Creek Audio Destiny

Reaction score
59
Απάντηση: Creek Audio Destiny

Τους έχει συγκρίνει κανείς και τους δύο?
Να βάλουμε σφήνα και τον audia flight 3 ανάμεσα στους δύο;
Ποιά η γνώμη σας και ειδικότερα ποιός θα ταιριάξει καλύτερα με τα PMC GB 1i και FB 1i;

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.293
Re: Απάντηση: Creek Audio Destiny

Σε σχεση με τον HEGEL H1 MK4 ποιος ειναι καλυτερος απο μουσικοτητα;
Τι ακριβώς σημαίνει μουσικότητα?
Μαλακός? Ξεκούραστος? Χωρίς δυναμικά?

Reaction score
4
Τους έχω συγκρίνει εγώ, με τα ηχεία μου, στα δύο διαφορετικά στούντιο του Χρήστου Κοψιά και της StepCom. Όπως έγραψα και σε άλλο ποστ, πρόκειται για δύο μηχανήματα πολύ κοντά σε φιλοσοφία αλλά με υπεροχή του Hegel. Ο Hegel οδήγησε καλύτερα, πληρέστερα, τα αναίσθητα spendor s5e. O Creek είναι ελαφρώς πιο αναιμικός σ' αυτόν τον τομέα. Ο Hegel προσφέρει ένα παχύ, γεμάτο και βελούδινο αποτέλεσμα, με μια αίσθηση νωχέλειας. Δεν βιάζεται- ερμηνεύει τη μουσική πρόταση, την ξεδιπλώνει. Ο Creek είναι πιο άμεσος και δίνει ένα πιο συμβατικό αποτέλεσμα. Υπάρχει σαφώς ποιότητα, την αναγνωρίζεις στη θερμή μεσαία περιοχή, στην παρουσία των φωνών αλλά δεν τον λες και συναρπαστικό.
Αντίθετα ο ήχος του Hegel σε υποβάλλει.

Επίσης ο Hegel ψηλά δεν φωνάζει. Οπότε σε συνδυασμό με τα περισσότερα ηχεία της αγοράς που είναι εμφατικά στην υψηλή περιοχή, αποτελεί πιο σίγουρο χαρτί.
Συμπέρασμα. Στη νέα του τιμή ο Hegel δίνει ένα ξεκούραστο, μελωδικό, μουσικό αποτέλεσμα με αφθονία δύναμης. Δεν υπάρχει κάτι περισσότερο που μπορεί να ζητήσει κανείς από έναν τρανζιστοράτο σ' αυτά τα λεφτά.

Reaction score
199
Απάντηση: Re: Creek Audio Destiny

Τους έχω συγκρίνει εγώ, με τα ηχεία μου, στα δύο διαφορετικά στούντιο του Χρήστου Κοψιά και της StepCom. Όπως έγραψα και σε άλλο ποστ, πρόκειται για δύο μηχανήματα πολύ κοντά σε φιλοσοφία αλλά με υπεροχή του Hegel. Ο Hegel οδήγησε καλύτερα, πληρέστερα, τα αναίσθητα spendor s5e. O Creek είναι ελαφρώς πιο αναιμικός σ' αυτόν τον τομέα. Ο Hegel προσφέρει ένα παχύ, γεμάτο και βελούδινο αποτέλεσμα, με μια αίσθηση νωχέλειας. Δεν βιάζεται- ερμηνεύει τη μουσική πρόταση, την ξεδιπλώνει. Ο Creek είναι πιο άμεσος και δίνει ένα πιο συμβατικό αποτέλεσμα. Υπάρχει σαφώς ποιότητα, την αναγνωρίζεις στη θερμή μεσαία περιοχή, στην παρουσία των φωνών αλλά δεν τον λες και συναρπαστικό.
Αντίθετα ο ήχος του Hegel σε υποβάλλει.

Επίσης ο Hegel ψηλά δεν φωνάζει. Οπότε σε συνδυασμό με τα περισσότερα ηχεία της αγοράς που είναι εμφατικά στην υψηλή περιοχή, αποτελεί πιο σίγουρο χαρτί.
Συμπέρασμα. Στη νέα του τιμή ο Hegel δίνει ένα ξεκούραστο, μελωδικό, μουσικό αποτέλεσμα με αφθονία δύναμης. Δεν υπάρχει κάτι περισσότερο που μπορεί να ζητήσει κανείς από έναν τρανζιστοράτο σ' αυτά τα λεφτά.

Ιδανικοτερος συντροφος για λαμπατο cdplayer ποιος απο τους δυο.
Καθαροτερος χωρις παχυνσεις και αερινο ηχο.
Ηχεια τα μικρα τα SPENDOR και πολυ χαμηλες ακροασεις.

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Re: Creek Audio Destiny

Ιδανικοτερος συντροφος για λαμπατο cdplayer ποιος απο τους δυο.
Καθαροτερος χωρις παχυνσεις και αερινο ηχο.
Ηχεια τα μικρα τα SPENDOR και πολυ χαμηλες ακροασεις.
Τα spendor είναι γενικά δύσκολα φορτία οπότε χρειάζεσαι τη δύναμη του Hegel. Το δικό μου δινόταν με ονομαστική 87db αλλά στις μετρήσεις του stereophile μετρήθηκε στα 82,5. Επίσης ο συνδυασμός των εταιρειών hegel+spendor είναι πετυχημένος, αποτελούσε και πρόταση της stepcom στην έκθεση πριν δυο χρόνια. Η τιμή του ενισχυτή είναι μειωμένη κατά 1/3 αυτή την περίοδο, οπότε δεν νομίζω ότι αξίζει κανείς να κοιτάξει κάπου αλλού. Παίρνεις έναν ενισχυτή που αντέχει σε μελλοντικές αναβαθμίσεις του υπόλοιπου συστήματός σου μέχρι πολύ ψηλά. Γενικά δεν έχω βρει αυτή την ισορροπία που πετυχαίνει ο Hegel, τον πλούτο της υφής, τη διαύγεια και τη δύναμη.

Για την ακρίβεια είμαι ενθουσιασμένος με τον Hegel αλλά αυτή είναι μόνο μια γνώμη. Προσπάθησε να τα ακούσεις και να βγάλεις συμπέρασμα μόνος. Όποιο μηχάνημα από τα δύο και να πάρεις είσαι σε καλό δρόμο- εξασφάλισε όμως ότι το ηχείο οδηγείται σωστά και με πληρότητα από τον creek πριν τον επιλέξεις.

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Creek Audio Destiny

Να βάλουμε σφήνα και τον audia flight 3 ανάμεσα στους δύο;
Ποιά η γνώμη σας και ειδικότερα ποιός θα ταιριάξει καλύτερα με τα PMC GB 1i και FB 1i;

Μπορείς να διαβάσεις σχετικά εδώ και να ρωτήσεις τον κάτοχο για το συνδυασμό. Εγώ επιμένω: δύναμη+ μουσικότητα= Hegel. Αλλά δεν ξέρω τον audia flight 3, οπότε πάσο.

Reaction score
141
Εκτος απο τον Magnum Dynalab που προταθηκε στην αρχη,να θυμίσω και τον Nu Force IA-V2.Μεχρι την κατηγορια τιμης του Magnum,και αρκετα πιο πανω,δεν βλεπω κατι αξιολογο εκτος απο αυτους τους δυο.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.156
Members
38.416
Νεότερο μέλος
Soula Koukatsikas