Dac... Αλλα ποιο;

Ποιο απο τα δυο; και γιατι;

• Ifi pro idsd

Votes: 5 55,6%
  • Schiit ydrassil

Votes: 4 44,4%

• Total voters
    9
Reaction score
518
Καλημερα

Αναζητω ενα dac για να τελειωσω το συστημα. Δυστυχως ως γνωστον εδω στην Ελλάδα δεν μπορεις να τα ακουσεις ολα.

Το ifi pro ειναι μια επιλογη. ειχα καιρο το micro. Το προ εχει να διαλέξεις λαμπες χωρις λαμπες, φιλτρα κτλ. Εχει εξωτερικο τροφοδοτικό το οποίο δεν ειναι γραμμικο απο οσο ξερω αλλα ειναι χαμηλου θορυβου.Φαντάζομαι ο χαρακτήρας της εταιριας μενει ιδιος απλα πολυ καλυτερες σκηνες δυναμικα κτλ. Παιζει dsd αλλα ενταξει δεν ασχολούμαι με dsd.

Και σε αυτα τα χρηματα που ψαχνω διαβασα καλα λογια λογια για το schiit ydrassil. Δεν εχει χειριστήρια, κεραίες και τοσες επιλογες για τον ηχο (που δεν με απασχολουν κ τοσο) και εχει εσωτερικό τροφοδοτικό γραμμικο.το βαζεις κ παίζει. Δεν παίζει dsd πραγμα που δεν με νοιαζει κ τοσο.

Ξερω εχει πολλα αρκετα στην αγοραα, ομως να ακουσω καποιο τωρα.... Δυσκολα οπως προαναφερθηκα. Τωρα οποιαδηποτε γνωμη που μπορει ισως να με βοηθησει ευπρόσδεκτη. Δεν είναι αναγκη μονο γι αυτα τα δυο ντακ να αναφερθει καποιος αλλα την ψηφο θα την ηθελα.ευχαριστώ.

Reaction score
7.089
το ifi εχει και δικτυακες δυνατοτητες,σε ενδιαφερουν αυτες ή οχι? Αν οχι γιατι να τις πληρωσεις? Αφου ειχες το micro γιατι δεν αναβαθμιζες την τροφοδοσια του (με τις λυσεις της εταιρειας) και να εμενες με αυτο?

Reaction score
518
Η διαφορα τους ειναι 200ε.δεν την θεωρω πολυ. Απλα κοιτω πιο ειναι καλυτερο ηχητικα.

Ενα ντακ του 500ρικου οτι και να του βαλεις δεν μπορει να παει αλλου. Τροφοδοσία το μικρο δεν εχει.........μαλλον με κατι αλλο το μπερδευεις. Αλλα κ να ειχε ψαχνω κατι πιο σοβαρο.

Εξαλλου ενα τέτοιο dac το θεωρω πληγη για το συστημα μου. Ο ενισχυτης μου εχει dac αλλα δεν λεει κατι.ειναι ιδιο με το μικρο.

Reaction score
7.089
Η διαφορα τους ειναι 200ε.δεν την θεωρω πολυ. Απλα κοιτω πιο ειναι καλυτερο ηχητικα.

Ενα ντακ του 500ρικου οτι και να του βαλεις δεν μπορει να παει αλλου. Τροφοδοσία το μικρο δεν εχει.........μαλλον με κατι αλλο το μπερδευεις. Αλλα κ να ειχε ψαχνω κατι πιο σοβαρο.

Εξαλλου ενα τέτοιο dac το θεωρω πληγη για το συστημα μου. Ο ενισχυτης μου εχει dac αλλα δεν λεει κατι.ειναι ιδιο με το μικρο.

αυτο εννοουσα,συνδεεται και με το micro

https://ifi-audio.com/products/micro-iusb3-0/

αλλα αν δεν σε καλυπτε ο ηχος του ,ακομα και με την βελτιωση που θα ειχε ,παλι θα ηθελες κατι καλυτερο.

Το teac UD-505 ειναι καλη επιλογη (διαδοχος του 503 που εχω ακουσει,υποθετω το 505 θα ειναι τουλαχιστον το ιδιο καλο αν οχι καλυτερο) αλλα και αυτο δεν υπαρχει στη χωρα μας,θα πρεπει να κανεις αγορα απο το εξωτερικο.

Reaction score
1.550
Άκουσε το ifi στο συστημα αν αυτό είναι δυνατό.
Αν δε σου κάτσει το ψάχνεις και με το schiit το οποίο νομίζω πως μπορείς να το στείλεις πίσω εντός κάποιου διαστήματος με full refund. Δες τι ακριβώς αναφέρει για τις επιστροφές η εταιρία.

Reaction score
4.587
Πως κατέληξες σε αυτά τα δύο? Γιατί όχι δηλαδή το Benchmark Dac3 που το βρίσκεις και στην Ελλάδα? Φαντάζομαι πως στα 2500€ που θες να κινηθείς υπάρχουν πολλές επιλογές.

Reaction score
77
Νομίζω ότι πρέπει να ληφθεί υπόψη και η ύπαρξη ή μη, αντιπροσωπείας στην Ελλάδα ( για αυτό και κλίνω προς το ifi), τώρα, σε τι τιμές έρχονται εδώ οι παραπάνω επιλογές ; Δες-άκουσε αν είναι δυνατόν και dac της Psaudio (Stellar Gain Cell DAC) , ή M2tech (Young)

Reaction score
518
To iusb 3.0 το χω. Και μπαίνει σε οποιοδήποτε dac.και μαλισταμμς γραμμικο τροφοδοτικό οχι το δικο του.

Ο αντιπρόσωπος με το ιφι δεν το δινει ντεμο. Οπως ειπα δεν τα δινουν.

Κατεληξα σε αυτα τα δυο διοτι καποια τα απεκλησα επειδή δν μ αρεσαν οπως ayazi, young, benchmark. To benchmark το θεωρω καλο αλλα ειναι παλιο μοντελο. Το ακουσμα του δεν με εντυπωσιασε χωρις να εχει λαθη ή κατι ενοχλητικο.

Οποτε ειδα καποια review καποια απεκλησα απο οσα ακουσα. Τωρα το τεακ ειναι κατηγοριας μικροτερης οποτε δεν το έβαλα στην λιστα μου.

Reaction score
31.884
Μπορείς να γράψεις τι δε σου άρεσε στο ayazi ,young στο σύστημά σου για να προσανατολιστούμε;

Reaction score
518
Παιδια το young και το ayazi ειναι αλλη κατηγορία..

Δεν ειχε το βαθος που θα ηθελα και τα δυναμικα. Λεπτομερια κ σκηνη. Δεν ηταν αποκαλυοτικα.

Το ayazi το θεωρω υπερτιμημένο για αυτο που ειναι.

Το rme.... Οχι. Δεν μου προτεινε ενας φιλος που το ακουσε.

Reaction score
5.863
καλησπέρα,

θα σου πρότεινα να διαβάσεις τα αποτελέσματα των μετρήσεων και για τα δυο στο παρακάτω

https://audiosciencereview.com/foru...measurements-of-schiit-yggdrasil-v2-dac.3607/

https://audiosciencereview.com/foru...dsd-black-label-dacs-and-headphone-amps.3717/
Τι να τις κάνουμε τις μετρήσεις; Αφού στο τέλος πετάς ένα....ναι, αλλά εμένα δεν μου αρέσει γιατί δεν έχει βάθος σκηνής ή δεν έχει "καλά" μπάσα ή πρίμα και τελείωσε η υπόθεση!

Reaction score
518
Το συγκεκριμένο θαβει το ydrassil η μου φαίνεται;του δειχνει να χει distortion....

Κοιτα με ρωτησατε τι δεν μ αρεσε.ισως εγω περιμενω να παρω τα παντα απο την πηγή..που ισως αυτο να μην γινεται.

Οποτε ας επικεντροθουμε σε ενα σωστο dac βαση μετρησεων.

Reaction score
100
Τι να τις κάνουμε τις μετρήσεις; Αφού στο τέλος πετάς ένα....ναι, αλλά εμένα δεν μου αρέσει γιατί δεν έχει βάθος σκηνής ή δεν έχει "καλά" μπάσα ή πρίμα και τελείωσε η υπόθεση!
χα, χά, μάλλον δίκαιο έχεις!!!

το ενδιαφέρον είναι πως ένα φτηνό κινέζικο είναι κορυφαίο https://audiosciencereview.com/foru...s-of-topping-dx7s-dac-and-headphone-amp.2378/

αν το έχει κάποιος ας μας πει τη γνώμη του....

Reaction score
5.863
Το συγκεκριμένο θαβει το ydrassil η μου φαίνεται;του δειχνει να χει distortion....

Κοιτα με ρωτησατε τι δεν μ αρεσε.ισως εγω περιμενω να παρω τα παντα απο την πηγή..που ισως αυτο να μην γινεται.

Οποτε ας επικεντροθουμε σε ενα σωστο dac βαση μετρησεων.
Είναι μια εταιρεία που την γνωρίσαμε από πρόσφατο θέμα εδώ στο φόρουμ...για ρίξε μια ματιά
https://www.vinshineaudio.com/product-page/denafrips-venus-r2r-dac (τιμή σε δολάρια Ν.Ζηλανδίας-2100 euros))
https://www.denafrips.com/venus

Last edited:

Sonorus

"Επαγγελματίας"
Reaction score
823
Μην δίνετε βάση σε μετρήσεις ανθρώπων που δεν ξέρετε.
Όποιος παρακολουθεί τα διεθνή φόρουμ θα γνωρίζει πως το audiosciencereview και ο ιδιοκτήτης του βρίσκονται πίσω από την chifi topping , έχει κατηγορηθεί επανειλημμένα για φτιαχτές μετρήσεις και
βρίσκεται σε ένα ιδιότυπο πόλεμο με την Schiit.
To Yggdrasil έχει μετρηθεί από πολλά άλλα περιοδικά και φόρουμ ήχου και μετράει άριστα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.846
Members
38.507
Νεότερο μέλος
Παναγιώτης2009_