- Reaction score
- 93.753
fixedΠρέπει να βγει νόμος να απαγορεύονται τα αυτοκίνητα με ηλιοροφή.
fixedΠρέπει να βγει νόμος να απαγορεύονται τα αυτοκίνητα με ηλιοροφή.
κάτω από τα 5 μέτρα έχει καναδυοκατομυρια αυτοκίνητα , για κάτω απο 4.4 δυσκολεύει το πράμμα.
Εντάξει, αλλά όταν οι γύρω σου Ευρωπαίοι δείχνουν να παίρνουν στην πλειοψηφία τους κινέζικα προϊόντα, από κινητά και έπιπλα, μέχρι αυτοκίνητα, τι νόημα έχει αυτό το σκεπτικό;κινέζο δεν παίρνω, είναι πολιτικό το θέμα
ντοντ κεαρ, εγώ είμαι εγώ και αυτοί είναι οι άλλοι.Εντάξει, αλλά όταν οι γύρω σου Ευρωπαίοι δείχνουν να παίρνουν στην πλειοψηφία τους κινέζικα προϊόντα, από κινητά και έπιπλα, μέχρι αυτοκίνητα, τι νόημα έχει αυτό το σκεπτικό;
Θυμίζει λίγο ΚΚΕ, έξω απ'το ΝΑΤΟ ξερωγω. Έξω απ' όλα.![]()
FixedΝα είχε και άλλη ανάρτηση καλά θα ήταν.
Είναι και θέμα προτεραιοτήτων, άλλος προτιμά σφιχτή ανάρτηση και άλλος μαλακή. Είναι γεγονός ότι μπορεί να ξενίσει κάποιον στην αρχή η αίσθηση αερανάρτησης που δίνει, ειδικά σε συνδυασμό με το αυξημένο ύψος, αλλά μετά από +20.000 χιλιόμετρα πίσω από το τιμόνι του, γνωρίζω καλύτερα από καθένα άσχετο ότι η οδική του συμπεριφορά μπορεί να μην είναι σπορ, αλλά είναι απόλυτα ασφαλής. Αρκεί μια ματιά στις δοκιμές των κυριότερων ιστότοπων αυτοκίνητου για να δει κάποιος ότι στο ίδιο συμπέρασμα καταλήγουν και αυτές.Fixed
Το μόνο βέβαιο λάθος που υπάρχει είναι η λάθος επιλογή οχήματος εν έτει 2026 χωρίς καθαρόαιμη ηλεκτρική πλατφόρμα
Στην ανάρτηση ήταν η αναφορά. Και μόνο.
Οι βάρκες μας μαραναν!![]()