- Reaction score
- 0
Απάντηση: Canton Vento 890 DC
Και εκτός από αυτό μου φαίνεται αδύνατο στα τόσα ηχεία και τόσους κατασκευαστές να μην γίνεται να μην υπάρχει κάτι που να συνδυάζει αυτά τα δύο, όσο και αν υπάρχει το στοιχείο της υποκειμενικότητας (όσον αφορά την εμφάνιση ειδικά).
Και ναι δεν είναι ανάγκη ότι όποιος δίνει και μια κάποια σημασία στην εμφάνιση, αυτόματα να σημαίνει ότι δεν δίνει καμία προσοχή στην ποιότητα ήχου... Αν ήταν έτσι δεν θα ενδιαφερόμουν για ηχεία δαπέδου, αλλά θα έπαιρνα ένα σύστημα bose και θα καθάριζα με τη μία :102:
Eγω ποτε δεν καταλαβα γιατι κατι χρηστικο δεν μπορει η δεν πρεπει να ειναι κ ''ομορφο'' η με ντιζαιν , οπως θελετε πεστε το ! Κ οποιος ψαχνει κατι τετοιο αυτοματως κατατασεται σε ασχετος!
Επιτέλους! Γιατί χωρίς πλάκα όταν πήγαινα σε καταστήματα να δω ηχεία είχα φτάσει στο σημείο να ντρέπομαι να πω ότι ξέρεις θα ήθελα να μου αρέσουν κιόλας!!Yπερβολές.
Ηχεία δεν αγοράζουμε κάθε 2 χρόνια, για αυτό λοιπόν θα πρέπει να βλέπουμε μπροστά μας, κάθε μέρα , επι σειρά ετών, κάτι πού ταιριάζει στον χώρο μας και την αισθητική μας.
Και εκτός από αυτό μου φαίνεται αδύνατο στα τόσα ηχεία και τόσους κατασκευαστές να μην γίνεται να μην υπάρχει κάτι που να συνδυάζει αυτά τα δύο, όσο και αν υπάρχει το στοιχείο της υποκειμενικότητας (όσον αφορά την εμφάνιση ειδικά).
Και ναι δεν είναι ανάγκη ότι όποιος δίνει και μια κάποια σημασία στην εμφάνιση, αυτόματα να σημαίνει ότι δεν δίνει καμία προσοχή στην ποιότητα ήχου... Αν ήταν έτσι δεν θα ενδιαφερόμουν για ηχεία δαπέδου, αλλά θα έπαιρνα ένα σύστημα bose και θα καθάριζα με τη μία :102: