CASTLE RICHMOND 7i-MAGNAT 210 MONITOR CENTER

Reaction score
2.429
CASTLE RICHMOND 7i (ROSEWOOD)
Πραγματικα καινουργια σε αριστη κατασταση απαιχτα αστρωτα (20-25 ωρες) στην αρχικη τους συσκευασια,με τις βασεις τους και τα manual τους.
500 ευρω και τα μεταφορικα δικα μου.

CASTLE.jpg
MAGNAT 210 MONITOR CENTER (CHERRY)
Κεντρικο ηχειακι οικονομικο ζητημα αν εχω δει πεντε ταινιες πωλειται λογω αλλαγης σε δικαναλο συστημα.
35 ευρω και τα μεταφορικα δικα μου
magnat-monitor-center-210-cherry_iph3w0379250.jpg

Βρισκομαι Καλαματα και αν ειστε καπου στην Πελοποννησο μπορω να τα ,μεταφερω κι εγω ο ιδιος διοτι ταξιδευω.Για οπουδηποτε αλλου κατοπιν συνεννοησης μπορω να τα στειλω με δικα μου εξοδα.

Για οποιαδηποτε απορια μην διστασετε να με ενοχλησετε στο 6945260552.

Reaction score
2.429
Και δυο φωτο απο τα ηχεια
Η τιμη εαν υπαρχει πραγματικο ενδιαφερον ειναι συζητησιμη

IMGP3146.jpg IMGP3147.jpg

Reaction score
2.429
Δωρο μαζι με τα ηχεια και 1 ζευγαρι 2 μετρων καλωδια QED ANNIVERSARY XT τερματισμενα (AIRLOCK)

QED-Silver-Anniversary-XT1.jpg

Reaction score
2.429
Λοιπον επειδη εχω βρει κι εγω κατι να ψωνισω και δεν θελω να το χασω για σημερα και αυριο ΜΟΝΟ τελικη τιμη 390 ευρω και παλι τα μεταφορικα απο μενα τα οποια ειναι στην ξεφτιλα 40-50 ευρω.

Σημειωση το κεντρικο Magnat εφυγε και ταξιδευει για Θεσσαλονικη!

Reaction score
2.429
Συγγνωμη παιδια αλλα απευθυνομαι σε καποιους που προσπαθουν να τα παρουν τζαμπα.
Εαν δεν υπαρχει σκοπος αγορας σας παρακαλω να μην στελνετε μηνυματα του τυπου εχω 200-300 κλπ,η ανταλλασσω και θελω και χρηματα απο πανω.
Ανταλλαγες δεν με ενδιαφερουν,η τιμη ειναι παρα πολυ καλη με αρχικη τιμη 1150 αν θυμαμαι καλα ειναι πραγματικα τσαμπα τα ηχεια και ειναι εντελως καινουργια 20-25 ωρες το ξαναλεω εχουν μπει στα κουτια τους και ειναι σφραγισμενα.
Για σημερα αυτη η τιμη ισχυει παρακατω ουτε ευρω και να υπενθυμισω οτι κλασσικα στις αγοραπωλησιες τα μεταφορικα ειναι του αγοραστη,εδω ομως τα προσφερω εγω.
Ειλικρινα προτιμω να τα πεταξω στο τζακι για προσαναμα (κι εχω μεγαλο τζακι)

Φιλικα Γιαννης

Reaction score
2.429
Ανταλλαγη και με υπολογιστη (μονο tower) αξιας 150-200 ευρω.
Eννοειται συν διαφορα χρηματων.
Η τελικη τιμη ειναι 400 ευρω + 20 μεταφορικα για Αθηνα (μεταφορικη)
Για την υπολοιπη Ελλαδα κατοπιν συνεννοησης.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.008
Members
38.524
Νεότερο μέλος
seos