- Reaction score
- 12.218
Απλά του λέει το σωστό.… ο άνθρωπος σου λέει, θέλω να αλλάξω εσώρουχα κι εσυ του λες… πάρε καινούργιο κουστούμι θα δείχνεις πιο όμορφος
Απλά του λέει το σωστό.… ο άνθρωπος σου λέει, θέλω να αλλάξω εσώρουχα κι εσυ του λες… πάρε καινούργιο κουστούμι θα δείχνεις πιο όμορφος
όχι.... ο άνθρωπος λέει, θέλω να αλλάξω εσώρουχα για να φαίνομαι πιο ωραίος στην καφετέρια και κάποιος του είπε, κοστούμι χρειάζεσαι, τα εσώρουχα δε θα κάνουν δουλειά...… ο άνθρωπος σου λέει, θέλω να αλλάξω εσώρουχα κι εσυ του λες… πάρε καινούργιο κουστούμι θα δείχνεις πιο όμορφος
Το όλο θρεντ δείχνει πως θέλεις να νιώθεις ότι βελτίωσες τον ήχο που ακούς. Ο μόνος -ο μόνος- τρόπος για να το κάνεις αυτό, είναι να επιλέξεις τη μάρκα εκείνη, ώστε το συνολικό πακέτο καλωδίων να είναι το ακριβώτερο που μπορείς να πληρώσεις.Το όλο θρεντ δείχνει πως θέλεις βελτίωση στον ήχο που ακούς.
Τα μεταξωτά βρακιά είναι για ...… ο άνθρωπος σου λέει, θέλω να αλλάξω εσώρουχα κι εσυ του λες… πάρε καινούργιο κουστούμι θα δείχνεις πιο όμορφος
Κοστούμι έχει και ωραίο, εσώρουχα θέλει να αλλάξει. Μπορεί να τα είδε κανά πιπίνι και να του είπε "τιναιαυταβρε;".όχι.... ο άνθρωπος λέει, θέλω να αλλάξω εσώρουχα για να φαίνομαι πιο ωραίος στην καφετέρια και κάποιος του είπε, κοστούμι χρειάζεσαι, τα εσώρουχα δε θα κάνουν δουλειά...
Δεν του λέει το σωστό από τη στιγμή που δεν γνωρίζει τον χώρο του νηματοθετη.Εκτος αν ο νηματοθετης. εχει ήδη παρουσιάσει το σύστημα και τον χώρο του.Υπαρχει πάντοτε και η περίπτωση να μη θέλει η να μη μπορεί να βελτιώσει το χώρο του.Τοτε τα καλώδια γίνονται μονόδρομος.Απλά του λέει το σωστό.
Ολα τα καλωδια του συστήματος προτείνω να είναι της Nordost, σειρές Odin ή Valhala.Κάθε μάρκα νομίζω έχει ένα συγκεκριμένο ήχο αλλά μπορεί να κάνω και λάθος.
Αν υποθέσουμε λοιπόν ότι θέλω να ντύσω ένα σύστημα με μια και μόνη μάρκα (interconct, ηχείων, ρεύματος) ποια μάρκα θα προτείνατε?
Είναι κι αυτή μια παρηγοριά.Ο πενθων,επιλέγει.Κανένας.
Οχι γιατι η επομενη προταση ειναι βαλε 2 sub και αν εχεις και αλλο budget βαλε 4 και μετα βαλε και μερικα ηχεια ακομα και τοτε θα δεις οτι για να τα συνδεσεις ολα αυτα ειναι μονοδρομος το τι καλωδια θα βαλειςΩραία και φτιάχνω τον χώρο μου, πάλι με κάποια καλά καλώδια δε θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο ο ήχος?
Ακόμα και εστί να είναι, αν με τη βελτίωση του χώρου φτιάχνουν τόσο πολύ τα πράγματα, ποιος ο λόγος να κυνηγάμε καλώδια?
Είναι 1011% σίγουρο ότι δεν έχει ασχοληθεί καθόλου με τον χώρο του. Γιατί, αν είχε ασχοληθεί με τον χώρο του και είχε ακούσει τις διαφορές σε σχέση με την όποια - υποτίθεμενη - βελτίωση προσφέρουν ( λέμε τώρα ) τα καλώδια, δεν θα ασχολιόταν με τα καλώδια.Δεν του λέει το σωστό από τη στιγμή που δεν γνωρίζει τον χώρο του νηματοθετη.Εκτος αν ο νηματοθετης. εχει ήδη παρουσιάσει το σύστημα και τον χώρο του.Υπαρχει πάντοτε και η περίπτωση να μη θέλει η να μη μπορεί να βελτιώσει το χώρο του.Τοτε τα καλώδια γίνονται μονόδρομος.