Chesky Launches High-Resolution Download Store

Reaction score
874
Oχι ρε γαμωτο. Λες να βαλω το cd στις αγγελιες, πριν μας παρουν χαμπαρι?:137:
Δεν τη γλιτωνω, θα παω να παρω ενα πικαπ να βρω την ησυχια μου.
Μιχάλη be cool...Έκανες πολύ καλά που επένδυσες σε κορυφαίο cd player τώρα που πεθαίνει το cd...Και με το βινύλιο έτσι έγινε...Μόλις άρχισε να σβήνει ο μαύρος δίσκος (1990-1994) τότε δηλαδή που πέθανε και η μουσική, το πικάπ άρχισε να εκτιμάται και να κορυφώνεται η ποιότητα και η παραγωγή του...Με τα γνωστά σημερινά αποτελέσματα...Αυτά που οι πραγματικοί χαιεντάδες υποστηρίζουν και αποδυκνύουν καθημερινά...Αυτά που και συ με τα ίδια σου αυτιά άκουσες στο Χρήστο(Σκαλ) και στο Γιάννη(Μιχ) και που είχες τη μαγκιά να διαλαλήσεις και να φωνάξεις στα αυτιά των δογματικών...Κι όλα αυτά όντας κάτοχος κορυφαίου ψηφιακού συστήματος....

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Να μη σου πω το άλλο ε; Τώρα ακούω βινύλιο και αυτώνω τα αυτά, να δεις πως το λεν... Α ναι!, τους κάνω ρηβιού. Από τη σειρά Καλησπέρα κ. Έντισον του Γιώργου του Παπαστεφάνου. Άντζελα Κάρι, "Δεν μπορώ να το πιστέψω", των Κ. Σεϊτανίδη και Κ. Κοφινιώτη. Και γαμώ τα ταγκά μιλάμε. Όχι σαν τις κρυοκωλομποσανόβες που ακούν αυτοί οι αμόρφωτοι με τους οποίους καταδέχεσαι να συζητείς. (Πώς φαίνεται πως δεν θα γίνεις ποτέ πραγματικός χαϊεντάς, παλιοκουβανοχορευταρά δανδή, μουααααα, χα, χα!)
Σ' αυτό το... "επιχείρημα" πράγματι, εδώ που τα λέμε, δεν μπορώ να πω τίποτα...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Βρε Νικολάκη μου,άσε αυτή τη καραμέλα ότι το φηφιακό μου είναι παλιό- μας τάπαν κι αλλοι. Η Wadia Digital είναι reference και μάλιστα τα μηχανήματα εκείνης της εποχής... (θέλουν δε θέλουν ορισμένοι...)
Θα σε συμβούλευα να ακούσεις και τίποτα φυσικό live (δηλ. οχι με ενισχυτές και ηχεία...) για να ...'ερθεις στον ίσιο δρόμο...
- http://aca.gr/forum/viewforum.php?f=11
Ο καλός Θεούλης το ηχητικό κύμα το έφτιαξε ΑΝΑΛΟΓΙΚΟ!!!
Και να πει κανείς ότι εσείς οι 2 δεν ακούσατε και δεν συγκρίνατε στο σπίτι μου?
Παραδέξου το για μιά φορά ότι είστε PC fans και όχι music fans
Δεν είναι θέμα αν το πιστεύω εγώ, έτσι είναι και γι΄αυτό όλος ο αναλογικός κόσμος που εγραφε στο φορουμ σας, έχει... ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΙ...
Το μηχανάκι εκείνης της εποχής, το wadia, είναι αρχαίο σήμερα, το ίδιο και η απόδοσή του και αυτό πρέπει να το δεχτείς. Αν δεν το δεχτείς, απλά δεν ασχολείσαι απόλυτα με το κυνήγι της υψηλής πιστότητας και καταλήγουμε στην προηγούμενη κουβέντα μας. Τώρα για το τι πιστεύει ο κόσμος, καλύτερα να μην σου θυμίσω παραδείγματα ανθρώπων που σου τα έχουν πει και μάλιστα χύμα και τσουβαλάτα. Θα μου πεις, τι είναι ένα μέλος της AES μπροστά σε ένα μέλος του ACA... :138:

Για να είμαι ειλικρινής, βλέπω τον αναλογικό κόσμο να μεταναστεύει εις κύριον, μαζί με το βινύλιο. Όχι εγώ δηλαδή, αλλά όλος ο πλανήτης. Τώρα αν δεν μπορεί κανείς να σε πείσει Χρήστο μου, λίγο το κακό. Μπορείς προσωρινά να τους περιθάλψεις, από εμένα έχεις το ελεύθερο. :137:

- Δεν είναι κακό να αγαπάς το βινύλιο, κακό είναι να μην βλέπεις μπροστά σου...

Πάντως αν αλλάξεις γνώμη η προσφορά για free s/w ισχύει. Θα την πατήσουν επιτέλους και τα λαμόγια που αγοράζουν μεταχειρισμένα βινύλια από το εξωτερικό και τα πουλάνε εδώ για χρυσάφι.

...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.475
Να σου πω κάτι ακόμα. Πες του να πάει στο YouTube να δει κανένα βιντεάκι με Zarah Leander, Marlene Dietrich ή Edith Piaff, μπας και ξεστραβωθεί το τούβλο. Το τούβλο...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Να σου πω κάτι ακόμα. Πες του να πάει στο YouTube να δει κανένα βιντεάκι με Zarah Leander, Marlene Dietrich ή Edith Piaff, μπας και ξεστραβωθεί το τούβλο. Το τούβλο...
Ούτε σ΄αυτό το "επιχείρημα" μπορώ να πω κάτι...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Βρε την Chesky που λέγαμε... πόσο θα τα πουλάει ρε παιδιά τα αρχειάκια? :136:

...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Μιχάλη be cool...Έκανες πολύ καλά που επένδυσες σε κορυφαίο cd player τώρα που πεθαίνει το cd...Και με το βινύλιο έτσι έγινε...Μόλις άρχισε να σβήνει ο μαύρος δίσκος (1990-1994) τότε δηλαδή που πέθανε και η μουσική, το πικάπ άρχισε να εκτιμάται και να κορυφώνεται η ποιότητα και η παραγωγή του...Με τα γνωστά σημερινά αποτελέσματα...Αυτά που οι πραγματικοί χαιεντάδες υποστηρίζουν και αποδυκνύουν καθημερινά.......
Δεν αποκλείεται να γίνει κι έτσι αν και δεν το πιστεύω Μανώλη

Απο την μια πλευρά (για μέτρα...)

- red book CD...
- HDCD...
- DVD...
- SACD...
- ξανα μανα red book CD...
- Servers...

και από την άλλη...

Ο ΒΑΣΙΛΗΑΣ (εδώ και 50 χρόνια...)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Άσχετο αλλά μιας και το μαμήσαμε το θεματάκι...
Ρε συ Μάνο, γιατί πέθανε η μουσική το 90 και από τι? :121:

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
...Όχι τίποτε άλλο, να ενημερώσω ας πούμε εκείνον τον μάπα, τον Philip Glass να μην ξαναβγάλει δίσκο. :137:

...

Reaction score
874
...Όχι τίποτε άλλο, να ενημερώσω ας πούμε εκείνον τον μάπα, τον Philip Glass να μην ξαναβγάλει δίσκο. :137:...
Ένας κούκος δε φέρνει την Άνοιξη Νίκο...Αν ψάξεις στη δισκοθήκη σου για πες μου πόσους αντίστοιχους του P.G. θα βρεις???
Και μάλιστα μου ανέφερες κάποιον που το μεγάλο του έργο είναι πριν το 1990..

songs from liquid days...1986
glassworks....1981
1000 airplanes on the roof...1989

ότι βρήκα πρόχειρο στη δισκοθήκη μου...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Δεν καταλαβαίνω γιατί το λες αυτό, άσε που ο Glass έχει απίστευτο έργο μετά το 90 και μάλιστα κατά την άποψή μου καλύτερο...

Μπορώ να σου αναφέρω 1000 συνθέτες του ίδιου, μικρότερου ή μεγαλύτερου βεληνεκούς που είναι εν ζωή και έχουν ακόμη πολλά ψωμιά να φάνε. Και τέλος πάντων, οι νέοι δεν έχουν δικαίωμα να γράψουν αριστουργήματα γιατί δεν μπορούν να τυπώσουν βινύλιο? :111:

- Μα είναι δυνατόν ρε παιδιά να αφορίζετε ακόμη και την μουσική, επειδή δεν βγαίνει πια στο μέσο που αγαπάτε? Και μετά μιλάμε για μουσικόφιλους και όχι για μηχανάκηδες? Τι να πω, περαστικά σας και εύχομαι κάποτε να αλλάξετε γνώμη.

...

Reaction score
874
Δεν καταλαβαίνω γιατί το λες αυτό, άσε που ο Glass έχει απίστευτο έργο μετά το 90 και μάλιστα κατά την άποψή μου καλύτερο...

Μπορώ να σου αναφέρω 1000 συνθέτες του ίδιου, μικρότερου ή μεγαλύτερου βεληνεκούς που είναι εν ζωή και έχουν ακόμη πολλά ψωμιά να φάνε. Και τέλος πάντων, οι νέοι δεν έχουν δικαίωμα να γράψουν αριστουργήματα γιατί δεν μπορούν να τυπώσουν βινύλιο? :111:

- Μα είναι δυνατόν ρε παιδιά να αφορίζετε ακόμη και την μουσική, επειδή δεν βγαίνει πια στο μέσο που αγαπάτε? Και μετά μιλάμε για μουσικόφιλους και όχι για μηχανάκηδες? Τι να πω, περαστικά σας και εύχομαι κάποτε να αλλάξετε γνώμη....
Η καλή μουσική... ξένη-ελληνική-τζαζ-κλασσική-μαύρη-λευκή-σοβαρή-pop-rock κλπ κλπ...τελείωσε στα early 90's...τέλος...χαίρετε...
Σήμερα φυτοζωεί από τις φιλότιμες προσπάθειες των παραπάνω 1000 που ανέφερες...Ακολουθεί τον γενικό σημερινό κανόνα της απαξίωσης...Για πες μου πόσα νέα παιδιά ενδιαφέρονται για καλή μουσική???
Κλαμπάκια...τσίκι τσίκι χαουζάκια, παραλία, Βέρτηδες, καψουρο-μπουζουκο καταστάσεις...Gadget_άκια, mp3, κινητά...τέλος...
Όσο για το σουβέρ(cd)...καλό είναι...Τουλάχιστον βολεύει 'κάποιους' να παίζουνε Θώδη και νησιώτικα κατεβασμένα από το internet στους γάμους και στις δεξιώσεις και να κονομάνε...Νάναι καλά το red book...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Re: Chesky Launches High-Resolution Download Store

Η καλή μουσική... ξένη-ελληνική-τζαζ-κλασσική-μαύρη-λευκή-σοβαρή-pop-rock κλπ κλπ...τελείωσε στα early 90's...τέλος...χαίρετε...
Σήμερα φυτοζωεί από τις φιλότιμες προσπάθειες των παραπάνω 1000 που ανέφερες...Ακολουθεί τον γενικό σημερινό κανόνα της απαξίωσης...Για πες μου πόσα νέα παιδιά ενδιαφέρονται για καλή μουσική???
Κλαμπάκια...τσίκι τσίκι χαουζάκια, παραλία, Βέρτηδες, καψουρο-μπουζουκο καταστάσεις...Gadget_άκια, mp3, κινητά...τέλος...
Όσο για το σουβέρ(cd)...καλό είναι...Τουλάχιστον βολεύει 'κάποιους' να παίζουνε Θώδη και νησιώτικα κατεβασμένα από το internet στους γάμους και στις δεξιώσεις και να κονομάνε...Νάναι καλά το red book...
γούστα είναι αυτά...

Για μένα η καλή ελληνική μουσική τελείωσε στα τέλη της δεκαετίας του '70. Η καλή jazz στην δεκαετία '60, το καλό ροκ όμως εξακολουθεί να υπάρχει. Αλλά είπαμε γούστα είναι αυτά οπότε ας μην κρίνουμε εξ ιδίων τα αλλότρια...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
...
- Μα είναι δυνατόν ρε παιδιά να αφορίζετε ακόμη και την μουσική, επειδή δεν βγαίνει πια στο μέσο που αγαπάτε? Και μετά μιλάμε για μουσικόφιλους και όχι για μηχανάκηδες? Τι να πω, περαστικά σας και εύχομαι κάποτε να αλλάξετε γνώμη...
Νικολάκη, δεν μου αρέσει να επαναλαμβάνομαι.

Το ξέρεις πολύ καλά ότι ΕΣΕΙΣ είστε οι μηχανάκηδες (οι επονομαζόμενοι ντιτζιτοφριντζουλάριοι...) ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ.
Το έχεις παραδεχτεί συμπληρώνοντας ότι δεν είναι κακό - και βέβαια δεν είναι κακό!!!

Είπαμε, ο καθένας κάνει τις επιλογές του...

Πάρε τώρα μερικά links από ακροάσεις μελών του A.C.A. στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ και στο ΘΕΑΤΡΟ BADMINTON:

http://aca.gr/forum/viewtopic.php?t=2465

http://aca.gr/forum/viewtopic.php?t=2374

http://aca.gr/forum/viewtopic.php?t=2474

http://aca.gr/forum/viewtopic.php?t=2459

http://aca.gr/forum/viewtopic.php?t=2454

http://aca.gr/forum/viewtopic.php?t=2325

http://aca.gr/forum/viewtopic.php?t=753

Να δω πότε θα ωριμάσεις στα επιχειρήματα σου...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Για πες μου πόσα νέα παιδιά ενδιαφέρονται για καλή μουσική???
Έτσι όπως το λες ρε συ, είναι σαν να τους το απαγορεύεις. Άσε που και να θέλουν να ασχοληθούν, πρέπει να βρούνε παλιά μουσική και μάλιστα, σε βινύλιο. Τουλάχιστον άμα την βρούνε σε cd πιάνει? :126:

Έλεος βρε, δεν είμαστε η τελευταία γενιά που περνάει από τον πλανήτη.

...

Reaction score
10
Mανωλη το rack στη φωτογραφια ειναι αυτο που ειχα πριν το exelixis. Πολυ καλο για τα λεφτα του. Aπο το Ριτσο το πηρες?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Νικολάκη, δεν μου αρέσει να επαναλαμβάνομαι.

Χρηστάκη μου, αντιμετώπισε το πρόβλημα όπως νομίζεις. Μόνο μην κάνεις κόπιες από αλλού τα κείμενα σου γιατί γεμίζει το post με άχρηστο κώδικα, γραμματοσειρές κλπ.

Το ξέρεις πολύ καλά ότι ΕΣΕΙΣ είστε οι μηχανάκηδες (οι επονομαζόμενοι ντιτζιτοφριντζουλάριοι...) ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ.

Χρηστάκη, κοίτα λίγο στον καθρέφτη σε παρακαλώ. Έχεις δώσει 30.000€ για ένα πικάπ, πλάκα μας κάνεις?
Μεγαλύτεροι μηχανάκηδες από εσάς δεν υπάρχουν και αυτό δεν χρειάζεται αποδείξεις, είναι προφανές. Αναλογικοφρίκουκες, που στο όνομα της αναλογικής τους μανίας, αρνούνται να ακούσουν μουσική που βγαίνει σε ψηφιακά format. Επιτέλους όχι άλλο κάρβουνο. Αν έχετε καταφέρει να κοροϊδεύετε τους εαυτούς σας με μεγαλοστομίες, δεν σημαίνει ότι και οι υπόλοιποι γύρω σας τρώνε το ίδιο φαί. Σέβομαι την αγάπη στο μέσο, μου προκαλεί απέχθεια η άρνηση σε οτιδήποτε νέο.

Να δω πότε θα ωριμάσεις στα επιχειρήματα σου...
Το αυτό Χρηστάκη μου, το αυτό, έχεις και μια ηλικία πλέον... :137:

...

Reaction score
10
Μιχάλη be cool...Έκανες πολύ καλά που επένδυσες σε κορυφαίο cd player τώρα που πεθαίνει το cd...Και με το βινύλιο έτσι έγινε...Μόλις άρχισε να σβήνει ο μαύρος δίσκος (1990-1994) τότε δηλαδή που πέθανε και η μουσική, το πικάπ άρχισε να εκτιμάται και να κορυφώνεται η ποιότητα και η παραγωγή του...Με τα γνωστά σημερινά αποτελέσματα...Αυτά που οι πραγματικοί χαιεντάδες υποστηρίζουν και αποδυκνύουν καθημερινά...Αυτά που και συ με τα ίδια σου αυτιά άκουσες στο Χρήστο(Σκαλ) και στο Γιάννη(Μιχ) και που είχες τη μαγκιά να διαλαλήσεις και να φωνάξεις στα αυτιά των δογματικών...Κι όλα αυτά όντας κάτοχος κορυφαίου ψηφιακού συστήματος....
Ναι ρε πλακα κανω. Το πολυ πολυ να παω να το κανω τραμπα με ενα dac emm labs να χωσω πανω usb, firewire και ενα καλο τρανσπορτακι και εδεσε το γλυκο.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Ναι ρε πλακα κανω. Το πολυ πολυ να παω να το κανω τραμπα με ενα dac emm labs να χωσω πανω usb, firewire και ενα καλο τρανσπορτακι και εδεσε το γλυκο.
Σωστός... :126:

...

Reaction score
874
Έτσι όπως το λες ρε συ, είναι σαν να τους το απαγορεύεις. Άσε που και να θέλουν να ασχοληθούν, πρέπει να βρούνε παλιά μουσική και μάλιστα, σε βινύλιο. Τουλάχιστον άμα την βρούνε σε cd πιάνει? :126:

Έλεος βρε, δεν είμαστε η τελευταία γενιά που περνάει από τον πλανήτη....
Πολύ το φοβάμαι...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.131
Members
38.412
Νεότερο μέλος
FotisLam