- Reaction score
- 142.298
Απάντηση: cd εως 2000 ευρω
άμα δε "ξέρεις" μάστορε, πλερώνεις, ή αλλάζεις χόμπι!
άμα δε "ξέρεις" μάστορε, πλερώνεις, ή αλλάζεις χόμπι!
μακις μην μασας... ειπαμε υπαρχουν 2 αποψεις...απλα δεν γουσταρω το pc ...
οποτε πλερωνω !
τουλαχιστον δεν κολλαει ποτε ...
ασε που θελει μονο ενα καλωδιο !
τιποτα πλεον δεν κανει λαθη... αλλου ειναι το θεμα....Κύριοι έχω μιά απορία.
Απ την στιγμή που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κάτι που ''διαβάζει'' χωρίς λάθη(σκληρός δίσκος) γιατί να επιλέξουμε κάτι που κάνει λάθη(transport)?
Καταλαβαίνω την δυσκολία/δυσχέρια αρκετών με τους υπολογιστές,αλλά υπάρχει και άλλος λόγος?
Να το πω και αυτοκινητιστικά:
Γιατί να έχουμε ανάρτηση με φύλλα σούστας,αντί με ψαλίδια?
Στα φανερά η Minerva είναι καλύτερη. Στα τυφλά δεν εγγυώμαι για τίποτα...μακις μην μασας... ειπαμε υπαρχουν 2 αποψεις...
απλως οι κωστηδες τα πιστευουν βαθια και τα υποστηριζουν αυτα που λενε με θερμη... ειναι και λιγο ΕΚμηδενιστες οπως ειδα να τους κατηγορουν αλλου, οπου μαλιστα ο κογιας θεωρει πως σε blind test δεν υπαρχουν διαφορες μεταξυ weiss Minerva και benchmark.
για αυτο σε λεω παρε το πλαυερ τωρα και σε 2 χρονακια που θα φτηνινουν τα ντακ χαι ρεσ θα παρεις και τετοιο..
Θα σε τυφλώσω ρε Πολύφημε για νάσαι πια ήσυχος οτι δεν γελιέσαι.Στα φανερά η Minerva είναι καλύτερη. Στα τυφλά δεν εγγυώμαι για τίποτα...
μερα,ωρα,τοπος και τι χανεις...Με 350 ευρω αγοραζεις το dac magic. Βαλε διπλα του οποιο σιντι πλαυερ θελεις μεχρι 2.500 ευρω και ελα μετα να το σηζυτησουμε.
τρυπα? ποια τρυπα? αφου στη Σουηδια λενε οτι δεν υπαρχει καλυτερο... μην ακους τι λεει ο καθε κουφος...Νταξ, στα φανερά ο Bench έχει τρύπα στα μεσοχαμηλά, (εκεί που κλάνει το μπαρμπούνι). Γνωστό αυτό. :114:
Καλή φάση.εμενα μου αρεσει να ακουω ενα εργο να διαβαζω για αυτο να το ξανακουω και μετα να πηγαινω σε κατι παρεμφερες.αυτος ο τροπος ακροασης δεν εχει σημασια εαν εχεις 1000τερα γεματα, εσυ θες τα 2-3δισκακια που επελεξες για σημερα.
Ε, μα κι εσύ που πας με Apple?! :136:ολο ετσι λες οτι δεν απαντας και ολο μου τα λες τελικα χιχι...
δεν ειπα βρε οτι δεν γινεται αυτο με το πισι, απλως θελω να εστιασω σε εναν αλλο τροπο ακροασης.
και για να μην νομιζεις οτι ειμαι πισω να σου πω οτι ακουω απο itunes σε ιμακ συνδεδεμενο με apogee duet, ipod σε wadia itransport αλλα και ενα απλο τρανσπορτ που σπιναρει σιντια και τροφοδωτει ενα dac παλιας κοπης... αρα οι επιλογες μου γινονται μετα απο δοκιμη, εμπειριες, λαθη και "παμε ξανα απ την αρχη" (αυτο ακουω τωρα ριτα αντονωπουλου θανος μικρουτσικος)