Most visitors online was 3118 , on 23 Apr 2025
Τελικά μετά απο μεγάλο διάστημα αναζήτησης κτλ, είμαι σε αναμονή του Cherokee 3.7 Sport απο μέρα σε μέρα.
τι μπορώ να κάνω με τον ήχο? Εννοώ χωρίς να διαλυθούν τα πάντα κατ'αρχήν και φυσικά να μπορώ να παίζω mp3...
Α! το θέλω και σχετικά φτηνό...
Θα σου πρότεινα το εξής: Συγκέντρωσε γύρω στα 1000+ €.Τελικά μετά απο μεγάλο διάστημα αναζήτησης κτλ, είμαι σε αναμονή του Cherokee 3.7 Sport απο μέρα σε μέρα.
τι μπορώ να κάνω με τον ήχο? Εννοώ χωρίς να διαλυθούν τα πάντα κατ'αρχήν και φυσικά να μπορώ να παίζω mp3...
Α! το θέλω και σχετικά φτηνό...
Δυστυχώς δεν είχα τότε τον χρόνο να ασχοληθώ διεξοδικά με το θέμα του ήχου στο νέο σου αυτοκίνητο.Tα ερωτήματα τώρα:
α. ενναλακτική σύσταση για 2κάναλο ή 4κάναλο ενισχυτή
β. αξίζει τον κόπο να μπούν ηχεία και πίσω, ή καλύτερα ένα λίγο καλύτερο set μπροστά (πχ SPS-17LS) και απενεργοποίηση των πίσω ηχείων για να μην "ενοχλούν"?
γ. Πιστεύετε ότι ο ενισχυτής είναι απαραίτητος?
δ. Τι προτάσεις/συνδιασμοί προτείνονται για το καλύτερο αποτέλεσμα?
Τα κόστη θεωρώ ότι πρέπει να μείνουν προσιτά. πχ με τον συνδιασμό της Alpine (ενδεικτικά) το σετ ενισχυτή ηχείου για 2/4 αντίστοιχα είναι 460/660 € τα οποία θεωρώ πολλά χρήματα.
Ευχαριστώ για την υπομονή.
Βάλε τα D-6. Παίζουν και χωρίς ενισχυτή. Και αν στο μέλλον αποφασίσεις να βάλεις, κανένα πρόβλημα. Δεν χρειάζεται να αλλάζεις και τα ηχεία.Φοβερή η απάντηση!!
Ξαναρωτώ λοιπόν! Για τα peerles έχω δει κι εγώ απόψεις που τα θεωρούν καταπληκτικά. Μια άλλη επιλογή που σκεφτόμουνα είναι κάτι σε focal 16.5'' τα οποία θα τα βρώ και πιο εύκολα στη Σαλονίκη. Είχα στο προηγούμενο αυτοκίνητο και ήμουν πολύ ικανοποιημένος με ένα aiwa mp3/cd player.
Χωρίς ενισχυτή, θα παίξουν ηχεία αυτής της κατηγορίας με το alpine ή θεωρείται must?
Βασικά προσπαθώ να κατεβάσω το κόστος. ΠΧ 300€για ηχείο δεν είναι και λίγο αλλά σαν απόλυτο μέγεθος παίζεται! Αλλά τα 800 είναι αρκετά.
Μου αρέσει αυτή η σκέψη!Βάλε τα D-6. Παίζουν και χωρίς ενισχυτή. Και αν στο μέλλον αποφασίσεις να βάλεις, κανένα πρόβλημα. Δεν χρειάζεται να αλλάζεις και τα ηχεία.
Κανένα απο τα δύο δεν σκοπεύω να το αλλάξω. Είτε peerless είτε focal. Απλά τα peerless δεν ξέρω που να τα βρώ εδώ ενώ τα focal τα έχουν 2-3 που γνωρίζω.Τα Focal θα παίξουν και χωρίς ενισχυτή. Σίγουρα. Αλλά δεν θα παίξουν τον καλύτερό τους εαυτό γιατί το ρεύμα από την πηγή δεν είναι αρκετό!!!
Ναι....Μπορείς να τα βάλεις τώρα, με την προοπτική ότι σε κάποιο χρονικό διάστημα αργότερα θα τα "ταίσεις" και από κάποιον ενισχυτή!!!
(άσχετο.....Γιατί? Πιστεύεις ότι τα Peerless θα χρειαστείς να τα αλλάξεις?? Χμμμ..... :roll: )
Προσπάθησε να ακούσεις και τις δύο περιπτώσεις (έστω και χωρίς ενισχυτή.....)![]()