cambridge audio tt50

Reaction score
1.124
πωλείται το πικαπ της cambridge audio.δεν παίζει το ένα κανάλι γι αυτό και το δίνω 200 ευρώ(αρχική τιμή 500).Κατά τα άλλα είναι άψογο.Έχει μαγνητικό anti-skating και η κεφαλή(audio technica at 95) έχει παίξει ελάχιστα γιατί φόραγε άλλη στα 3 χρόνια που το έχω.Αν κάποιος ενδιαφέρεται παρακαλώ να επικοινωνήσει στο 6986817422 γιατι δεν θα έχω ίντερνετ!κάθε έλεγχος δεκτός.δεν ξέρω αν κατάφερα να ανεβάσω φώτο,αν όχι ας βοηθήσει κάποιος!ευχαριστώ.

Reaction score
1.124
Απάντηση: cambridge audio tt50

δεκτή και ανταλλαγη με αντίστοιχης αξίας ολοκληρωμένο ενισχυτή,αν κάποιος ενδιαφέρεται πμ..ευχαριστω

Reaction score
1.124

ένα καλωδιάκι είχε κοπεί στο σημείο της κεφαλής και τώρα το πικάπ επισκευάστηκε παίζει άψογα και η αγγελία επανέρχεται στη τιμή των 230 ευρω.είμαι αθήνα,κάθε έλεγχος δεκτός για κάθε σοβαρά ενδιαφερόμενο.ευχαριστω

Reaction score
54

Υπάρχει ακόμα; Ενδιαφέρεται φίλος εκτός φόρουμ, που έψαχνε καιρό το συγκεκριμένο πικάπ.

Reaction score
1.124

η αγγελία αποσύρεται.ευχαριστω και πάλι το av site για τη φιλοξενία.

Reaction score
1.124
η αγγελία επανέρχεται.το πικάπ είναι πάλι διαθέσιμο με δώρο ένα εξωτερικό phono stage.

το πικάπ έχει μαγνητικό anti skating,αξιοπρεπέστατη κεφαλή με λίγες ώρες λειτουργίας,πολύ καλή οπτική και λειτουργική κατάσταση.

Reaction score
1.124

up στην αγγελία και ανταλλαγή με tuner της arcam από τα παλια το οποίο ζητάω σε άλλη αγγελία.Η διαφορά τιμής θα συζητηθεί.ευχαριστώ

Reaction score
1.124

ανταλάσεται εκτός από κάποιο tuner και με ακουστικά ανάλογης αξίας.θα προτιμηθεί κάποιο tuner χρώματος μαύρου και made in england-japan.ευχαριστώ

Reaction score
1.124

μια τελευταία μείωση τιμής στα 180 ευρώ για να μη κάθεται.μετά κρατειται.κάθε έλεγχος δεκτός και οι ανταλλαγές ισχύουν.

Reaction score
1.124

το πικάπ δόθηκε!να κλείσει η αγγελία,ευχαριστώ το av site για τη φιλοξενία

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.103
Members
38.408
Νεότερο μέλος
nikPIT