Couriers

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.268
Και τώρα που λες για κινητό και υπηρεσίες, άντε σε λίγο πρέπει να τρέχω πάλι, γιατί χάθηκε ο αριθμός κινητού που είχα βγάλει για την μάνα μου, επειδή ξέχασα να κάνω ανανέωση στο what's up εντός του 13μηνου που ισχύει ο αριθμός από την τελευταία ανανέωση, αφού δεν χρειαζόταν σε τιποτα άλλο παρά σε αυτές τις υπηρεσίες που λες κι εσύ! Το πήρα χαμπάρι χθες, όταν πήγα να κάνω ανανέωση γιατί ήθελα να της βγάλω προσωπικό αριθμό! Φτου γμ την Ελλάδα 2.0Κούλης (και τα μυαλά στα κάγκελα)! :roflmao: :gamer: :geek:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
55.354
γιατί τα ελτα εξυπηρετούν και πακέτα EMS που πάνε σε λογικές τιμές σε όλο τον κόσμο.
γενικά πολλά πράγματα δεν πάνε καλά τα τελευταία χρόνια, τηλεφωνική εξυπηρέτηση στην τηλεφωνία μηδέν, εξυπηρέτηση απο φυσικό κατάστημα μηδέν, τιμές καρτελ στις επικοινωνίες, καρτέλ στις τραπεζικές υπηρεσίες, υποχρεωτική χρήση και τηλεφωνικών και τραπεζικών υπηρεσιών, δηλαδή αν πεις δεν ήθελες να έχεις κινητό γιατί έτσι, πλέον δεν μπορείς καθώς όλο και περισσότερες υπηρεσίες σχετίζονται και απαιτούν τηλεφωνικό αριθμό , οως φυσικά και τραπεζικό λογαριασμό.
έχεις και το καταπληκτικό μέτρο να επικαιροποιείς τα στοιχεία σου κάθε 3 και λίγο (που δεν γίνεται πουθενά αλλού στην ΕΕ) και οτι αν δεν το πετύχεις (όχι πάντα με δική σου ευθύνη, μπορεί απλά να δουλεύει η τραπεζική υπηρεσία σωστά) δεν έχεις πρόσβαση στα χρήματά σου και άλλα γραφικά.

καλά θα πάει και αυτό.

προσθέτουμε και περιορισμούς στην συγκοινωνία, πχ μηδενικές σιδηροδρομικές υπηρεσίες στην Πελοπόννησο εκτός Πάτρας , έχουμε κάνει σήριαλ την γραμμή που είναι στενή και δεν επιτρέπει γρήγορα τρένα (ενώ η μετατροπή τους για την γραμμή αυτή ανεβάζει το κόστος σαν να ήταν γρήγορα) , που έτσι και αλλιώς θα έπρεπε να γίνει διπλή κάποια στιγμή αλλά και να μπουν οι μακριές ράγες που έχει το υπόλοιπο δίκτυο ,πόσο πιο απαιτητικό θα ήταν να γίνει μετατροπή γραμμής στο στάνταρ πλάτος;

να βάλουμε και τις μεγαλειώδεις παραλείψεις κατασκευής σιδηροδρομικής γραμμής στις 2 μεγάλες (για τα δεδομένα της χώρας) γέφυρες που κατασκευάστηκαν και αντί να έχουμε δρομολόγιο Ιωάννινα Πατρα σε 1.5 ώρα έχουμε μόνο ΚΤΕΛ και αυτοκίνητο;
Πωωωω γκρίνια, θα τα σιάξει όλα ο Μητσοτάκης βρε!! :lolsign:

Reaction score
3.196
Η συνταγή είναι κλασική: αφήνεις μία δημόσια υπηρεσία να παρακμάσει
Ενώ αυτές που δεν αφήνεις να παρακμάσουν, ως γνωστόν, ακμάζουν.
Τα ξηγάω ωραία;

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.268
Αν πεις και ποιες είναι αυτές που δεν αφήνεις να παρακμάσουν, για να δούμε τι διαφορά υπάρχει, τότε θα τα λες ωραία... :geek:

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.268
Ποιες είναι όλες οι υπόλοιπες δηλαδή, κάτι συγκεκριμένο δεν μπορείς να πεις ή περιόριζεσαι στην πλακίτσα (σκέδγιο); :geek:

Reaction score
3.196
Εκτός από το Σώτο (και το μπράτσο, φυσικά), υπάρχει άλλος που δεν κατάλαβε κάτι από τη φράση 'όλες οι υπόλοιπες ';

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
109.184
Φτου γμ την Ελλάδα
Ναι μαρή, η Ελλάδα φταίει που είχες να βάλεις 13€ κάρτα πάνω από ένα χρόνο!

abcd

Super Moderator
Reaction score
109.184
Εκτός από το Σώτο, υπάρχει άλλος που δεν κατάλαβε κάτι από τη φράση 'όλες οι υπόλοιπες ';
Ο Μπρέτσος.

melina

Cargo 200
Reaction score
46.126
στα elta courier δεν γίνεται δουλειά με τα δέματα σε λογικό κόστος;
παρατηρώ ότι όλο και περισσότερο αυτή χρησιμοποιούν για αποστολές πωλητές, εγχώριοι αλλά και από έξω, για μικροπράγματα που σημαίνει ότι το κόστος δεν μπορεί να είναι μεγάλο.

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.268
Ναι μαρή, η Ελλάδα φταίει που είχες να βάλεις 13€ κάρτα πάνω από ένα χρόνο!
Το μυαλό μου φταίει ως προς το ότι το ξέχασα, σοβαρά τώρα είχα χάσει τελείως τον χρόνο που είχα κάνει την τελευταία πληρωμή και το έψαξα στη λίστα με τις συναλλαγές που ζήτησα μέσω ebanking Εθνικής για να καταλάβω τι τρέχει! :gamer: :geek:

Η Ελλάδα 2.0Κούλης φταίει για αυτά που αναφέρει ο Αβε, που σε υποχρεώνει στη χρήση κινητου κλπ, χωρίς εύκολες εναλλακτικές και χωρίς να υποχρεώνει τις εταιρείες (και τις τράπεζες) να χορηγούν μόνιμο αριθμό κινητού για τέτοιες συναλλαγές, αφού τις κάνει υποχρεωτικές με αυτόν τον τρόπο! :rolleyes:
Σε πρόλαβα, ξαναδιάβασε! :roflmao:
Βρε παιδάκι μου, δεν ξέρω τι και ποιες ειναι "όλες οι υπόλοιπες" που έχεις στο μυαλό σου! Γράψε παραδείγματα, δώσε μια περίληψη ποιες πολιτικές ακολουθούν, να δούμε! Ποιες είναι, η ΕΥΔΑΠ πχ; Μήπως δεν ακούς κάθε λίγο τις φήμες για ιδιωτικοποίηση και την πρόσφατη αναφορά του Μητσοτάκη ότι λόγω λειψυδρίας θα χρειαστούν έργα πολλών δισεκατομμυρίων (που ως επόμενο βήμα θα έχει μάλλον την σημαντική αύξηση του κόστους των τιμολογίων); Ότι είτε θα πειτε το νερο νεράκι, είτε θα το πείτε χρυσό!

Last edited:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.517
υποχρεωτική χρήση και τηλεφωνικών υπηρεσιών
Αυτό με το κινητό έχει παραγίνει. Για να κλείσει ένας ηλικιωμένος ραντεβού με γιατρό πρέπει να γίνει επαλήθευση μέσω κινητού. Δέχομαι ότι γίνονταν απάτες αλλά δεν δέχομαι με τη "λύση" να ταλαιπωρούνται οι πολίτες και δη οι ηλικιωμένοι.

Ο πεθερός μου που δεν έχει κινητό πρέπει να κλείνει ραντεβού τηλεφωνικά. Έλα όμως που δεν ακούει... 8-)

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.268
Κι η δικιά μου (89) με το ζόρι ακούει και βλέπει, όπως και περπατάει με τα χίλια ζόρια. Που να την τρέχω δηλαδή... και πώς να συννενοηθεί αν χρειαστεί κάτι μόνη της.

TGD

Thread Gravedigger
Reaction score
11.026
Εμένα η τράπεζα μου ακύρωσε την κάρτα. Ήθελα να μιλήσω για το θέμα. Παίρνω τηλέφωνο, ζητάει τον αριθμό της κάρτας. Τον δίνω. Αλλά η κάρτα δεν είναι πλέον ενεργή, οπότε δεν γίνεται δεκτή. Τρόπος να μιλήσω με άνθρωπο δεν υπάρχει. Οπότε τελικά καλώ το τμήμα διαδικτυακής απάτης και -ώ- το σήκωσε άνθρωπος να μου εξηγήσει γιατί και πώς.

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.268
Μπλέξαμε άσχημα με την... τεχνολογία που εξυπηρετεί την γραφειοκρατία και την 'αυξημένη ασφάλεια'! Στις ΗΠΑ είναι άραγε έτσι; νομίζω ότι είναι πχιο χαλαρρραα τα πράγματα! :geek:

Staff online

• abcd

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.572
Members
38.574
Νεότερο μέλος
Red