Cd player Denon dcd 510ae χαρίζεται.

Reaction score
45
Εύχομαι καλή χρονιά με πάρα πολύ καλή τύχη σε όλους.
Χαρίζεται το cd player του τίτλου σε παρὰ πολύ καλή κατάσταση με το control του.
Θα ήθελα να το δώσω σε κάποιον που πραγματικά θα το χρησιμοποιήσει και όχι να το μεταπωλήσει.
Μοναδική προϋπόθεση να γίνει η παραλαβή από τον Βύρωνα Αττικής Τ.Κ. 16231
Σε περίπτωση που υπάρξει πάνω από ένας ενδιαφερόμενος θα γίνει κλήρωση, της οποίας το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί στο τέλος της εβδομάδας.

Reaction score
9.005
Πολλά συγχαρητήρια για τη κίνηση σου, όντως να τα πάρει όποιος το έχει ανάγκη !!!

Reaction score
2
Καλησπέρα και από μένα, και καλή Χρονιά.
Δεν είμαι ιδιαίτερα ενεργός στις συζητήσεις και δε συνηθίζω να δηλώνω ενδιαφέρον σε όσα χαρίζονται παρόλα αυτά το συγκεκριμένο μηχάνημα θα μου ήταν απίστευτα χρήσιμο και μιας κ έχω τον ενισχυτή σε ίδιο σπανιο πλεον χρυσο χρώμα δηλώνω ενδιαφέρον.
Καλή επιτυχία σε όλους.
Καλησπέρα και από μένα, και καλή Χρονιά.
Δεν είμαι ιδιαίτερα ενεργός στις συζητήσεις και δε συνηθίζω να δηλώνω ενδιαφέρον σε όσα χαρίζονται παρόλα αυτά το συγκεκριμένο μηχάνημα θα μου ήταν απίστευτα χρήσιμο και μιας κ έχω τον ενισχυτή σε ίδιο σπανιο πλεον χρυσο χρώμα δηλώνω ενδιαφέρον.
Καλή επιτυχία σε όλους.
Ορθή Επανάληψη
Επειδή παρατήρησα ότι βγαίνει και σε μαύρο. Εάν είναι το μαύρο είμαι εκτός. Ευχαριστώ πολύ σε κάθε περίπτωση!

Reaction score
14
Καλησπέρα σας.
Χρόνια Πολλά με υγεία και ευτυχία ο Καινούργιος Χρόνος. Συγχαρητήρια για την κίνηση σας. Εκδηλώνω το ενδιαφέρον μου. Ευχαριστώ.

Reaction score
3
Συγχαρητήρια για τη κίνηση. Από τις λίγες. Με ενδιαφέρει εννοείται. Ευχαριστώ

toulou

Δικαναλίδης
Reaction score
2.147
Ωπ ! Αυτό με ενδιαφέρει.

Καλή χρονιά και ο,τι ποθείς

Reaction score
6
Καλή χρονιά καί πολλά συγχαρητήριά για την κίνηση. Θα με ενδιέφερε και μένα μιας και το pioneer τα έπαιξε πριν λίγες εβδομάδες. Ευχαριστώ πολύ.

c.spathi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
68
Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους!
Το συγκεκριμένο με ενδιαφέρει και μένα!
Συγχαρητήρια για την κίνησή σου αυτή!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.055
Members