Burn! ...baby burn...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Έρχομαι συχνά σε ένα φίλο που μένει στο Κοκκώνι αλλά πάντα τον βουτάω και φεύγουμε για ορεινές εξορμήσεις.
Η ώρα πάντα βραδινή και να σου πω ότι όταν θα ξαναέρθω θα προσπαθήσω έστω και για μια ώρα να περάσω για ένα καφέ.

Τώρα όποτε περάσω θα έρθω με εργαλεία να δοκιμάσεις από την νέα σοδειά. Το Σάββατο πατήσαμε και σε 40 μέρες θα βγάλουμε το φάρμακο.

Παρεμπιπτόντως τις φώτος τις έβγαλα με τρίποδο γιατί ήμουν ήδη στην 3η.....
Οτι πρεπει θα ειναι χειμωνιατικα........θα δινω και στα παιδια...οποτε εχουν βηχα!!!!!!!:D:D

σε περιμενω βρεεεεεε...παρε τηλ.να ακροαστουμε !!!!!

:dance2::dance2:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Ναι , συνολο 24 PL36 και 2 EL84 και 4 ECC85 για τα δυο καναλια , αυτος ειναι ο Futterman , εχω φτιαξει και εναν Circlotron το 2011 με 20 PL36 , 4 PCL82 , 2 PCC85 και 2 EF184 για τα δυο καναλια .
αξιος νεε μου..........μπραβο ειλικρινα!~!!!!!!!!:taunt::taunt:
αντε και να τα ακουσουμε τα μασινια σου καποια στιγμη......ειμαστε καλα παιδια απλα...πινουμε λιγο παραπανω και τρωμε το κατι τις μας αμα βγαινουμε εξω!!!!!!:tongue::roflmao::roflmao:

Reaction score
8.905
αντε και να τα ακουσουμε τα μασινια σου καποια στιγμη......ειμαστε καλα παιδια απλα...πινουμε λιγο παραπανω και τρωμε το κατι τις μας αμα βγαινουμε εξω!!!!!!:tongue: :roflmao:
Εγώ εκεί μέσα δεν πάω... φοβάμαι....:p :D :roflmao:

Reaction score
488
αξιος νεε μου..........μπραβο ειλικρινα!~!!!!!!!!:taunt::taunt:
αντε και να τα ακουσουμε τα μασινια σου καποια στιγμη......ειμαστε καλα παιδια απλα...πινουμε λιγο παραπανω και τρωμε το κατι τις μας αμα βγαινουμε εξω!!!!!!:tongue::roflmao::roflmao:
Δεν ειμαι και νεος 45 ειμαι :taunt: , αλλα δεν τρωω πολυ κανω διαιτα :smile: :drinks: αμα κερνανε αλλοι τρωω παραπανω χαχαχα ( πλακα κανω ) .

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.090
αποψε το βραδυ..........:idk::taunt::taunt:
καλα βρε δεν ντρεπεσαι ! να μουν καουν οι λαμπιτσες θελεις??

και τι θα κανω μετα μοναχος!! απαπα.....φιλοι σου λενε μετα...!

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.801
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός