Cardas vs Kimber vs Nordost vs Van Den Hul vs .....

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.244
… ο άνθρωπος σου λέει, θέλω να αλλάξω εσώρουχα κι εσυ του λες… πάρε καινούργιο κουστούμι θα δείχνεις πιο όμορφος
:roflmao:
όχι.... ο άνθρωπος λέει, θέλω να αλλάξω εσώρουχα για να φαίνομαι πιο ωραίος στην καφετέρια και κάποιος του είπε, κοστούμι χρειάζεσαι, τα εσώρουχα δε θα κάνουν δουλειά... :p

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.719
Το όλο θρεντ δείχνει πως θέλεις βελτίωση στον ήχο που ακούς.
Το όλο θρεντ δείχνει πως θέλεις να νιώθεις ότι βελτίωσες τον ήχο που ακούς. Ο μόνος -ο μόνος- τρόπος για να το κάνεις αυτό, είναι να επιλέξεις τη μάρκα εκείνη, ώστε το συνολικό πακέτο καλωδίων να είναι το ακριβώτερο που μπορείς να πληρώσεις.

Reaction score
3.428
όχι.... ο άνθρωπος λέει, θέλω να αλλάξω εσώρουχα για να φαίνομαι πιο ωραίος στην καφετέρια και κάποιος του είπε, κοστούμι χρειάζεσαι, τα εσώρουχα δε θα κάνουν δουλειά... :p
Κοστούμι έχει και ωραίο, εσώρουχα θέλει να αλλάξει. Μπορεί να τα είδε κανά πιπίνι και να του είπε "τιναιαυταβρε;".
Μην πετάτε την μπάλλα στην εξέδρα. :banned:

Reaction score
1.850
Απλά του λέει το σωστό.
Δεν του λέει το σωστό από τη στιγμή που δεν γνωρίζει τον χώρο του νηματοθετη.Εκτος αν ο νηματοθετης. εχει ήδη παρουσιάσει το σύστημα και τον χώρο του.Υπαρχει πάντοτε και η περίπτωση να μη θέλει η να μη μπορεί να βελτιώσει το χώρο του.Τοτε τα καλώδια γίνονται μονόδρομος.

Reaction score
1.959
Κάθε μάρκα νομίζω έχει ένα συγκεκριμένο ήχο αλλά μπορεί να κάνω και λάθος.
Αν υποθέσουμε λοιπόν ότι θέλω να ντύσω ένα σύστημα με μια και μόνη μάρκα (interconct, ηχείων, ρεύματος) ποια μάρκα θα προτείνατε?
Ολα τα καλωδια του συστήματος προτείνω να είναι της Nordost, σειρές Odin ή Valhala.
Δεν ισχύει αυτό που γράφεις γενικώς, για την ψυχρότητα των καλωδίων της Nordosrt. Ισως να τα άκουσες σε μέτριο σύστημα χαμηλής τιμής , ενδεικτικά < 30.000 €.
Η ψυχρότητα είναι χαρακτηριστικό των γυναικών που δεν έχουν κάνει έρωτα μαζί μου, ή με τον Leonardo DiCaprio, για τον οποίο λένε ότι μου μοιάζει πολύ, ειδικά στην ταινία "revenant" , εκείνη με τον αρκούδο.

download.jpeg

Reaction score
774
Ωραία και φτιάχνω τον χώρο μου, πάλι με κάποια καλά καλώδια δε θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο ο ήχος?
Ακόμα και εστί να είναι, αν με τη βελτίωση του χώρου φτιάχνουν τόσο πολύ τα πράγματα, ποιος ο λόγος να κυνηγάμε καλώδια?

Reaction score
285
Ωραία και φτιάχνω τον χώρο μου, πάλι με κάποια καλά καλώδια δε θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο ο ήχος?
Ακόμα και εστί να είναι, αν με τη βελτίωση του χώρου φτιάχνουν τόσο πολύ τα πράγματα, ποιος ο λόγος να κυνηγάμε καλώδια?
Οχι γιατι η επομενη προταση ειναι βαλε 2 sub και αν εχεις και αλλο budget βαλε 4 και μετα βαλε και μερικα ηχεια ακομα και τοτε θα δεις οτι για να τα συνδεσεις ολα αυτα ειναι μονοδρομος το τι καλωδια θα βαλεις ;) :lolsign::smoke:

Reaction score
12.218
Δεν του λέει το σωστό από τη στιγμή που δεν γνωρίζει τον χώρο του νηματοθετη.Εκτος αν ο νηματοθετης. εχει ήδη παρουσιάσει το σύστημα και τον χώρο του.Υπαρχει πάντοτε και η περίπτωση να μη θέλει η να μη μπορεί να βελτιώσει το χώρο του.Τοτε τα καλώδια γίνονται μονόδρομος.
Είναι 1011% σίγουρο ότι δεν έχει ασχοληθεί καθόλου με τον χώρο του. Γιατί, αν είχε ασχοληθεί με τον χώρο του και είχε ακούσει τις διαφορές σε σχέση με την όποια - υποτίθεμενη - βελτίωση προσφέρουν ( λέμε τώρα ) τα καλώδια, δεν θα ασχολιόταν με τα καλώδια.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.476
Members
38.187
Νεότερο μέλος
kotsos134