CARY CAD 805AE με Spendor SP100

Reaction score
664
Απάντηση: Re: CARY CAD 805AE με Spendor SP100

Με ολη αυτη τη συζητηση κατεληξα οτι πρεπει να παω να παρω τα SUMMIT .
Ξερει κανεις που μπορω να τα βρω σε καλη τιμη ? καινουργια η μεταχειρισμενα σε καλη κατασταση.
απο τη συζητηση κατεληξες στο τι θα αγορασεις?

ολα οσα γραφονται εδω μεσα ειναι καθαρα προτασεις για ηχεια που πρεπει να ακουσεις με τους ενισχυτες σου οχι για να αγορασεις με τυφλα ματια. Για να μην κανεις καμια μ....α και κλαις τα λεφτακια που πεταξες παρε τα μηχανακια στο χερι και πηγαινε να ακουσεις με τα αυτια σου....

Αλλιως την πατησες...

Reaction score
8
Απάντηση: CARY CAD 805AE με Spendor SP100

Με ολη αυτη τη συζητηση κατεληξα οτι πρεπει να παω να παρω τα SUMMIT .
Ξερει κανεις που μπορω να τα βρω σε καλη τιμη ? καινουργια η μεταχειρισμενα σε καλη κατασταση.
και εγω πιστευω οτι ειναι καλη κινηση, αν και ακομα επιμενω οτι πρεπει να τα ακουσεις. Για μεταχειρισμενα, υπηρχε ενα ζευγαρι ντεμο στην Ανταμκο αλλα μαλλον μολις το εχασες, ρωτα τον Β. Τσαντουλη μηπως δινει τα δικα του, τωρα που μετακομιζει σε μικροτερο χωρο και υπαρχει και τριτον φιλος που μαλλον και αυτος σκεφτεται να τα δωσει.

Gio

Reaction score
185

Xρειαζεται να κανεις πολυ προσεκτικη ακροαση με τον ενισχυτη σου πριν αγορασεις τα SUMMIT. Ειδικα η πρωτη τους εκδοση ηταν προβληματικη.Δεν ξερω κατα ποσο εχουν βελτιωθει τα XL αφου δεν τα εχω ακουσει.

Πιστευω δε, οτι αν καταληξεις σε αυτα, θα παρεις πολυ καλυτερο ηχο με ενα καλο τρανζιστατο ενισχυτη.
Αν θελεις να κρατησεις τον ενισχυτη σου, να ψαχτεις σε ενα πιο ορθοδοξο ταιριασμα οπως,ας πουμε καποιο Tannoy.

Εξαιρετικο ηχο επισης, θα σου εδιναν με τον Cary, και καποια εκδοση απο τα Αudio Note an/e, αν μπορεις να συμβιβαστεις με την ασχημη εμφανιση τους.

Reaction score
1
Re: Απάντηση: CARY CAD 805AE με Spendor SP100

Xρειαζεται να κανεις πολυ προσεκτικη ακροαση με τον ενισχυτη σου πριν αγορασεις τα SUMMIT. Ειδικα η πρωτη τους εκδοση ηταν προβληματικη.Δεν ξερω κατα ποσο εχουν βελτιωθει τα XL αφου δεν τα εχω ακουσει.

Πιστευω δε, οτι αν καταληξεις σε αυτα, θα παρεις πολυ καλυτερο ηχο με ενα καλο τρανζιστατο ενισχυτη.
Αν θελεις να κρατησεις τον ενισχυτη σου, να ψαχτεις σε ενα πιο ορθοδοξο ταιριασμα οπως,ας πουμε καποιο Tannoy.

Εξαιρετικο ηχο επισης, θα σου εδιναν με τον Cary, και καποια εκδοση απο τα Αudio Note an/e, αν μπορεις να συμβιβαστεις με την ασχημη εμφανιση τους.
Τι θα λεγατε για τα Montana eps2 ?

Reaction score
10

Τι θα λεγατε για τα Montana eps2 ?

Ηχείο πασπαρτού που παίζει τα πάντα. Προσωπικά μου αρέσουν πολύ και ταιριάζουν γάντι με τον ενισχυτή σου. Είχα σκεφτεί να στα προτείνω κιόλας. Το KAS όμως είναι πραγματικά μεγαλειώδες. Αλλά θέλει και βαρβάτα ενισχυτικά.

Ο κύριος Χατζής δεν έχει και τα 805 στη Δάφνη για να ακούσεις το συνδυασμό?

Δεν νομίζω να το μετανοιώσεις αν κάνεις μία τέτοια κίνηση...Εγώ πιθανόν αυτό να έκανα.

Reaction score
141
Απο τοτε που ανοιξες το thread ακουσες καμια απο τις προτασεις -συμβουλες;Ειναι καμποσες μερες.

Reaction score
1

Ηχείο πασπαρτού που παίζει τα πάντα. Προσωπικά μου αρέσουν πολύ και ταιριάζουν γάντι με τον ενισχυτή σου. Είχα σκεφτεί να στα προτείνω κιόλας. Το KAS όμως είναι πραγματικά μεγαλειώδες. Αλλά θέλει και βαρβάτα ενισχυτικά.

Ο κύριος Χατζής δεν έχει και τα 805 στη Δάφνη για να ακούσεις το συνδυασμό?

Δεν νομίζω να το μετανοιώσεις αν κάνεις μία τέτοια κίνηση...Εγώ πιθανόν αυτό να έκανα.
Θα κραταγες τους CARY CAD 805AE και θα επαιρνες Μontana Eps2 η θα επαιρνες τα summit x και εναν καλο τρανζιστορατο ?

Reaction score
1
Απο τοτε που ανοιξες το thread ακουσες καμια απο τις προτασεις -συμβουλες;Ειναι καμποσες μερες.
Ξερεις φιλε μου ,ψαχνομαι ,θελω ενα ηχειο που να εχει την ζεστασια της μεσαιας περιοχης της μεμβρανης και τα δυναμικα των ηλεκτροδυναμικων ηχειων ,και να παιζει με SE λαμπες .Μπορει αυτο το ηχειο να μην υπαρχει . Ισως ειμαι ρομαντικος η τρελος για το highend.

Reaction score
141
.
Ισως ειμαι ρομαντικος η τρελος για το highend.[/QUOTE]

και τα δυο χρειαζονται.Αλλη μια προταση παντως ,εκτος απο τα horning που ειμαι fan ειναι και τα ZU.Ισως ειναι κοντα σε αυτο που ψαχνεις.

Reaction score
1
.
Ισως ειμαι ρομαντικος η τρελος για το highend.
και τα δυο χρειαζονται.Αλλη μια προταση παντως ,εκτος απο τα horning που ειμαι fan ειναι και τα ZU.Ισως ειναι κοντα σε αυτο που ψαχνεις.[/QUOTE]

Tα ZU audio ποιος ειναι ο αντιπροσωπος ?

Reaction score
10

Θα κραταγες τους CARY CAD 805AE και θα επαιρνες Μontana Eps2 η θα επαιρνες τα summit x και εναν καλο τρανζιστορατο ?
Θα κράταγα τα Cary και θα έπαιρνα τα Montana. 1000% Αλλά αυτό θα το έκανα εγώ το θέμα είναι τι αρέσει σε σένα!

Reaction score
141
και τα δυο χρειαζονται.Αλλη μια προταση παντως ,εκτος απο τα horning που ειμαι fan ειναι και τα ZU.Ισως ειναι κοντα σε αυτο που ψαχνεις.
Tα ZU audio ποιος ειναι ο αντιπροσωπος ?[/QUOTE]

Νομιζω εκεινος που αναδυθηκε και ταραξε τα νερα.

Reaction score
2

"θελω ενα ηχειο που να εχει την ζεστασια της μεσαιας περιοχης της μεμβρανης και τα δυναμικα των ηλεκτροδυναμικων ηχειων"

Αν ψάχνετε κάτι τέτοιο, ακούστε ένα συνδυασμό:

Cd player: dCS Puccini (Ultra Audio),
Amplifier: Audiovalve Challenger 400 (Audio Κ. Μασσέλος),
Speakers: Ascendo Z-F (StepCom).

Επίσης, ακούστε και αυτό:

Cd player: Audio Aero Capitole ref. (Velvet Orpheus),
Amplifier: Gryphon Antileon stereo sign. (Music Lover),
Speakers: Hansen Prince (Ultra Audio)

Γιατί "κινούμαι" τόσο ψηλά?... Γιατί είμαι σίγουρος ότι όλοι οι παραπάνω κύριοι θα σας ανταλλάξουν το σύστημα σας στις τιμές που το αγοράσατε, αν επιλέξετε τα παραπάνω μηχανήματα και εσείς θα έχετε βρει τον ήχο που θέλετε.
Δεν υπάρχει προ-ενισχυτής, οι πηγές έχουν δικό τους τμήμα προ-ενίσχυσης και μπορούν αύριο μεθ' αύριο να ακολουθήσουν την αναπαραγωγή μέσω pc.

Καλό σας βράδυ

Reaction score
1

Θα κράταγα τα Cary και θα έπαιρνα τα Montana. 1000% Αλλά αυτό θα το έκανα εγώ το θέμα είναι τι αρέσει σε σένα!
Μου αρεσει η ιδεα σου ,το σκεφτομαι ...
Παντως τα μοντανα eps2 τα ειχα ακουσει με τους CARY 211 παιζανε πολυ ωραια .

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.951
Απάντηση: Re: Απάντηση: CARY CAD 805AE με Spendor SP100

Μου αρεσει η ιδεα σου ,το σκεφτομαι ...
Παντως τα μοντανα eps2 τα ειχα ακουσει με τους CARY 211 παιζανε πολυ ωραια .
Παρομοίως...Αλλά δε λησμονιέται το "Αll that Jazz"...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.062
Members
38.405
Νεότερο μέλος
harman