CAV MDX-III

Reaction score
11
Απάντηση: CAV MDX-III

Και εδώ στην σειρά οι τρεις "πρωταγωνιστές" της ιστορίας κατά σειρά:

μικρό εργοστασιακό pad, έξτρα pad, "ποτήρι":

:107:

Reaction score
11

Και επειδή από τις φωτό δεν διακρίνεται ότι το εργοστασιακό pad είναι ακατάλληλο, και μπορεί να αναρωτιέστε, βάλτε στον λογαριασμό ότι οι θέσεις των ποτηριών του sub, δεν ταιριάζουν με απόλυτη ακρίβεια με τις αποστάσεις που έχουν τα ποδαράκια-ακίδες των δορυφόρων!

Εαν υπήρχε η απαιτούμενη ακρίβεια τότε τα pad θα ήταν o.k..

Reaction score
11

Αγγίζοντας τώρα τις καμπίνες sub-δορυφόρου την ώρα που παίζουν, έχεις άμεση απόδειξη του απόλυτου decoupling που έχει επιτευχθεί: ενώ πρώτα και οι δύο καμπίνες "έπαιζαν" ακριβώς στον ίδιο ρυθμό, τώρα άλλα παίζει η μία και τελείως διαφορετικά και σε άλλη χρονική στιγμή, παίζει η άλλη! Υπέροχη αίσθηση!

Τα περί αποδόσεως ήχου κ.τ.λπ., μην τα περιμένετε! Μου έχουν τελειώσει!

Πάντως το "patafix" το κατάργησα από ψευδοphaseplug, έκοβε και το "ξύρισμα" που πρέπει να κάνουν τα πνευστά.

'Εχασα και 1 € + 1 € που κάνει ο νέος "εξοπλισμός", τέτοιες εποχές...

Reaction score
498
Έχεις σκεφτεί ποτέ να κάνεις ένα blog για τα CAV στα αγγλικά?Για να μπορούν και οι φίλοι του εξωτερικού που έχουν πόρωση με τα συγκεκριμένα ηχεία να πάρουν ιδέες και να ανταλλάζετε τις απόψεις σας?Το προτείνω αυτό γιατί δεν νομίζω να το έχει επιχειρήσει κανείς και είναι κρίμα τόσο πάθος να χαραμίζεται και να περιορίζεται στον Ελλαδικό χώρο..:120:..

Reaction score
11
Απάντηση: Re: CAV MDX-III

Έχεις σκεφτεί ποτέ να κάνεις ένα blog για τα CAV στα αγγλικά?Για να μπορούν και οι φίλοι του εξωτερικού που έχουν πόρωση με τα συγκεκριμένα ηχεία να πάρουν ιδέες και να ανταλλάζετε τις απόψεις σας?Το προτείνω αυτό γιατί δεν νομίζω να το έχει επιχειρήσει κανείς και είναι κρίμα τόσο πάθος να χαραμίζεται και να περιορίζεται στον Ελλαδικό χώρο..:120:..
Σε ευχαριστώ για την θετική σου πρόταση.

Reaction score
1

Τα περί αποδόσεως ήχου κ.τ.λπ., μην τα περιμένετε! Μου έχουν τελειώσει!
Χάλασες και εσύ.. και εγώ που περίμενα μια ξεκαρδιστική περιγραφή για την απόδοση.. :108: Πάντως αυτό που έκανες δίνει μια καλή απάντηση στο αν "η μοντιφιά είναι.. αρρώστια" .. μπορεί να είναι και η γιατρειά..

Ωραίος φίλε μου, αν και πρέπει να ξαναπαραπονεθώ για το ότι λείπουν οι ξεκαρδιστικές περιγραφές..

Reaction score
11

Χάλασες και εσύ.. και εγώ που περίμενα μια ξεκαρδιστική περιγραφή για την απόδοση.. :108: Πάντως αυτό που έκανες δίνει μια καλή απάντηση στο αν "η μοντιφιά είναι.. αρρώστια" .. μπορεί να είναι και η γιατρειά..

Ωραίος φίλε μου, αν και πρέπει να ξαναπαραπονεθώ για το ότι λείπουν οι ξεκαρδιστικές περιγραφές..
Φίλε μου εγώ ακόμα μαθαίνω πως γίνεται το σπληνάντερο!

Για ξεκαρδιστικές περιγραφές και, πολύ προσεγμένους, ξεκαρδισμούς γενικότερα, σε παραπέμπω στον μάξιμο γκουρού του είδους:

Eγώ θα μπορούσα να σου προσφέρω κάτι λίγο πιο χαλαρωτικό: Λάμπα Sunfire, Cav md-ex3, σκυλούκος: (Kλικ επάνω στην εικόνα για βιντεάκι!).

[/URL][/IMG]

Reaction score
11

To λοιπόν!

Αναδιφώντας το νήμα αυτό, "ανακάλυψα" πως έχω ποστάρει μόνο αποσπάσματα από τα review που διαθέτω!

Επειδή εξελίχτηκε και σαν αφιέρωμα, τα βάζω ολόκληρα για λόγους σωστής ενημέρωσης.

1)Από "ΗΧΟ":

2)Aπό "DIGITAL VISION":

Reaction score
11

3)"PHOTO DISCOUNT":

Kαμπύλη απόκρισης-Εμπέδηση:

Ελπίζω να μην έχω παραλείψεις...

Reaction score
7.038

Όμορφα, ας συνεχίσουμε εδώ την κουβέντα.
Σε έχουν δυσκολέψει στην τοποθέτηση κοντά σε τοίχους?
Εγώ τα δικά μου (άλλα ηχεία αλλά με τρύπα πίσω) τα έχω σχετικά λίγο πνιγμένα από θέμα τοίχου και μέχρι να βρεις άκρη
με το μπάσο σε σχετικά μεγάλες εντάσεις είναι λίγο θεματάκι.
(Με συγχωρείς που ρωτάω αλλά σε πρώτη φάση
δεν υπάρχει περίπτωση να διαβάσω όλες αυτές τις σελίδες:114:)
Ευχαριστώ.

Reaction score
11

Όμορφα, ας συνεχίσουμε εδώ την κουβέντα.
Σε έχουν δυσκολέψει στην τοποθέτηση κοντά σε τοίχους?
Εγώ τα δικά μου (άλλα ηχεία αλλά με τρύπα πίσω) τα έχω σχετικά λίγο πνιγμένα από θέμα τοίχου και μέχρι να βρεις άκρη
με το μπάσο σε σχετικά μεγάλες εντάσεις είναι λίγο θεματάκι.
(Με συγχωρείς που ρωτάω αλλά σε πρώτη φάση
δεν υπάρχει περίπτωση να διαβάσω όλες αυτές τις σελίδες:114:)
Ευχαριστώ.
Έχω περάσει από πολλές φάσεις ως προς την τοποθέτηση.

Δοκίμασα και να κολλάει το ηχείο στον πίσω τοίχο η να είναι σε 50 cm απόσταση.

Τελικά το καλύτερο αποτέλεσμα το πήρα ακολουθώντας το ελάχιστο όριο που δίνει η CAV, στα 20 cm από την πίσω όψη του sub.

Reaction score
7.038

Έχω περάσει από πολλές φάσεις ως προς την τοποθέτηση.

Δοκίμασα και να κολλάει το ηχείο στον πίσω τοίχο η να είναι σε 50 cm απόσταση.

Τελικά το καλύτερο αποτέλεσμα το πήρα ακολουθώντας το ελάχιστο όριο που δίνει η CAV, στα 20 cm από την πίσω όψη του sub.

Όλοι τα ίδια τραβάμε γμτ!!:114:
Εγώ στο επόμενο απντέιτ μάλλον θα πάω σε λύση
κλειστής καμπίνας και μάλλον σε κατάσταση diy:126:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.864
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef