CARY SLP-05 preamp

Reaction score
3.171
Απάντηση: CARY SLP-05 preamp

Ο SLP-05 επιπλέον διαθέτει balanced εισόδους & εξόδους.
Πάντως, οι μετρήσεις σε ενισχυτές λυχνίες δεν έχουν και πολύ νόημα, εκτός κι αν έχεις σκοπό να αποδείξεις στους μαθητές σου πως είναι δυνατόν σήμερα ο φτηνότερος solid state τελεστικός του κόσμου ως προενισχυτής να παρέχει 100 φορες χαμηλότερη αρμονική παραμόρφωση από έναν λαμπάτο προενισχυτή.

Reaction score
1.788

Bλασση, γενικα οι γκουρου ορκισμενοι λαμπακηδες, κανουν πολυ κεφι την 6sn7 που εχει ο προ της CARY. Εμενα προσωπικα αυτη η λυχνια δεν μου κανει κατι!!!!!!!! Αυτες που εχει τωρα ο προ σου καποιοι τις κατηγορουν οτι εχουν solid state ηχο! εννοωντας οτι ειναι πολυ διαφανες με σωστα ακρα! Κατα την γνωμη μου μονο με δοκιμη!!

Reaction score
0
Το μόνο που έχω να πω είναι οτι αν ο θεούλης (και της μουσικής) που μας έπλασε όλους
ειχε σχέση τις μετρήσεις ...που ψάχνουμαι
αντί γιά αυτιά θα μας είχε δώσει παλμογράφο
πράγμα που δεν το έκανε....
Το συμπέρασμα δικό σου

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.449

Συμπέρασμα λοιπόν, οι πράσινες πιπεριές ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ...

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.980
Το μόνο που έχω να πω είναι οτι αν ο θεούλης (και της μουσικής) που μας έπλασε όλους ειχε σχέση με τις μετρήσεις,αντί γιά αυτιά θα μας είχε δώσει παλμογράφο πράγμα που δεν το έκανε...Το συμπέρασμα δικό σου
Αφού οι αισθητήρες μέσω των οποίων συλλαμβάνουμε την ηχητική ενέργεια(τα αυτάκια μας δηλαδή:612:) αποτελούν μετρητικό σύστημα!

D

Deleted member 23222

Guest
Απάντηση: Re: CARY SLP-05 preamp

Αφού οι αισθητήρες μέσω των οποίων συλλαμβάνουμε την ηχητική ενέργεια(τα αυτάκια μας δηλαδή:612:) αποτελούν μετρητικό σύστημα!
Aτελές ενίοτε!!

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.980
Re: Απάντηση: Re: CARY SLP-05 preamp

Aτελές ενίοτε!!
http://www.measurement-testing.com/Electronic-Test-Instruments-5.html
Τα αυτιά ως κύριοι αισθητήρες του ακουστικού συστήματος είναι εξελιγμένα με σκοπό την τέλεια προσαρμογή του ανθρώπου στο φυσικό του περιβάλλον.Το χρονικό διάστημα ανάπτυξης συστημάτων ηχητικής αναπαραγωγής αντιστοιχεί σ'ένα πολύ μικρό ποσοστό επί του συνόλου των χιλιετιών ανθρώπινης εξέλιξης.
Η απαντώμενη ανομοιομορφία ακουστικών προτιμήσεων ανάμεσα σε διαφορετικές ομάδες πληθυσμού δεν είναι επακόλουθο ΄΄ατέλειας΄΄.Είναι εκδήλωση της προαπαιτούμενης ποικιλομορφίας στο υπόστρωμα γιά την ατέρμονη εφαρμογή της διαδικασίας εξέλιξης.

Κατά τ'άλλα,οι διαμάχες αναλογικών-ψηφιακών και στερεάς κατάστασης-λυχνιών αφήνουν ασυγκίνητους τους παλμογράφους,ακριβώς επειδή οι χαϊενδικές νευρώσεις δεν αφορούν το τί ακριβώς διεγείρει περισσότερο το εκάστοτε ζεύγος αυτιών αλλά το πόση σιγουριά γεννούν γι αυτό τα επηρεαζόμενα από αλλότρια ερεθίσματα κέντρα επεξεργασίας του εγκεφάλου.

Reaction score
8

Δεν ξερω τι λενε οι μετρησεις , οι ακουστικες εμπειριες στο συστημα μου με αφησαν αφωνο !
καταπληκτικος προενυσχητης για μενα οτι καλυτερο εχω ακουσει.
Οι μετρησεις μπορει να τον αδικουν αλλα εγω δεν ακουω μετηρησεις ... ακουω μουσικη και η μουσικη ρεη με απιστευτες χροιες και τεραστιο σωμα οδηγωντας ολους τους τελικους καταπληκτικα!
Συστηνεται ανεπιφυλακτα!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.097
Members
38.408
Νεότερο μέλος
kalelakos