CARY CAD 805AE με Spendor SP100

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.961
Απάντηση: Re: CARY CAD 805AE με Spendor SP100

ΣΦΕΝΤΟΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ...........
Αν δεν είμαστε ο...Γολιάθ,μόνο κερδισμένοι μπορούμε να βγούμε απ'αυτό.:137:

Reaction score
8
Απάντηση: CARY CAD 805AE με Spendor SP100

Δηλαδή δεν κάνει ούτε για πορτατίφ!!
για πορτατιφ δεν κανει - αν και για τετοιο θα το περνε μονο η Αγγελοπουλου για να κανει την δουλεια σε ημιφως - για την δουλεια που το πηρα την κανει αριστα και δουλεψε και εν ηδη μαγου και με τα Αναλυσις αν και με 40 βατ να δω ποτε θα μουρθει η λαμπα στο κεφαλι εν ηδη κινεζικης βαλλιστικης δοκιμης.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.961

Η Γιάννα χρησιμοποιεί τις τεράστιες λάμπες του Κronzilla γιά φωτιστικό κι όχι 300Β&211 ή 845 όπως οι Cary.
Επιτυχία της δοκιμής σημαίνει ότι αν ο μισός μου ενισχυτής βρίσκεται γιατρέ μου εδώ πέρα,ο άλλος μου μισός στην Κίνα βρίσκεται...:106:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.438

Λοιπόν, μιας και το έφερε η κουβέντα, μήπως ξέρει κανείς να μου πει στο φτερό, ποια είναι αυτή η salsa διασκευή του you're my everything; Δε λέω αυτή με τη Ana Gabriel, μια άλλη έχω ακούσει, που χορεύεται mambo. Ποια είναι;

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.438

Όχι βρε, αυτό είναι άλλο και είναι κούμπια, εγώ μιλάω για το άσμα των Santa Esmeralda, αλλά διασκευασμένο σε μάμπο.

Reaction score
8

αυτο που ττραγουδησαν οι Santa Esmeralda ηταν διασκευη του Eres Mi Todo που μαλλον ηταν του Leroy Gomez χωρις να ειμαι σιγουρος - ηταν ενα τραγουδι θρησκευτικο με θεμα τον Χριστο.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
141.900

Don't Let Me Be Misunderstood

η καλύτερη εκτέλεση (και νομίζω πως είναι και η πρώτη εκτέλεση του τραγουδιού - διορθώστε με αν κάνω λάθος) είναι από τους...

ANIMALS

http://www.youtube.com/watch?v=d2FT4FprxDg

Γνωστό το κομμάτι έγινε πιστεύω από Joe Cocker και Santa Esmeralda, και μου αρέσουν και τα δυό, αλλά ...ANIMALS ρούλζζζζζζζζζζ....

Reaction score
8

Οχι Κωστα πριν τους Ανιμαλς το ειχε πει η Νινα Σιμον και μαλιστα εγινε εξαλη και πηγε και εκανε φασαρια στον Ερικ Μπαρντον οταν το εβαλαν στον δισκο τους χωρις να την ρωτησουν.

Reaction score
8

“Don't let me be Misunderstood”

Single by Nina Simone
Album Broadway, Blues, Ballads
Released 1964
Recorded New York City
Genre Soul, Jazz
Label Philips Records
Writer Bennie Benjamin, Gloria Caldwell, Sol Marcus

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
141.900

α, μάλιστα. Ε, της ηλικίας σου είναι αυτά γι'αυτό και τα ξέρεις....:137::137::137:

πάντως και της σιμόν η εκτέλεση είναι κορυφή. Τώρα που έμαθα ότι ήταν και η πρώτη, την εκτίμησα ακόμα περισσότερο.

Οι άνιμαλς όμως εξακολουθούν να μου αρέσουν πολύ περισσότερο.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.961

Don't Let Me Be Misunderstood

η καλύτερη εκτέλεση (και νομίζω πως είναι και η πρώτη εκτέλεση του τραγουδιού - διορθώστε με αν κάνω λάθος) είναι από τους...

ANIMALS

http://www.youtube.com/watch?v=d2FT4FprxDg

Γνωστό το κομμάτι έγινε πιστεύω από Joe Cocker και Santa Esmeralda, και μου αρέσουν και τα δυό, αλλά ...ANIMALS ρούλζζζζζζζζζζ....
Αυθεντική εκτέλεση από τη Νίνα Σιμόν στη Philips το 1964 χωρίς επιτυχία στα τσαρτ.Οι Animals με τον Eric Burdon λίγο αργότερα το διασκευάζουν κάνοντας επιτυχία στο Βρεττανικό τσαρτ. Ειρωνικά,αυτό συνετέλεσε στο έναυσμα του ενδιαφέροντος γιά τη Νίνα,αφού αρκετοί θεώρησαν τη διασκευή κατώτερη.
Στο ηχοσύστημα κερδίζει η Νίνα.Κατά το σιγοτραγούδισμα όμως έρχεται πάντα ο Έρικ στο μυαλό...

Reaction score
8

α, μάλιστα. Ε, της ηλικίας σου είναι αυτά γι'αυτό και τα ξέρεις....
ουυυυυυ, αφου οι αναμνησεις μου θα περιγραφονται στο καινουργιο βιβλιο, ημουν κι εγω εκει

Reaction score
8

Ηειρωνια ειναι οτι ο Μπαρντον και οι υπολοιποι Ανιμαλς δεν πηραν δεκαρα απο τα δικαιωματα του δισκου τους THE HOUSE OF THE RISING SUN -κι αυτο κλεμμενο, παλιο παραδοσιακο τραγουδι, κι ο λογος ηταν οτι στην δισκογραφικη εταιρια, οταν εφτιαχναν τα συμβολαια για τα δικαιωματα, ο υπαλληλος βαριοταν να γραψει τα ονοματα ολων και ειπε ενα ονομα μονο πεστε παιδια. Ετσι εδωσαν το ονομα του τυπου που επαιζε πιανοργανο και αυτος μετα απο εναν καυγα τους εφυγε και απο τοτε δεν τους εδωσε ουτε μια δεκαρα απο τα δικαιωματα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.072
Members
38.407
Νεότερο μέλος
wolf23