CAV

Reaction score
0
Βλέπω συχνά διαφημίσεις των ενισχυτών της Κινέζικης CAV, και έχουν δημοσιευτεί παλαιότερα και test σε περιοδικά που ήταν αρκετά θετικά. Τους έχω δει σε εκθέσεις και έχω ακούσει για λίγο τόσο τον Α-10 (stereo), όσο και τον Α-8 (5.1), με τα δικά τους ηχεία, (MD I, MD II). Τα ηχεία δεν μου άρεσαν. Δεν μπόρεσα να βγάλω συμπεράσματα για τους ενισχυτές. Επειδή έπεσα σε κάποιον Α-8Μ ουσιαστικά καινούριο, σε πολύ καλή τιμή, θα ήθελα τη γνώμη όσων τους έχουν ακούσει σε συνδυασμό με κάποια άλλα πιο αναλυτικά ηχεία, ή αν υπάρχουν πληροφορίες για την αξιοπιστία τους. Υπόψιν, ότι γνωρίζω τους περιορισμούς του video κυκλώματος του ενισχυτή, και ότι με ενδιαφέρει περισσότερο το ηχητικό μέρος. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον....

Reaction score
50
Πριν 2-3 χρόνια είχα ακούσει τον Α-8 (ή όποιον πολυκάναλο έβγαζε η CAV εκείνο τον καιρό) σε συνδυασμό με τα Dali Suite 2.8. Το αποτέλεσμα σε στέρεο ήταν πάρα πολύ καλό (για μένα), πάντα δεδομένης της οικονομικής τους κατηγορίας. Αν σ' ενδιαφέρει κυρίως το ηχητικό μέρος πιστεύω πως θα έπρεπε να τον κοιτάξεις σοβαρά. Τώρα βέβαια τι λέει σε απόδοση DD/DTS υλικού δε γνωρίζω...

Reaction score
8
Εγώ είχα τον Α8Μ με τα Dali Suite 2.8.Δεν είχα και δεν έχω ξανακούσει καλύτερο ήχο σε αυτή τη κατηγορία τιμής.Ομως έχει κάποια προβληματάκια.Κάποια στιγμή οι ψηφιακές έξοδοι (2 οπτικές και 1 coaxial) έπαψαν να λειτουργούν.Στην αντιπροσωπεία μου αντικατέστησαν τον ενισχυτή.Μετά απο 2 μήνες κάηκε η έξοδος του πίσω κεντρικού και μαζί και το αντίστοιχο ηχείο μου.Ο ενισχυτής επισκευάστηκε.Οι πυκνωτές εκτονώνονται στις αλλαγές καναλιών και στο σβήσιμο με αποτέλεσμα να απενεργοποιώ το sub πριν τον κλείσω γιατί μου γκρέμιζε το σπίτι.Αυτά..

Reaction score
0
Απάντηση: CAV

Ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις σας. Αλλά μου δημιουργήθηκε μια απορία σε σχέση με το 2ο σχόλιο. Τι εννοείς με τη φράση:( Οι πυκνωτές εκτονώνονται στις αλλαγές καναλιών και στο σβήσιμο); Αντιλαμβάνομαι σωστά ότι δεν υπάρχει κάποιο φίλτρο που να απορροφάει τους θορύβους που δημιουργούνται από σπινθήρες στις επαφές κάποιων ρελέ ή διακοπτών; Συνέβαινε μόνο στο sub, ή το άκουγες και στα υπόλοιπα ηχεία; Αν το άκουγες μόνο στο sub, μήπως το πρόβλημα το είχε εκείνο;

Reaction score
8
στις αλλαγές καναλιών τον άκουγα σε όλα τα ηχεία.Στο σβήσιμο του γενικού διακόπτη απο πίσω , το sub κούναγε το σπίτι.Τι να σου πω.Προφανώς οι κινεζοι δεν έχουν προνοήσει.Πάντως στο άνοιγμα άκουγόταν ρελε να ανοίγει και μετα έπερναν ρεύμα τα ηχεία

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.326
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent