- Reaction score
- 80.049
τέτοια λέγε του να είναι με το χρονόμετρο σε κάθε ρουφηξιάΤο μόνο πρόβλημα είναι ότι τελειώνει γρήγορα η μπαταρία στο hi (περίπου 7 λεπτά).
τέτοια λέγε του να είναι με το χρονόμετρο σε κάθε ρουφηξιάΤο μόνο πρόβλημα είναι ότι τελειώνει γρήγορα η μπαταρία στο hi (περίπου 7 λεπτά).
Ποιο ειναι Το σκουπάκι παιδιά; Δώστε ένα link παρακαλώ.Είμαι έκπληκτος με την ποιότητα και το σχεδιασμό.
Όλα λύνονται και όλα πλένονται.
Στο mid θα κάνει άνετα 2 αυτοκίνητα.
Έχει 20% Επιστροφή το (πρώην) κινεζομάγαζο.
Ποιο ειναι Το σκουπάκι παιδιά; Δώστε ένα link παρακαλώ.
Ευχαριστω ω ω ω404 - Xiaomi Global
View Xiaomi errors/404. Check the latest errors/404 products from Xiaomi official site Mi.com .www.mi.com
Έμαθα απ' τις σκρουτζοσυζητήσεις οτι έπρεπε να πάρω το 1C.
Αναμένεται να ακολουθήσουν όλοι, ΕΛΤΑ συμπεριλαμβανομένων.Μετά την επίσημη εφαρμογή του BREXIT από 1/1/2021 αλλά και το νέο ενισχυμένο Τελωνειακό Σύστημα Ελέγχου, ICS2 Import Control System που βρίσκεται σε ισχύ από τις 15 Μαρτίου, τον Ιούλιο αναμένουμε ακόμη μία αλλαγή, την κατάργηση των De Minimis.
Τι σημαίνει αυτή η αλλαγή;
Ουσιαστικά, πρόκειται για την κατάργηση του De Minimis των 22€, με αποτέλεσμα από τον Ιούλιο 2021 όλες οι εισαγωγές από χώρες εκτός Ε.Ε. προς την Ευρωπαϊκή Ένωση, να υπόκεινται σε διαδικασία τελωνειακού ελέγχου και επιβολής φόρου (τώρα και μέχρι τον Ιούνιο 2021 αποστολές με αξία μικρότερη των 22€ δεν επιβαρύνονται με ΦΠΑ).
Τον παραγγέλνεις μόλις κυκλοφορεί για πρώτη φορά και μέχρι να σου έρθει έχει γίνει συλλεκτικός!!!3 μηνες ενας δισκος απο λουξεμβουργο..
χαχα.....Τον παραγγέλνεις μόλις κυκλοφορεί για πρώτη φορά και μέχρι να σου έρθει έχει γίνει συλλεκτικός!!!
Αυτός κι αν είναι συλλεκτικός δίσκος!!!χαχα.....
ασε αλλη φαρσα , ειναι και η μερα μου σημερα.. (πριν κανα 2 βδομαδο) ενας δισκος μου εμενε απο την ιδια μπαντα .... και λεω ας το παρω να ησυχασω ... και ηταν πατημενος αλλος δισκος στο βινυλιο κινεζικο νταρκουειβ αντι για cowpunkblues (σωστο αυτοκολλητο, σφραγισμενος κανονικα).
Κάπου μυρίστηκαν τις μαϊμούδες...το ελπιζω γιατι ξενερωσα τη φαρσοζωη μου οταν το εβαλα να παιξει ... και αντε τωρα να βγαλω ακρη και με το δισκαδικο και με το Label, καθοτη ισως δεν ειναι η μοναδικη λαθος κοπια....
Το τέλος εκτελωνισμού θα συνεχίσει?
Αναμένεται να ακολουθήσουν όλοι, ΕΛΤΑ συμπεριλαμβανομένων.
Στο quote του post #687 κανει αναφορα μονο για την επιβολη φπα ,δεν λεει κατι για τα τελη εκτελωνισμου και ετσι σκεφτηκα μηπως κοπει.Γιατί να το κόψουν;