- Reaction score
- 101.654
Εμπνεύστηκα και το κατάλληλο σύνθημα : ΄΄Εkii - Ekii - στη B' εθνιkii΄΄
Εμπνεύστηκα και το κατάλληλο σύνθημα : ΄΄Εkii - Ekii - στη B' εθνιkii΄΄
59 ευρώ πουλάει τον nc500 στους OEM.Φαντασου δηλαδη ποσο κοστος εχουν πραγματικα τα ncore
Ναι και ολο το R&D τους προφανωςΕννοείς το κόστος των υλικών;
Τους ncore που περιεχουν τα ηχεια συν dac συν συν για κοστιζουν ολα αυτα κατω απο 10000Άβολα αισθάνεται αυτός που δεν αγόρασε τα γκριμ προφασιζόμενος το δήθεν υψηλό τους κόστος, διότι τώρα που υπάρχει και πιο οικονομική επιλογή από τον ίδιο μηχανικό, πάλι δε θα τα αγοράσει! Αλλά του τελείωσαν οι δικαιολογίες. Άβολη η θέση του τώρα, πολύ μάλιστα.
Εντάξει;
Ο μπρουνος προφανώς για δικούς του λόγους, έβγαλε σε τρελά χαμηλή τιμή τα κιι, πράγμα που εύκολα αποδεικνύεται από τον αριθμό των ενκορ που έχει μέσα κάθε ηχείο, δηλαδή μιλάμε για συνολικά 12 καρδαμωμενα ενκορια με λιγότερα από 10.000 €, δηλαδή είναι σα να σου λέει αγόρασε 12 ενκορια πακέτο και σου κάνω δώρο μία αρμαθια μεγάφωνα, το κουτί του ηχείου, το ψηφιακό κρος και τα ντιεσπια, τα ντακ, τα βύσματα, τη συσκευασία του ηχείου και όλο το ρισερτς και ντιβελοπμεντ, καθώς και τα εργατικά να συναρμολογηθει το πράμα, και πάρε δωρεάν και λίγο σοφτγουερ. Δίνει και καλώδια μέσα στη συσκευασία, και τυπωμένο μανιουαλ. Είναι απορίας άξιον, αλλά αυτό επέλεξε ο μάστερ.
Όμως, τα γριμ παραμένουν ηχειαρες και πολύ φτηνές για αυτό που προσφέρουν και οι μετρήσεις τους και οι κριτικές τους είναι εκεί να στο θυμίζουν. Ποια φιλολογία μωρέ; Δι φακτς οφ λαιφ.
Εντάξει;
Σοβαρα?59 ευρώ πουλάει τον nc500 στους OEM.
Για αυτό τα Grimm κόστιζαν 30 χιλιάδες όταν βγήκαν και τα Kii κοστίζουν 10, θεωρώ ότι τα πρώτα περιέχουν και το μεγάλο κόστος του R&D. Να μου το θυμηθείτε, το επόμενο ανάλογο μοντέλο που θα βγάλει σε λίγα χρόνια, θα κοστίζει κάτω από 6 χιλιάδες.Ναι και ολο το R&D τους προφανως
Τα μη "ψηφιακά" νομίζεις πως κοστίζουν πολύ περισσότερο;Σοβαρα?
απιστευτα κερδη
Αρα αν ολη η βιομηχανια hardware παει πως τα ψηφιακα οπως ncore κτλ
Εκτος των αλλων σημαινει μικροτερο κοστος κατασκευής και περισσοτερα κερδη για αυτους
Not bad business
σωσταΓια αυτό τα Grimm κόστιζαν 30 χιλιάδες όταν βγήκαν και τα Kii κοστίζουν 10, θεωρώ ότι τα πρώτα περιέχουν και το μεγάλο κόστος του R&D. Να μου το θυμηθείτε, το επόμενο ανάλογο μοντέλο που θα βγάλει σε λίγα χρόνια, θα κοστίζει κάτω από 6 χιλιάδες.
εεε ναι 100%Τα μη "ψηφιακά" νομίζεις πως κοστίζουν πολύ περισσότερο;
΄΄Εkii - Ekii - στη B' εθνιkii΄΄
Πάντα θα υπάρχουν πελάτες και για τις άλλες εταιρίες, οπότε μη φοβάσαι ότι θα εκλείψουν.το πραγμα θα παει προς τα εκει αν και θα ηταν εξειρετικα δυσκολο να φυγουν απ τη μεση ολοι οι κατασκευαστες ενισχυτων και οτι τους πλαισιωνει
αδυνατον νομιζω
Δεύτερευον?????Kii Three-εξόν και αν αναζητούσαν ηχείο για δευτερεύον σύστημα,όπως λ.χ. ... desktop.
Χαχα οχι και να φοβαμαιΠάντα θα υπάρχουν πελάτες και για τις άλλες εταιρίες, οπότε μη φοβάσαι ότι θα εκλείψουν.
Φαντασου δηλαδη ποσους τονους κερδος ανα μοναδα προιοντος εχει το καθε μικρο- ή μεσαιο-μαγαζο hi-end!
Αδράξτε λοιπόν την ευκαιρία και φτιάξτε ένα χαιεντομάγαζο.Ολοι (οχι μονον τα hi-end μαγαζια) τους ιδιους "τονους" κερδιζουν.............μην πω και μεγατονους πολλες φορες,και ξερω πολυ καλα τι σου λεω.
Κακη ιδεαΑδράξτε λοιπόν την ευκαιρία και φτιάξτε ένα χαιεντομάγαζο.
Νομίζω (αλλά δεν είμαι σίγουρος ακόμα) πως θα είναι γύρω στα 600-700 €Συμφωνώ 1000/100.
Δε με λες κρις, κυκλοφόρησε το απγκρειντ μπορντ της μετρικ ή αναμένεται;
Έχουμε καμιά ιδέα για το κόστος;
Όρα σημασία νούμερο 2 :Δεύτερευον?????
Κοιμήθηκες καθόλου;Ξεκίνησα προπονησουλα
View attachment 62512
View attachment 62513
Έχω πάρει κάτι gr και θέλω λίγη δουλειά
Δεν τα λεει ολα το σχολιο στην παρενθεση?It should be game over for other forms of hi-fi. (It won’t be, of course!)
Τι πιστεύεις ότι εννοεί το σχόλιο?Δεν τα λεει ολα το σχολιο στην παρενθεση?