κάτι που κάνει το auto όπως λένε. Μια λύση είναι η προθέρμανση το πρωί στο full όσο είναι κουμπωμένο στην πρίζα, το οποίο είναι tip για όλα τα ηλεκτρικά γενικά.

Reaction score
26.435
Δε μου κάνει εντύπωση πολύ, εδώ στα οικιακά κλιματιστικά τα βάζεις 30 για να πάει 22, στο αυτοκίνητο θα το πετυχαινανε;

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.595
Εμένα μου κάνει εντύπωση, και τα αιρκοντίσα και τα αυτοκίνητά μας αποδίδουν με διαφορά 1-2 βαθμών το πολύ.

gid

Reaction score
10.545
Τη δικιά μου την αρκούδα τη βάζω στο 23 κι όταν πάει 21 την κατεβάζω. Και δεν είναι και σοβαρή φίρμα.

symos

You're not worthy!
Reaction score
9.799
άλλοι ότι η χρήση αντλίας είναι "άλλο φρούτο" που θέλει εκμάθηση
Τι να σου πω, εγώ πάνω από 23 δεν το έχω βάλει ποτέ, μόνο αν το έχω αφήσει για πολλή ώρα έξω στους 0 βαθμούς και το βάζω στο φουλ μέχρι να πιάσει θερμοκρασία.

Και το 23 που λέω είναι σε πολύ λίγες περιπτώσεις, υπό φυσιολογικές συνθήκες το έχω μόνιμα στο 20, άντε να το ανεβάσω 21-22 αν έχει πολύ κρύο έξω.

melina

Cargo 200
Reaction score
46.928
Ας το ρωτήσω μπας και...
Οταν παίζετε με τον θερμοστάτη έχετε τον ανεμιστήρα στο auto;

Το σωστό αυτό είναι πάντως, και σε αυτοκίνητο και σε δωμάτιο, βάζετε τον ανεμιστήρα στο auto και παίζεται με τη ρύθμιση της θερμοκρασίας μέχρι να έρθει εκεί που αισθάνεστε άνετα.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.387
Members
38.694
Νεότερο μέλος
Verdier