cd r δισκακια....τα φωτα σας!!!!!

Reaction score
5
Βεβαια ολα αυτα προυποθετουν Scsi recorders και ταχυτητα εγγραφης αυστηρα στο 1Χ.
Ο φιλος μας ομως, μαλλον τα θελει για το Πιονερακι.!!!
Αφού πω στον Βλάση κι εγώ τα T.Y. θα ήθελα τώρα να σκαλίσω λίγο την παραπάνω πρόταση.

Για ποιον λόγο 1X και scsi;

Reaction score
1.685
Γιατι αν μιλαμε για "σωστο" αντιγραφο μιλαμε για ταχυτητα εγγραφης 1Χ αποκλειστικα, ακομα και με 2Χ εχουν παρατηρηθει διαφορες ιδιαιτερα στην "ακριβεια" του χαμηλου . Κι αμα μιλαμε για αντιγραφο σε PC τα μονα recorders που γραφουν σε 1Χ ειναι τα scsi και καποια παλαιοτερα Plextor IDE ( σπανια κομματια ).

Reaction score
0
Για να ειμαι απολυτως ακριβης θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι στο δικο μου cdr Μαραντζ 631pro ,τα prοfessional της Tayo yuden κατα 95% δεν τα αναγνωριζει.
Τα Thats της ιδιας εταιρειας δεν εχουν κανενα προβλημα και παιζουν αριστα.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Αυτή τη σειρά της ΤΥ την έχετε δει πουθενά;
Όσο και αν έψαξα υπάρχει μόνο στο Ιαπωνικό site.
Η σειρά περιλαμβάνει CD-R, CD-Audio και DVD-R ειδικά για mastering.

Σε αυτό το Ιαπωνικό e-shop έχει εκτός από τα TY-That’s και ένα Mitsubishi.

Reaction score
47
Το κακο με τα Tayo yuden ειναι οτι δεν υπαρχουν printable, ετσι χρησιμοποιω tdk.
Εχω δοκιμασει καμμια 20αρια mofi αλλα ειναι πανακριβα.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

Reaction score
6
Εγώ που είμαι η "χαρά της αντιγραφής" και έχω χρησιμοποιήσει διάφορα θα προτείνω τα ΤDK.

Αυτά μέχρι στιγμής μου έχουν βγει τα καλύτερα.

Reaction score
1
Έχω δοκιμάσει πολλά δισκάκια για εγγραφές σε PC, τα καλύτερα αποτελέσματα τα έχω πάρει σε CD prοfessional της Tayo yuden και εξωτερικό CD writer της Yamaha με σύνδεση USB και σε ταχύτητα φυσικά 1x.

Reaction score
655
Απάντηση: cd r δισκακια....τα φωτα σας!!!!!

στο itunes όταν γράφεις 2x
είναι στην πράξη περίπου 9-10x
δηλ. τα 66 λεπτά γράφονται σε 7 λεπτά!...

Reaction score
1
Κι αμα μιλαμε για αντιγραφο σε PC τα μονα recorders που γραφουν σε 1Χ ειναι τα scsi και καποια παλαιοτερα Plextor IDE ( σπανια κομματια ).
Και πραγματικά έχω ένα 4άρι Plextor SCSI με Caddy, δεν γράφει επανεγγράψιμα, και από το 1998 μέχρι και το 2002 έγραψε σίγουρα πάνω από 3000 δισκάκια με 4x ταχύτητα πάντα χωρίς καμία αποτυχία, με εξαίρεση τα buffer under run... τότε δεν υπήρχε buffer under run proof... Τι εποχές μου θύμισες τώρα... παίζαμε με το jitter στα Plextools να δούμε αν έχει διαφορά στον ήχο (αυτά με αλλαγή του jitter γραφόταν μόνο με 1x)...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.175
Members
38.422
Νεότερο μέλος
dimkkk